instagram da Kadir KELLECİ nin bir açıklaması vardı video şeklinde sunucu yarışçıların özel hayatlarına karışmış biraz boş konuşmuşOlay nedir, kürsüde ne yaşandı merak ettim?
Orada zinciri atan bendim 😀😀Teşekkür ederim) Ciddi sorun olup yarışmayı bırakmayıp, yarışma ruhunu yaşatabilmek için parkuru bitirmekte ayrı mesele.. Bırakabilirdin sonuçta.. Aklıma Fransanın pave taşlı parkurda, yarış dışı kalıp kutsallığı bozulmasın diye parkuru bitiren bisikletçiler geldi aklıma
Benim aklıma takılan şu, kısaparkurda 220 metre tırmanış denmişti ama yol bilgisayarım 400 metre gosteriyr.. Bu ciddi fark ve gerçekten 220 metre gibi değildi, son dik yokuşta çıkamayıp dengesi bozulup inenler oldu, kimisi zinciri attı. Dik yokuşu patinaj çekerek çıktım 180 nabız ile.. Yokuş bittikten sonra dua ettim bayılmıyayım diye
çünkü limitim 180.. Duvara çarpmıyayım yeter dedim
![]()
Aramızda 30-40 saniye varBu da bendenOrtalama 25 ile pelotonun yarısını geçersin dediler ama 32 gerekmiş
Seneye ki yarışa belki spd pedal da kullanırım.
273487 dosyayı görüntüle

273520 dosyayı görüntüle
kurtcebeden tüm forum dostlarına selamlar,,60-64 de 20 kişi içinden üçüncülüğü kısa etapta alarak ,katılan 825 kişi içinden 220 inci olmuştur yaşı 64 "dür,,ortalaması 34.06 dır,kendisi düz etap bisikletçisi değildir ,daha çok sert eğimlerin adamıdır,ve sert inişlerin ,bike pedia grubunun yardımcı olduğunu yineledi pelotonun önemine dikkat çekti,birinci olan eski kulağı kesiklerden bisiklet federasyon başkanı erol küçükbakırcı ile sürmüş vedat aksudur ortalaması 37 dir ,[56 km ] ikinci olan bike pediadan tanju taşçılardır,ortalaması 34.66 dır,süper dedeler demek geliyor içimden
Nasıl yapıyor bu hızı aklım şaştı. kudret abi bir deri bir kemik adam. Kuyruk yağı, kelle paça çorba ile olmaz bu işler. Motor mu takıyor nedir.273520 dosyayı görüntüle
kurtcebeden tüm forum dostlarına selamlar,,60-64 de 20 kişi içinden üçüncülüğü kısa etapta alarak ,katılan 825 kişi içinden 220 inci olmuştur yaşı 64 "dür,,ortalaması 34.06 dır,kendisi düz etap bisikletçisi değildir ,daha çok sert eğimlerin adamıdır,ve sert inişlerin ,bike pedia grubunun yardımcı olduğunu yineledi pelotonun önemine dikkat çekti,birinci olan eski kulağı kesiklerden bisiklet federasyon başkanı erol küçükbakırcı ile sürmüş vedat aksudur ortalaması 37 dir ,[56 km ] ikinci olan bike pediadan tanju taşçılardır,ortalaması 34.66 dır,süper dedeler demek geliyor içimden
273520 dosyayı görüntüle
Orada zinciri atan bendim 😀😀
Aramızda 30-40 saniye var![]()
Bu güzel ve işe yarayan bir tavsiye. Yokuş antrenmanlı olan bisikletçiyi düzde koparmak için daha çok yokuş antrenmanı yapmış bisikletçiler gerekir.Düz yol tempo antrenmanlarında yeterli şiddeti uygulayamıyorsanız, yokuş antrenmanı sizi geliştirecek tek seçenek.Peletonun önünden ya da kaçıştan bildiren bir abiniz olarak sizlere tavsiyem antrenmanlarda tırmanmanızdır. Türkiye fondo yarışları tırmanmada kazanılır. Bu şu demek arkadaşlar bol bol tırmanacaksınız. Bacaklarınızda tırmanmada çalışan kaslarınız güçlü olacak. Düz yolda peletondan kopmak neredeyse imkansızdır antrenmanınız varsa. İlk kısa yokuşta kaçanları izlemek istemiyorsanız her şekilde her şartta tırmanın. Biraz da inişlerde sakin olun virajlardan uçmayın tabii
Peletonun önünden ya da kaçıştan bildiren bir abiniz olarak sizlere tavsiyem antrenmanlarda tırmanmanızdır. Türkiye fondo yarışları tırmanmada kazanılır. Bu şu demek arkadaşlar bol bol tırmanacaksınız. Bacaklarınızda tırmanmada çalışan kaslarınız güçlü olacak. Düz yolda peletondan kopmak neredeyse imkansızdır antrenmanınız varsa. İlk kısa yokuşta kaçanları izlemek istemiyorsanız her şekilde her şartta tırmanın. Biraz da inişlerde sakin olun virajlardan uçmayın tabii
İşte bu çok güzel tavsiyelerGenel klasmanda 107.ci ve Elit erkek 210da 41.ci olmamın borcu haftada 4 gun tırmanış antremanları (440metre) yapmaktı. Sadece 1 ay boyunca tırmanış antremanı yaptım üstelik 169 boy 77kilo yani göbeğimde en az 10kilo fazlalığım olmasına rağmen ve teknik arıza yaşayıp 2.gruptan kopup sorunu halledip, 3.gruba yapışarak bu sonuçları elde ettim.. Tırmanış antramnı gerçekten çok etkili, düz yolda yüksek hız, sprint atma vs herşeye faydası var. Bundan sonra tırmanış antremanlara ağırlık vermeye kararlıyım, granfondo çeşmeye kadar devam edip fazlalıkları yakarak ve güçlenerek bakalım elit erkekte kaçıncı sıraya çıkabilcem
![]()
bende merak ettim yokuşlarda antrenmanlarda nasıl bir yol izlediniz.%5,5 eğimli 8 km güdüle giderken bir yokuş var belki faydası olur.Kısa parkurda son dk değişiklik mi yaptılar? Rota bilgisinde ben yokuş göremedim. Bu rotada yokuş antremanlarınızın (440metre) ne gibi faydalarını gördünüz merak ettiğim için soruyorum
Kısa parkurda son dk değişiklik mi yaptılar? Rota bilgisinde ben yokuş göremedim. Bu rotada yokuş antremanlarınızın (440metre) ne gibi faydalarını gördünüz merak ettiğim için soruyorum
273520 dosyayı görüntüle

Çok imrendim çoook
Hepinizi tebrik ediyorum.
Tebrikler. Kürsünün 1. basamağındaki antrenman arkadaşım ve eski dostum Vedat Aksu'dur. Kendisi yaşına göre çok ayrı bir seviyededir
Ben de keyif aldım. Yaklaşık 1500 km lik anrenman yapabilmiştim, sonuç fena olmadı.
Tebrikler abi. Allah nazarlardan saklasın.
ilham kaynağımsınız abi. Bacağınıza kuvvet gele.
selamlar
Murat
Bizimki de kürsüde. @sadi imren