Scudo Sports

Tura çıkarken çantaya konulması gerekenler

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Öncelikle merhaba
15.09.2013 pazar günü (yani yarın)
Şileye tura çıkıcaz
Yanıma ufak bir sırt çantası alıcam (biliyorum terliceksin ve sırtın ağricak diyeceksiniz ama bunları göze alıyorum)
Sırt çantasının içinde olucak malzemeler şunlar:
En önemlisi ilk yardım ekipmanları (gazlı bez,kesikler için acil durumda sürülebilecek krem,kas gevşetici krem,bıcak ve bant)
Yedek lastik
Yama seti
Yedek kıyafet
Su
Enerji vericek yiyecekler

Şimdilik çantaya koyduklarım bunlar
Unuttuğum malzemeler varsa söylerseniz çok sevinirim
Birde bisikletimin kadrosuna taktığım bir çantam var onun içine de paramı,telefonumu,biber gazını,kulaklığımı koyucam.

Yardım eden herkese çok teşekkürler

Scudo
alyen anahtar seti lazım olabılır

sunun gibi http://www.ikiteker.com.tr/img/urun/TOPEAK_MINI_9_PRO_CB_ALYAN_ANAHTAR_TAKIMI_TT2542.jpg

ikan bey,
bisiklet ağırlığı var tabi ne kadar bilmiyorum ve sizin ağırlığınızda buna eklenecek artı sırt çanta ,,
şimdi karşıdan geliyor iseniz üsküdar üzerinden ümraniye tarafına doğru oradan dudulluya çıkacaksınız sonra gelecek acımasız rampalar, ömerli inişi çok uzun sürer ,aman kamyonlara dikkat, yakın geçerler vakum olur, denge kaybolursa düşme olabilir kask emniyet için şile yollarında gerekli ,eldiven gerekli eller terleyecek ,,,evet çıkın alabilirsiniz yanınıza evde hazırlarsınız ben genelde energel kullanırım energi sıvı içecek bisiklet formada arkada taşırım iç lastik artı pompa kesin olur bisiklete matara montelidir,,ayrıca aparatlar alın tekeri janttan çıkarmak için ,pamuklu tişort olmaz bisiklet forma en sağlamı terletmez ve tayt ,,ayrıca spd pedal size kolaylık olacak idi rampada yüzde 30 kar klasik pedal ile şile rampaları sizi zorlayacak dönüşte en çetin rampa ömerli çıkışıdır 5 km dir, dönüşte 14 adet rampa sizi bekleyecek, gidişte 7 adet rampa çıkacaksınız,,,

Geri