Scudo Sports

Türkiye bisiklet federasyonu 2014 faaliyet programı açıklandı

yarış bitmiş bizim takımdan salih abi almış 3.cülüğü favorim olan yakup abide 7.ci olmuş 2 saniye farkla :) 7 sn fark var liderle aranızda ferhat abi hepinizi tebrik ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@özcan yılmaz

Kisisel hatadan kaynakli carpisma oldu sadece iki kisi etkilendi onlarda da cok sukur buyuk bir hasar yok.klasik yarisci bahanesi yapayim tam onumde oldu :) zaten ondan kaybettim yedi saniyeyi :)

İsin sakasi cidden onumde oldu ve dusenlerden birinin kolu acik vaziyette onumdeydi bir an ustundenmi atlayim yoksa avuc icinin ustunden mi geceyim diye anlik karar vermek gerekuyordu ve ziplayacak gucu kendimde bulamadigimdan en ince kisim parmaklara dogru yonelirken Allahtan dusen abimiz kolunu geri cekti benide buyuk dertten kurtardi.

Bu arada asil haber :) ikinci yarisim ilk takimim Karaman Genclik Spor olarak takim klasmaninda ucunculuk kupasi da kaldirdim :) takimmdan finise giren ikinci sporcu oldugum icin kupada emegimin olmasindan dolayi cok mutluyum.Bizlere bu guzel imkanlari sunan Baris hocama daha iyileri layik simdilik elimden gelen bu :)

İmkan derken iki gundur dedeman otelde torku ve lassa ile birlikte konakliyoruz :)

bizim takım takım klasmanında 1.ci olmuş :) derece yapan abilerimi tebrik ediyorum inşallah banada bulaşır şampiyonluk :)
(link)

@Ferhat Köse

ben ikinci grupta kaldım. bizde malesef adamlar bir türlü gitmek istemedi :)

aklıma geldi bu konuya yazan bi arkadaş vardı tuna k sanırsam ne oldu yarışa girdimi acaba :) ismini göremedim listede. büyük erkeklerde feritcan almış. dikkat mi çeken 7.ci olan kişi milli takımda ve ferdi olarak katılmış yarışa isak ünal mtb konuşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
İsak Ünal ferdi görünüyor ama aslında Rotwild adına yarışıyor. Bir takım kurdu Rotwild fakat resmi olarak takım lisansları yok.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
14 Ekim'deki kapanış yarışları ileri bir tarihe ertelenmiş.

(link)

içinde KAPADOKYA Yoksa neye yarar. Çok bekledik bu sene bi festival bile yapılmadı

Geri