Scudo Sports

türkçe konuşup iletişim sağlamak :)

Scudo
Bazı hatalar var düzeltin. "türkçe" değil "Türkçe" olacak. "dikkat" değil "Dikkat" olacak. Başlarken büyük harf. :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
Adam ayaküstü 5 kız ayarladı İngilizce bilmeden. :D Bide bilse. :)

Ne de güzel bir davranış değil mi? Tam bir ergen hırbo örneği! Bu yaş grubundaki herkese değil lafım bunun yaşı olmasa bile şuan ki video ona örnek olduğu için bu bağlamda dile getirdim.
Bu belki kimileri için burada espiri, mizah olarak karşılanacak değerlendirilecek ama bana sorarsanız seçtiği kelimeler, fiziki hal ve hareketler ne yaptığını ya da yapamadığını sergiler biçimde.

avrupa insanının sevmediğim özelliklerinden biri.
çok kolaylar :)

türkiyede çirkin bi kızın peşinden aylarca koşmak bile ayrı bir zevk yahu :D o ne öyle 2 dakkada güzel güzel kızlardan telefon numarası istemek :D

@Serkan Mıstınoğlu
işte bu nedenle türk kızlarını sevmiyorum.

@Serkan Mıstınoğlu

Sence öylemi gercekten, cokmu kolaylar? Ben hic sanmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Enes Gürel
Bence de çok kolaylar
@murat cömez

Avrupalı,Amerikalı kızları tavlamak çok sabit hatta onlar sizin peşinizden koşuyorlar.Lise yıllarımda Finlandiyadaydım okulun futbol takımıyla gitmiştik Helsinki de bir otele yerleştik Ava İnstitu diye,otelin tam karşısında büyük bir park var.Yerleştikten sonra bi çıkıp hava alalım dedik.Demez olaydık; serseri kız grubu peşimize bir takıldı,arkamızdan "choclate boys" diye bağıra bağıra geliyolar.Anlıyacağınız dünyada cenneti gördük diyebilirim.Birde Finlaandiya hep sarışın ya,bir arkadaşım vardı aynı maymuna benziyor :) Ülkemizde en çirkin kız yanına yanaşmaz ama orda sırf sakalı var diye manken gibi kızla gezerken gördüm onu:))

@Serkan Mıstınoğlu

guns n roses bir güftesinde women are so easy women are so cold der. mealen kadınlar çok kolay, kadınlar çok soğuk. lebby kravitz ise american women stay away from me diye çığrınır; mealen ammerikan kadını benden uzak dur der. orası amerika.

yer ankara, yaklaşık 15 yıl evvel bir sevgililer günü. erkek arkadaşlarımdan birinin o güne yetiştirdiği bir sevgilisi yok. muzip biri kendisi. diyor ki kendi kendine, bugün bir kıza kızılayda tek bir kırmızı gül vericem. kızılayda yaklaşık 4 saat bir hanımefendi kabul etmemiş gülü. 4 saat diyorum, adam odtü elektrik elektronik mezunu, kafa kırık. 4 saatin sonunda bir kafede yalnız oturan bir hanımefendi tespit etmiş. 4 saatlik reddedilmenin verdiği temkinle, hışımla kafeye dalmış, gülü kızın masasının üzerine bırakıp aynı hızla çıkmış. 15 yılda ankarada neler değişti bilmiyorum. size de alın bir yaşanmış hikaye.

Video bence bayağı eğlenceliydi. Ağzım kulaklarıma dahi vardı diyebilirim. Kızları öpmeye çalışması benimde hoşuma gitmedi ama esprili yaklaşımı hoştu bence. Birde ah eleştiride bulunurken kendimizi kaybedip hakaret etmeseniz daha iyi olacaktı :)

Bu arada eklemek isterim. Avrupaya gitmedim. Ama bayağı bir arkadaşım gitti geldi. Hala orda olanlarda var. Hepsi Türk kızlarının daha zor olduğunu,kendini beğenmiş olduğunu söylüyor. Ha yanlış anlaşılmasın her gördüğü erkeğede atlıyor da diyen yok.

izlerken güldüm eğlendim vs kızlar hakkında da yorum yapmayacağım ama üzüldüğüm nokta yabancı sinemacıların dizi yapımcılarının Türkiye'den bahsederken çölü, deveyi ,harabeleri göstermeleri Türkiye işte burası demeleri aklıma geldi. Burada da keşke gel 4.karım 2.karım ol vs demeseymiş dedim..

olay gayet esprili ama "seni 4. karım yapayım" ne demek yahu? zaten adamlar bizi tanımıyorlar bir de İngilizce altyazı ile yayınlayıp milletin gözündeki yanlış algıyı pekiştirmek çok çok yanlış.

@Umut yener

@Mehmet Levent

@murataslan

Kim nederse desin, bence okadar kolay degil. Iclerinde belki kolay olani cikar ama bu türk kizlarindada var. Ben iyi tanirim avrupa kizlarini.

Bir dakika diyor ama çeviride Bitch wait yazması ve sanki izin varmış gibi 4. karı muhabbetleri tüm espriyi batırdı. Tam anlamıyla reizl etti.

Utanmalı bence abiyane tavırla y... Resmen

bunun esprili bir tarafı yok. rezil bir tarafı var.
bunun aynısı hergün ama hergün Rusya tarafında yaşanıyor,
Rusya ve Orta Asya tarafındaki insanlar bunun gibi sokaklarda gezen serserilerimiz yüzünden yaka silkiyor konumdalar.
şimdi aynı işi Amerika'da yapıyormuşuz.
ne ala ne ala,
tüm dünya bizi .ikinin kafasıyla düşünen erkeklerden oluşan bir toplum olarak görüyor ve görecek.
.
dipnot: o kızlar ile bizim kızların arasındaki fark;
ataerkil toplum düzeninde kadına erkeğine tümüyle teslim olması yani onun malı olması öğretilir.
yani bizde kadınların büyük birçoğunlu teslim olacağı erkeği buluncaya kadar yelkenleri suya indirmezler.
Avrupa toplumunda ise kadınlar tıpkı bizdeki erkekler gibi kendi zevklerinide tatmin etme düşüncesi güderler.
yani bir teslim olma durumu değildir olay, erkeği bir zevk aracı olarak görmedir olay

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Geri