Scudo Sports

Türkiye bisiklet federasyonu 2014 faaliyet programı açıklandı

@tuna k

İzotonik icecek icince derece yapacaksan yarista bul beni ben sana yaris esnasinda kendi takim arabamiz ile getirip verecegim.takimla katilanlar da icmiyor merak etme.yaris sonu icer cogu insan o icecekleri.

Lutfen ufak seylere takilmayin 60 km lik yarisi su icmeden bitirenler var.o kadar elzem degil bazi seyler ayrica iki matara tasiyorsun icine istedigini koy.

Scudo
@Ferhat Köse

bende high tablet var teşekkür ederim. yarışın 60km olduğunu bilmiyordum. 100km civarı sanıyordum. şimdiden iddialı konuşmak istemiyorum, kazanırsam buradan açıklarım :D

büyük erkekler yarışı hangi gün ve saat kaçta? fedrasyonun sitesinden baktım ama net bişey bulamadım

@tuna k

yok ben klüple gidicem. grubun arkasına giriceksin adamların hızı belli 45-50 belkide daha fazla gücünü ona göre ayarlayıp gruptan kopmadan gitmek önemli bakalım neler yapıcaz :)

@tuna k

İlk yarisinda kazanmayi duslemen cok guzel.yas gurubunu bilmiyorum gencler ve masterlar 60 km yi gecmez buyuk erkekler 100 civari .bu arada 60 km yi kucumsemen de guzel :) sezon acilis yarisinda 42 ortalama bitmisti masterlarda buyuk erkekler 44 ortalama bitirmisti 100 km yi.eger kazanirsan merak etme buradan yayinlamana gerek yok ben seni otele kadar sirtimda tasirim gazetelere cikariz :)

@Ferhat Köse

büyük erkekler kategorisindeyim. daha önce hiç yarışmadım ama acemi sayılmam, her haftasonu 2 kişi 60-80arası yol yapıyorz düzenli olarak. peloton kalabalık olduğu için 60km lik turlarımda zorlandığım kadar zorlanacağımı düşünmüyorum. tekerim patlamasın da ilk finish deneyimimi yaşayayım, tek isteğim bu. tırmanışçı özelliğim yok. etap düzlükse eğer kazanırım bu yarışı :D

tour of turkey etaplarını izledinmi ? gireceğin yarışın bundan farkı yok adamlar deli gibi kaçıyor büyük lokma ye büyük konuşma. ben sana şimdiden söylüyorum finishi toplu halde takımlarla birlikte görürsen ne mutlu sana :)

biliyorum tabi. elmalı gibi yokuşta olmaz heralde :) yokuşçu özelliğim yok dediysem o kadar da değil. 60km lik turun 15km si yokuş zaten. çıkıyorum elbet, ama ince bacaklılar daha iyi çıkıyor sanki

bireysel olarak katılma şansım olsa mutluluk iki bacağın arasında sloganı taşırdım :D

@tuna k

(link)

Perşembe günü 8:30'da olduğu yazıyor burda.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
keşke ülkemizde yarış sayısı artsa özel kuruluşlar yarış düzenlese ödüler verilse,federsyon sezonluk 5-6 yarış kıstasında kalmasa,sadece tur için caba sarfedilmese,hatta kökten federasyon değişse ne de güzel olurdu yav

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
benim düşüncem genç yetenekli arkadaşları keşif etmek.bölge bölge her hafta yarış yapılsın örneğin marmara bölgesinde kocaelinde sakaryada bursada vs yarışlar düzenlensin her hafta ve burada derece yapanlar gençlere destek çıkılsın o zaman dünyaca ünlü yıldızlarımız olur diye düşünüyorum çünkü o kadar keşfedilmemiş sağlam kişiler varki ..

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve hakan64
ben şuna takıldım (link) 10 talimattan 3ü giyim hakkında :) yarışmaya mı geliyoruz defileye mi belli değil. yok onu giyme bunu giyme. yap şunu tek bir madde okuyup geçelim :) ah bürokrasi ah

Ferhat Köse abi katılacak diye biliyorum :)

@yucel gulesenoglu

Benim bildigim bir on onbes kisi var katilacak oldugunu kesin bildigim ama o curcunada pek bulusma muhabbet olmuyor herkes eski dostlara anca zaman ayirabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Katılabilirsem ilk yarışım olacak , umarım orada olurum. Bir de zaman barajı ne anlama geliyor ?

@ozan aktürk

Zaman barajı : Sporcunun ; yarışın ortalama bitiş süresinin çok altında yarışmayı tamamlaması sebebiyle bir başarı elde edemediğinden diskalifiye sayılması şeklinde ifade edilebilir yani onca işi boşuna yapmış olursun işin özeti bu ancak ''her deneyim bir tecrübedir'' düşüncesinden yola çıkarsak bu da züğürt tesellisi olarak adlandırılabilir kardeşim kolay gelsin

önümüzdeki pazartesi günü lisansların teslim edilmesi gerekiyormuş. bireysel katılacağım için, denizli ye gidip teslim etmek şart mı lisansı. yarış günü teslim etsek olmuyor mu? eğer lisans ı kendim pazartesi günü götürürsem federasyon yol masraflarını karşılar mı? konaklama,yol vs ihtiyaçları federasyon karşılıyor mu?

bu konuda bilgisi olan yok mu? ona göre lisansı bugün çıkartacam, boşu boşuna çıkartmayayım diyorum

Geri