Scudo Sports

Türkiye bisiklet federasyonu 2014 faaliyet programı açıklandı

Scudo
@Ferhat Köse

Ferhat abi şampiyonada bugün ne yarışı var? kaçta start alıyor? taze bilgiler verirsen iyi olur :)

Katılan herkese başarılar dilerim..

Özellikle zamana karşıyı çok merak etmeye başladım :)

zamana karşı büyük erkekler mesafe 22.90 km ortalama 46.73 1.ci ahmet örken 29 dakika ikinci bekir baki akırşan üçüncü miraç kal aralarında salise fark var :) genç erkekler 15.80 km ortalama : 47.20 20 dakikada bitirmiş torku konyadan alihan demirbağ ikinci brisadan onur balkan üçüncü enes talha ay aralarında 1saniye fark var :) maşallah master erkekleri heyecanla bekliyorum :)

yakup abi 3.cü olmuş 14km mesafe :42.35 ortalama :) ferhat köse abimizde 19.cu olmuş birinci ile 3 dk 02 saniye fark var aralarında tebrikler abi :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Denizli'deki yarışın sonuçlarını görmek isteyenler için : (link)

@Melih Çolak

Melih, yol nasıldı bu 14 km de? Düz mü, rampa veya iniş durumu neydi?

@Raşit S

abi hiç bir bilgim yok resimler var ama anlaşılmıyor düz olarak gözüküyor sadece :)

Bir ara bir yerde görmüştüm resimleri ama bulamadım şimdi. Sitedeki açıklamaya göre sanırım parkur 3 aşağı 5 yukarı şu şekilde : (link)

"ZAMANA KARŞI YARIŞ PARKURU:pamukkale Mehmet Akif Ersoy Bulvarında Doğa Park isimli mekanın önündeki, yolu ikiye ayıran refüjün başladığı yerde Start verilecektir. Büyük Erkek kategorisi; yolun, Denizli’den Pamukkale’ye gidiş yönünde start alacak ve 7,8km’nin ardından, Irlıganlı yoluna geçerek 4,2 km sonra dönüş yapacaktır. Diğer kategoriler ise, Pamukkale’den Denizli’ye gidiş yönünde start alacaktır. Yarışlar, Irlıganlı ayrımı hizasına kadar olan bölümde yapılacaktır. Tüm Kategoriler, kilometrelere göre işaretlenmiş noktalardan dönüş yapıp, aynı şeridi kullanacaklardır ve Pamukkale de ki start finiş noktasında yarış sona erecektir."

Master ve gençlerin parkuru düz, ancak sadece büyüklerin geçtiği Irganlı'ya doğru olan bölüm yokuş (önce çıkılıyor, dönüşten sonra iniliyor). Svarte Dauen, sürüşünü Strava'ya yüklemiş:
(link)

Kendisini ve müsabakaya katılmış tüm sporcuları tebrik ediyor, yol yarışında da başarılar diliyorum.

@Raşit S

7 km gidis ayni yolu donus seklnde.500 metre inis ile basliyor tabi bu 500 metreyi cikarak bitiyor.donus ruzgara karsi oldu bizim yaris da saat 17 den sonraya kaldigi icin ruzgar epey etkiledi en azindan ben bugun daha once cok sert ve uzun bir tirmanista gordugum nabiz degerini gordum.22 dakika max nabizda cevirdim hic dusuremedim nabzimi.cok sukur kazasiz belasiz bitti.22 yil gunde bir paket sigara icen ben yillardir yaris kosan bu cengaverler icinde 4-5 aylik yaris anteremani ile cok sukur rezil olmadik 19 nculuk ile yetindik :) İyi yonden bakarsam :) Turkiyede kendi gurubumda yirmi adamdan biriyim :) esas macera yarin.yol yarisi parkuru cok heyecanli.

iyidir abi iyi aranızda 3 dakika 02 saniye fark var liderle ben ortalamaya yaklaştım ama genç erkeklerde :) yarınki yarışta herkese başarılar benim favorim tabikide yine yakup abidir :) :)

en ilginç sonuçta yıldız erkeklerde 90 kişi katılmış 1.ci ile 90.cı arasında sadece 14 saniye fark var :)

@Melih Çolak

14 saniye değil, dakika o fark...

@Murat B.

valla kafam gitmiş benim :) yanlış görmüşüm :)

@Murat B.

Yapacak yorum bulamadim, nasil yarismis o öyle o mesafede o kadar fark??? :) :( :) :(

@Ferhat Köse

Aceleye gerek yok, daha vaktin cok! :)) Tebrikler...

@ihtiyar

ihtiyar abi bunlar 99-2000 doğumlu küçük çocuklar ne kadar güçleri olduğu belli oluyor :) ama aralarında gerçekten çok iyi olanlarda var onlara sözüm yok :)

@Ferhat Köse

kendi grubunda 20 adamdan biri olmak başarı ,tebrikler ferhat dostum .

@ihtiyar

Tesekkurler abi .yol yarisinda calisan calismayan belli oldu :) ana gurubu 30 km kovalayip yakaladik 15 kisi :) ana gurupla girdim cok sukur.toplamda 70-90 kisi olan master A ve B de ilk giren gurup 30 kisi ancaydi.yuzde yediye kadar rampalari 53 ayna ile cikiyorum diye seviniyordum ya burada herkes boyle ceviriyor :)

Geri