Scudo Sports

Türkçe Bmx Öğretim Dvd Hazırlıklar

poytatu

Forum Demirbaşı
Tepki
367
Merhaba BMX tutkunu arkadaşlarım. BMX tricklerini(hareketlerini) Türkçe açıklayan ve videoda Türk sürücülerin olacağı bir BMX öğretim dvd si hazırlamayı düşünüyoruz. Nasıl olacak diye sorarsanız hareketlerin adları İngilizce ama açıklamalar Türkçe ve sürücüler Türk olacak. İçinde hem street hem flatland ayrıca old school olacaktır. Toplanılacak yer olarak Kadıköy eski Salı pazarının oradaki otopark düşünüyoruz. Toplanıldıktan sonra değişik mekanlara gideriz. Etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlar poytatu@msn.com veya 0538 710 80 60' dan ulaşabilirsiniz. Boş vakitlerinizde ulaşırsanız(haftasonu vs.) daha uygun olur. Yada uygulamayı sadece Pazar günleri de yapabiliriz. Bu kişi sayısı ve önerilere göre değişebilir. Şehir dışında ve İstanbul'a uzak olan arkadaşlar ise pro bir kamera ile hareketinin videosunu çekip ardından Türkçe açıklamasını yapmalıdır. Türkiye'de BMX e önem veren ve gelişmesini isteyen kardeşlerimiz, abilerimiz kısaca herkesi bekliyoruz.Herkese saygılar sevgiler. (HKK BMX TEAM-BMX le dans eden terler ama alkışı da hak eder.)

• Beğen
Tepkiler: Laxeri
Scudo
Umarım ortaya iyi birşeyler çıkar , başarılar şimdiden :)

TUFAN :D

Boyle bir onderlikte senden beklenirdi cok yararlı bir calısma olcak :) boylelikle arkadaslar hareketleri daha iyi cozecek bunda herkes hemfikirdir

simdiden basarılar diliyorum konya'dan pro kamera ayarlayabilirsek bizde yardımcı olmak icin elimizden geleni yaparız

KOLAY GELSİN

Herkese teşekkürler.Önceden de yazdığım gibi İstanbul'a uzak olan arkadaşlar da videolarını çekip yollayabilirler.:in: İlk hareket yapılacak, sonra da nasıl yapılacağını açıklanacak. Yani Bülent abimizin uzmantv deki videosu gibi binevi.

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
Eyvallah serkan sağol, her zaman beraberiz....( herkes bmxçi olamaz )

Başarılar :)
İnsallah herkes katılır yardım eder video cekimlerine onlar ceksin bana ne demezler..

Serkan kolaysa buyur sen çek koy sabır kardeşim sabır birşey olsa söylemezlermi sence ?

söylerler ama en son yorum 1. ayda yapılmıs yanı bısıler olmustur dıe dusundum Not: bmx u brake fren aranıyor

Geri