Scudo Sports

Türkiye Turu | Karadeniz (Az Yazı Çok Görsel)

Scudo
Tur ve fotoğraflar harika. :)

Tebrikler, teşekkürler.

Kazasız ve keyifli turlar.

five

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
Bende bir Kastamonu'lu olarak severek izledim turunuzu ayaklarınıza sağlık.

Çamur ve taşlı yolda çıkmak epey zorlamistir sizi.Yol durumu nasıl.O yolu çıkmak isteyenlere ne tavsiye edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
Kimileri hayal eder, kimileri ise gerçekleştirir. Süpersiniz.

• Beğen
@Aykuttasdelen Şu andan itibaren çektiğim her foto senin içindir kanka
@Metin S. Selamlar. Biz şimdi o yola o kadar odaklanmıştık ki, İstanbul'dan çıktığımız günden itibaren hep aklımızın bir kenarındaydı. Hedef gibiydi bizim için. Durum böyle olunca o heyecanla bir enerjiyle tırmandık. Hatta KOM almışız Stravada
Yol durumu heyelan sebebiyle geniş yarıklar var. Kenarlar uçurum ve dar bir yol. İnişte biraz hızlanınca çok dikkatli olmak gerekiyor o zeminde. En ufak bir hata ciddi tehlikeler yaratır. 5.6 km boyunca %5.4 eğim ortalama. Tabi bulunduğu rakım sebebiyle genel olarak sis ve çiğ olduğundan hafif çamur balçık şekilde. 3 virajda bisikletleri elimizle çıkardık. Bu arada tek tük bir iki araç çıktı yanımızdan Araç trafiği resmiyette kapalı ama korsan geçişler var :) .

Hocam nezaman cıktınız
Günde kac km sürüyorsunuz
Ve kac gün planınız var
Birde turun en zor bir anısını anlatırmısınız ayaklarınıxa saglık
Bir de yol bisikleti icin uygunmu yollar triban 500 var ?

• Beğen
@Selocu_aziz selamlar. 1 haziranda İstanbuldan çıktık. Günlük km o anki rotanın irtifa durumuna göre değişiyor. 1500-2000 irtifaya kadar gidiyoruz. Bu bazen 40 km de oluyor bazen 100 km de.
Biz genellikle orman yolları ve patikalardan gidiyıruz. 700x35c lastikler bile yetersiz kalıyor çoğu zaman. Tribanınkileri daha ince biliyorum. Dolayısıyla çok zor olacaktır bizimki gibi bir tur için.
Ya inanın aklıma hiçbir zorluk ya da olumsuzluk gelniyor. Karşımıza çıkan herşeyi o kadar benimsiyoruzki hiçbiri zorluk değil. Ne tırmanışlar, ne lastik patlaması, ne zincir kopması ne de jant teli kırılması... hepsini yaşadık ki hatta dün arka kant telim kırılmış. Şimdi bu mesajı yazdıktan sonra onu değiştireceğim Bu gübi şeyler yaşıyoruz ara sıra. Dediğim gibi zorluk gibi gelmiyor bana. Zevkli uğraşlar bunlar :)

Veysel ve Ruzgar hopada kaza geçirip karakolluk olmuşlar.Hopa da olan varsa irtibata gecebilir.
Kalacak yer için yardımcı olacak varsa face ve instagram dan ulaşılabilir.
Geçmiş olsun.Bicyclerailde gördüm.

• Beğen
Harika manzalar ve belliki oldukça zorlu bir tur, pedalınıza sağlık :harika:

• Beğen
Bana çıkar mısınız deselerdi yemezdi açıkçası,hırsızı berduşu kamp alanımı basacak falan...Tırsarım ben açıkçası.

Çok büyük bir csaret.Fotoğraflr da müthiş,başarılar diliyorum turun devamında.

• Beğen
@Metin S. Hopa'da tatsız bir olay yaşandı. Alkollü sürücü ile tartışma çıktı. Gerekli hukuki tüm işlemleri başlattık. Bu konuyla ilgili ayrı bir konu açacağım.
Gürcistan'a geçtik 5-6 gündür oraları geziyoruz. Bugün Türkgözü sınır kapısından Ardahan'a girdik. Güneydoğuya doğru devam edeceğiz :)
Herkese iyi düşünceleri için teşekkürler arkadaşlar ✌

Geri