Scudo Sports

Turda ilk gece

Scudo
Arkadaşlar bilenler söyleyebilir mi? Arkadaşımız gibi turdayken yazan başka turcu oldu mu?
Ayaklarına güç kuvvet gele :)

@Cyclinq Varmış demek böyle eşsiz kişiler paylaşıldığında hoşuma gitti arkadaşın bulunduğu ortamda bize bunları bildirmesini. Hem turluyor hem yazıyor. Takdir de ettim kendisi zahmetten kaçınmayıp yazdı bize :)
@MossoM Kardeş uyuyabildin mi :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kumbağ'ı deneyebilirsin diyeceğim ama sana uygun mu bilmem ama buyur
Kumbağ (link)
Uçmakdere (link)

@JusTiMe kumbağla arasında mesefa var ama bulamazsam biyer mecbur ya kumbağ ya da uçmakdere :)

8645F876-360F-461B-A768-7437B81D0BAC.jpeg 2DB33C62-6865-42E8-A36A-5CAC457822C4.jpeg BD68A61F-32A9-4463-BE4C-CA92E855551B.jpeg

Gece zor olmaz umarım. İlk korunaksız gecem bu gece haliyle tedirginim.

Çok çeşitli sesler duyuyorum şu an önceden ağustos böceği bilirdik sadece iyice uykum gelmeden uyuyamıycağım kesin. Doğada tek kamp atıcam diyen bir daha düşünsün derim :)

@MossoM havanın durumuna baktığımda yağmurlu olacağını söylüyor ama pekte inandırıcı gelmedi bana :D sıcaklık 21derece civarlarında :D ve de rüzgarlıymış dediklerimin hangileri doğru acaba :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@JusTiMe Tekirdağ içinse benim telde sabah yağcak gösteriyor ama gece nolur bilinmez sabah yağarsada toplanıp yola çıkmam gecikir baya ama zaten kumbağ yakın 20 km sabah olsun da bi şu gece geçsin daha kolay olur

@MossoM dediklerim şu an için Tekirdağ merkez için :D

@MossoM
Cadir nasil peki memnun kaldin mi abisi ?

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@mariokaldato çadırdan memnunum güneş geçirmemesi güzel, havalandırmasıda iyi ama 2 metre demişler ben 175’im ayaklarım değiyor tenteye :) 180 ve üzerinin baya büyük çadır alması gerekiyor. Dışardaki sesler bitiriyor beni çıkıp bakamıyorda insan

@Yusuf'san Az ileride birileri içiyor silah falan atmazlar inşallah. Daha ilerde de bir düğün organizasyonu var. Şu an için insan tehlikesi var. Hepte okuyordum içki içilen yerde kamp kurmayın falan diye ama yağış olur kimse gelmez sanıyordum.

Siz siz olun güvenliğinden emin olmadığınız yerde tek başınıza kalmayın. Gündüz göze hoş görünmesi gece neler olabileceğini görmenizi engelleyebilir. Tinercisi, içkicisi de size ev olan doğayı kendine ev yapmış olabilir. Ço garip sesleri yorumlamak zorunda kalıp sabahın ilk ışıklarına kadar uykusuz kalabilirsiniz.

@MossoM Bundan sonra daha güvenli olan Yakıt istasyonlarının v.b yerlerin uygun bir yerinde hem ihtiyaçlarını karşılayabileceğin hemde rahatça uyuyabileceğin yerlerde çadırını kurup rahatça uyuyabilirsin örneğin O itfaiyenin orada çadırını kurduğun gibi... Bence Çok sayıda insanın barındığı ışıklandırması elektriği olan kamp yerleri varsa oralara da yönel. Tek başına kamp attığın O yer ile ilgili bir şeyler diyecektim, neden orası diye soramadım, ne yazsak ters tepkiler geliyor sana ne ,sen 7 yaşında mısın diye kızıyorlar.

(link)

3. Gün

Uykusuzluk çok yordu 20 km yol gözümde büyüdü yanlış yola girip iki çevreyolu yokuşu çıktım üstelik. Kumbağ’da ışık kamp alanındayım 20 tl ödedim duş ec içinse her girdiğimde tekrar ödeyeceğim 1-3 tl. Ama buradaki bir otele 130 tl vermektense çadırımda kalırım daha iyi. Hiç beğenmedim Kumbağ’ı turu yarın sonlandırmaya karar verdim. Uykusuzluğun halsizliğin etkisi büyük bunda ama yollarla düşmandım bugün resmen. Gece gerçekten berbattı yani 30 tl kamp parası vermemenin karşılığı bu olmamalı. Kampçılık ne ara bu denli sektör oldu ayrıca? Şu an bulunduğum yerde bir tatilci icat çıkarıyorlar ne ara çadır parası almaya başladılar falan diye söyleniyordu. Ekliyceklerim var çadırımı kurup duş alıp az uyuyayım.

Turu sonlandırmanıza olumsuz hiç bir şey denemez,Ülkemiz şartlarında kamp alanında çadır parası ve diğer ihtiyaçlar için ödenen paraları düşünürsek gerçekten sıkıntı verici. zaten Bisiklet turlarına çıkanlar bu işin zorluklarını anlatan kişileri söylüyorum, bu işin kolay olmadığını hep yazıyorlar.Bazıları da bu işi herkes yapabilirmiş gibi hep olumlu yönlerini fantastik bir hava ile anlatıyorlar ki, okuyan herkes Bisiklet turuna çıkmak istiyor.Neyse iyi bir deneyim oldu ama tek başınıza değilde 2-3 kişi falan olsaydınız ve para sıkıntısı olmadan sürekli güvenli yerlerde konaklama imkanınız olsaydı daha bir katlanılır ve eğlenceli bir tur olabilirdi..her şeyin hayırlısı.

Yolculuk mu sıkıciydi yoksa gece yaşadığınız uykusuzlukmu turu birakmaniza sebep oldu

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri