Scudo Sports

Türkiye şampiyonasının yapılacağı yer konusunda son nokta...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.312
Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere daha düne kadar Tr Dağ bisikleti Şampiyonası organizasyonun İstanbul Polonezköyde yapılacağının neredeyse kesinleştiği hakkında dedikodular vardı.
Az önce Birol Toraman beni aradı ve Federasyon yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucu son noktanın konulduğunu ve Şampiyonanın kesinlikle Manisada yapılacağı konusunda karar alındığını belirtti.
Yine bir tesiste ayın 18 i için 150 kişilik kadar yer ayırtıldığını ve kişi başı kahvaltı dahil 15 ytl ücret ödenerek kalınabileceğini belirtti, ayrıca cumartesiden daha önce gideceklerde kendisine ulaşarak bilgi verebilirler, yine sporcuların rahatı için her türlü kolaylalığın sağlanmaya çalışılacağını belirtti.
Bana ulaşan son bilgiler bu şekilde arkadaşlar, Manisada görüşmek üzere

Hakan Yazman

Scudo
manisa spildemi koşulacak yine hakan abi o konuda bilgin varmı

Arkadaşlar Türkiye Şampiyonası kesin ve net olarak;

19 Temmuz 2009 - Manisa Kent Ormanı

Parkur Kasım'da yarıştığımızla aynı. Parkur için yapılması gerekenleri il temsilciliğine ilettim. Belediyeden gerekli desteği alabilirlerse güzel bir parkur olacak.

Biliyorsunuz Kasım ayındaki parkuru Birol Hoca neredeyse tek başına yapmıştı. Yamaçlardaki dar kısımların kazma-kürek işi için belediyeden destek almaktan başka çare yok.

Umarım güzel bir yarış olur. Bu sefer fotoğraf çekmek için orada olacağım.

Hakan konuyu kilitleyip, şu linke bağlantı verir misin? https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=44788

Vallahi çok sevindim bu habere.. Kasımdaki yarışa gelememiştim ama bu sefer o parkurda yarışmaktan büyük bir zevk alacağımdan eminim..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri