Scudo Sports

Türkiye Decathlonlara gelmeyen 5 efsane B'twin ürünü

Btwin ürünü diyince aklıma aksesuar falan geldi, hepsi bisiklet bunlar :)
Güzel aksesuar var mı acep ilgi çekecek ? ;)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Sanırım bu model de tr de yok

Dosyalar

• Screenshot_20170221-201534.png
    Screenshot_20170221-201534.png
    23,8 KB · Okunma: 114
(link)

Çok tıklanınca sanırım satılacak sanmışlar 2100 e düşmüş :)

Birde iyi yanından bakın adamlara fiyatlar ucuz gelmiyor normal geliyor çünkü bizim gibi kazık almaya alışmamışlar :D

@CeyhanV btwin woony decathlon TR sayfasında görünmesine rağmen stok görünmüyor. 2 yaşındaki oğluma tam da benzer bir bisiklet bakıyordum. Bu bilgi iyi oldu. Şahsen firmaya bir mail atacağım. Bakalım stok durumu için ne diyecekler.

• Beğen
Tepkiler: CeyhanV
Stok durumu hakkında attığım mail cevabı şöyle

Merhabalar,
Ürünlerimiz yurtdışında üretilmektedir. Üretime ve tedariğe bağlı olarak stoklarımıza girişi değişebilmektedir. Bu nedenle stok giriş tarihi hakkında maalesef ön bilgi verememekyeyiz.
Bilginize sunar,
İyi günler dileriz.

Ultra 900 AF Fransa sitesinde 999 Euro olarak gözüküyor. Fransa'da asgari ücret 1.500 euro civarı.

Aynı bisiklet Tr'de 4.000 civarı olarak gözüküyor ve Tr'de asgari ücret 1.400 tl. Kıyas yapan arkadaş iyi araştırsın. Lsd falan mı alıyorsunuz?
Fr
(link)
TR
(link)

@Serkan Mıstınoğlu

fırsat reyonuna yazsam mı £2,10000* a düşmüş alet :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN@Ahmet Bilge Kaan AKIN Burda bisiklet sporuyla çok ileri seviye olmasakta bisiklete 2000-3000 veriyoruz acaba onlarda yol bisikletine yeni başlayan 2-3k verip böyle bisikletleri alıyormu.

@Wasabie
Satılmıyor muymuş?

firmayı memleketime geldiğinden beri yakinen takip ederim. iki büyük mağazası da bana çok yakın sayılır. gözümde yıldız gibiydiler vallahi.

ilk yıllarda hemen hemen ürün gamlarındaki tüm serileri görür idik. (900 ler olmazdı gerçi 900 serisini de İngiltere de görünce haberim oldu ya neyse :) ) ve maalesef yıllar boyunca yavaş yavaş kendilerini kalite babında bitirip pazarcı (sözüm meclisten dışarı pazarcı kardeşlerimize laf yok getirdikleri ürün kalitesinden bahsediyorum) lara döndüler.

koskoca Decathlon bir milyoncu gibi çalışıyor yazıktır be...

Bu durumun yaşanmadığı sektör var mı ki? Başta otomotiv olmak üzere tüm sektörler de pazarda ki rakibe göre ürün gamı oluşturuluyor.
Üzücü ama internette gördüğümüz arabayı almak için bayiye gittiğinizde 3 ay sıra beklersiniz demelerinin sebebide bu...

740 oldukça güzel görünüyor, sahibindende bir tane görünce heyecanlandım :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@alcest Her geçen gün düşen alım gücümüz yüzünden gitgide laf ettiğimiz donanımhaber ölücülerine dönüşüyoruz. 700'ün, 900'ün fiyatını görünce indirime girsin diye bekliyoruz. Dürüst olalım bunu hepimiz yapıyoruz :) ben bir ürünün sezonda bu kadar satılmayıp da indirimde bu kadar çabuk bittiği, kapış kapış gittiği bir ülke görmedim. Ortadoğu gelir seviyesinde, Avrupa malları içinde, Amerikan kapitalizmi ile yaşamaya çalışınca böyle oluyor...

Edit: İmla

@egesengun Fikrin neyse zikrinde odur derler. Herkes birbirine fiyat konusunda bindire bindire bir malın gerçek fiyatını indirime girince anlıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: egesengun
@Kerem Groims Aynen öyle. Bu bir piyasa stretejisi haline gelmeye başladı. Neyin ederinin ne olduğunu tahmin etmemiz gerekiyor. Maliyetten bahsetmiyorum ölücüler gibi, know-how bedelini de eklemek gerekiyor :) evlilerden bazıları bilir. Nine west ayakkabılar İtalya ya da Türkiye üretimiydi. 250 lira civarındaydı. Ne olduysa bir sene sonra 700-800 lira ve Çin malı haline geldiler. Sonra da 99'a düştüler. Mal ilk geldiğinde olabildiğince öpelim, sezon sonunda zarar etmeyelim stretejisi ile kendilerine de zarar verdiler, bize de. Bütün dünya bir geçiş evresinde de, du bakalım ne olcek diyorum sürekli içimden :D

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri