Scudo Sports

Turda kamp atmanın verdiği huzur

sezginnatik

Aktif Üye
Tepki
172
İsim
sezgin
Bisiklet
Salcano
Size de öyle geliyor mu bilmiyorum ama turda o çadırı kurarken o küçük huzurlu yeri oluştururken çok huzur buluyorum. Hele ki kamp ocağında yemek yaparken ve de deniz kenarında oturup bir şeyler içerken keşke hep dogayla içiçe olsam diyorum. Bence yorulduk artık yapaylıktan. Geçen sene mersinin boğsak denilen bir yerine kamp attık ben hayatımda bu kadar dinlenmedim deniz tertemiz şu çarşaf gibi.

Işte size boğsak...
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/02/396c61cff837f5eb9948b72cfe10489c.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/02/cbf2e0e2513962cfd300ac7f7d83e5ac.jpg

Scudo
@tolga akan
Aynen [emoji4] [emoji106]

@Safa Arslaner
Kesinlikle TURlattim ben ocak olarak tam olarakta asagidaki ocağı kullandık eğer herhangi bir yerde Çakmak gazı bulduğunuz an bu ocak yanar :) kartuşu Çakmak gaziyla doluyor ve bence fiyatına göre çok iyiydi adanadan geçen yaz 45 tl ye almıştık
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/02/bdd708111aa15b01aed83f754f8c3a7a.jpg

Gözler bayram etsin,
Kamp elbette huzurdur,
hele ailecek yapıldığında.

Aşağıdakiler 2014 yılından,
bu yıl Alp dağlarına tırmanıyoruz, bakalım huzur bulabilecek miyiz? :)

Almanya bir şehrin dışındaki çocuk parkında oğlum Tibet Çınar'ın yoğun ısrarı ile :)

20140717_074710.jpg

Finlandiya da köyün festival alanında.
Not: masaları biz taşımıyoruz :)))

20140720_203836.jpg

Danimarka'da bir kamping
Wolksvagen minibüs bizim değil. :)))

DSC_1929.JPG

Letonya'da bir köyün girişinde çiftlikteki hiçbir şey yıllardır hareket dahi etmemiş. :)))

DSC_2679.JPG

@Soner Sarihan Ya hocam ben bu yurt dışına ( gelişmiş batı ülkeleri ) bitiyorum.. Ben de 3 sene ABD de yaşadım. Üstelik Montana'da .. Kamp yapmak bu kadar mı zevkli ve güvenli olur.. Özlüyorum.. Burada da bolu ve Kızılcıhamam'da var kayda değer yerler. Eminim araştırsanız bulursunuz ama buraların bekçisi, restoranı vs. var, o yüzden tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@sezginnatik hocam ne yaptınız iyice depreştirdiniz içimizdeki tur kamp ateşini :) kamp yaptığınız yer muhteşemmiş bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Edip Dinçer

Hiç durmayın, geliyor 3 foto daha,
İznik'e uğramadan geçmek yok ama.

@Elbrus

İnşallah herkes hayallerini yaşar.

@Safa Arslaner

:) misssss

@amoush00

Coğrafi olarak kimseden aşağı kalır yanımız olmasa da bazı açılardan sorun yaşadığımız doğru.
Yine de Türkiye'mizdeki misafirperverlik belki hiçbir ülkede yok.
Kötü olaylar her yerde yaşanıyor.
Biz giderek daha iyiye doğru gittiğine inanıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Soner Sarihan Aslında eleştirdiğim şey şu açıkcası, dikkat ederseniz yolun kenarında bir çocuk bahçesi olan kocaman yeşillik bir alan ve halkın kullanımına sunulmuş. Yurt dışında küçük şehirler oluyor, yemyeşil on dakika yürüseniz doğanın göbeğindesiniz, araba ile yarım saat gitseniz tam bir cennettesiniz. Genel olarak bu yeşil alanların bizim ülkemizde rant kapısı şeklinde talan edilmesi hoşuma gitmiyor. Tabii ki çok güzel bir ülkede yaşıyoruz, türkiye'yi çok seviyorum. Zaten çok kafama taksaydım kalırdım ABD 'de ama bir de insanımızın cahilliği hunarca bu yeşilliklerin değerini bilmemesi çok moralimi bozuyor. Burada Ankara'da ODTÜ yerleşkesi içinde eymir gölü var. Tam bir doğal alan ve burası senelerce uğraşılıp insan eli ile bu hale getirilmiş. Şimdi bazı insanlar burayı illa yapılaşmaya açmaya o çirkin rezidanslardan yapmaya çalışıyor. Anlamıyorlar değerini ve verilen emeği.. Çok içim gidiyor çoook! Cennet ahanda burası diyorsun. İnsanın kendisi cenneti, cehennemi yaratan da, diyorum ve sözlerimi bitiriyorum..

@amoush00

Haklısın yine de umutluyum.
Her şey güzel olacak. :)
Adım adım, pedal pedal.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Soner Sarihan
Bugün Eymir'de hem bisiklet hem yürüyüş yaptık. Çok iyiydi. . ! :)

Geri