Scudo Sports

Türkiye Şampiyonası(Yol) Tarih Değişikliği!

d.berkay

Forum Bağımlısı
Tepki
2.981
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Federasyonumuzun 2009 yılı faaliyet programında yer alan ve 23-25 Haziran 2009 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak Büyükler ve Gençler Türkiye Yol Şampiyonasının tarihi Milli Takımlarımızın yurtdışı yarış programları nedeniyle 1 gün kaydırılarak 24-26 Haziran 2009 tarihlerine alınmıştır.

Federasyonumuz teknik kurulunda alınan kararlar gereği Söz konusu şampiyonada yabancı sporcular yarıştırılmayacaktır.Ayrıca müsabaka Puanlı Statüden çıkarılmıştır. Tüm Kulüp idareci, antrenör, sporcu ve hakemlerimize duyulur.

Kaynak: (link)

Bu haber biraz kötü oldu gibi. Isparta dağ bisikleti yarışı ile çakışacak diyorlardı bu seferde kapadokya yarışı ile çakıştı.. Hadi hayırlısı...

Scudo
ya geçen senede aynı şeyi yaptılar amaçları ne çok merak ediyorum zaten az yarışcı var birde dağcı yolcu diye ayırmaya çalışıyorlar

dağ yada yol:)kapodokya kacmaz bence

Ali ihsan abi bende aynısını düşünüyorum, hem dağa hem yola gidenler için bence kapadokya kaçmaz ancak öte yanda da türkiye şampiyonası var.. Gerçekten çok zor bir tercih olacak herkes için..

bu sene bende yol ve dağ takvimini kacırmıyorum ama yol yarışı ile mtb aynı gün olunca tercihim her zman mtb olur cünkü o ruhu taşıyorum icimde damardan mtb cıyız:)

• Beğen
Tepkiler: heng
hem de damardan mtbciyiz...Mtb her yola geliyor çünkü...

şahsen ben türkiye şampiyonasını tercih edeceğim

Geri