http://img392.imageshack.us/img392/8857/muamzk0.jpg
Pazar günü İstanbul Büyükada da yapılan Türkiya dağ bisikleti şampiyonasında Pitbull mtb takımından Muammer Yıldız müthiş bir performans göstererek elitler kategorisi Türkiye şampiyonu oldu! Ben erken ayrılmıştım adadan o arada yarışın ortalarında Muammer açık ara ile önde gidiyordu sonradan vapurdan yusuf u aradım ve şampiyon olduğunu öğrendim ve çok mutlu oldum, kendisini ve antrenmanlarını tanıdığım için şampiyonluğu sonuna kadar hakettiğine eminim. Bilal ise takımımızdan Mustafa Sayar a arkadan çarpmış, Mustafa dan aldığım bilgilere göre 1. asfalta inilmeden hemen önceki bölgede (çıkarılan duvar dibi ağaç arası geçiş kısmı) olan kazada Bilal akgül arkadan çarpmış ve ikisi de düşmüşler, Mustafa kalkıp devam ederken Bilal in lastik patlattığını farketmiş. Olayın seyrinden Mustafa arkadaşımızın hatalı olmadığı ve kazanın hemen ardından Bilal in de kendisinden de özür dilemesinden de anlaşılıyor...
Yarışın önceki haftasında parkurda teknik etapta antrenman yaparken Muammere "işte Türkiye Şampiyonu geliyor şeklinde" espri yapmıştım o da "yok yaw" falan demişti nerden nereye herhalde içime doğmuş olacak
Yukarda Konya yarışında çektiğim resmi kendisini şampiyonluk hediyesi olarak sunuyorum ...
Tebrikler Muammer başarılarının devamını diliyorum...
Sevgiler saygılar,
Hakan Yazman...