Scudo Sports

Tur ve şehir kullanımı için 1200 tl'ye kadar bisiklet önerisi?

aratnore

Üye
Tepki
1
İsim
TUna
Bisiklet
Sedona
arkadaslar hem üniversiteye gitmek icin hemde arada uzun yada kısa mesafeli kamplı geziler icin tur bisikleti bakıyorum 2 3 gündür siteyi cok dolastımda istedigimi bulamadım aslında (link) söyle bir bisiklet almak isityorum cok cazip geliyor ama uzun turlar icin bagas taktırmak vs zor olur demisler diger konularda sizin öneriniz nedir

Scudo
Merhaba, hocam hiç dağa çıkacakmısınız?

hocam daga kasıtlı olarak cikmicam ama fırsat buldukca yoldan gidip uygun yerde kamp yapmayı düsünyorum yollar ne halde olur bilmem arada köy yoluna felan girerim muhtemelen

ahmetkya önerin icin teşşekürler güzel bir bisiklete benziyorda ben anca 1200 lira biriktirdim baya sıkıntı oldu yani daha uygun bir model önerirmisin birde galiba sen daha önceden uzun yol gittin uygun fiyata yukarda bellirttigim yarıs bisikletini alsam durum ne olıur uzun yolla cıkabilirmiyim 15 20 kilo malzeme ile ?

Az daha biriktir hocam Mosso 730 TCA full sora yapıştır bence :D tabi güvenlik aksesuarları var sayıyorum 1500 tl gibi bi rakama 1 ay sonra alırsın

@xarismas
1900 lira lan o donuma kadar satmam gerekir

• Beğen
Tepkiler: xarismas
@aratnore (link) 1599 TL (DOLAR TAVAN YAPMIŞKEN, SEÇİMLER ÜLKEYİ ALLAK BULLAK ETMİŞKEN, DÜNYANIN EN BÜYÜK PETROL RAFİNERİSİ DAHA YENİ BULUNMUŞKEN) hocam biraz bekleyin :DD:D:DD:D: donunuza kadar satmanıza gerek yok :D pahalı t-shirlerinizi satın yeter :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
Sedona345 1600tl tam turbisikleti dağa falanda çıkar yani her yola girer 2016 modeller çıkınca 1500 e falan alirsin

Sedona 410 1000 ila 1100 arası alırsın birde kask patlatırsın

En azından donsuz t shirt süz cıbıldak cıbıldak binmek zorunda kalmazsın ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
@özlemalikaan
ahahah abi :D sedona 410 1500 civarı gözüküyo ya ben mi bulamadım 0 acaba

@xarismas
hocam ya hemen alasım su üni acılıyo 20 siden acılmadan bir uzaklasıyım diyorum

Sen bakma nette yazan o katalog fiyatlarına genç dostum bende ağustos ayında aldım 1030 a bazı arkadaşlar 1000 e bazıları 1080 e 1100 e ama en fazla 1100 yakın zamanda alınanlar emin ol bulursun konuş anlaş esnafla oda biliyor sezon kapanıyor geri gönderecek yoksa esnaf ne kadar çok satarsa firma sürümden kazanmak için daha uygun fiyata bisiklet verir ve o esnaf piyasa fiyatından satış yaparak sezonunda daha fazla kâr eder bu yüzden sezon kapanırken sana uygun fiyata verir yani bakma sen o net fiyatlarına bugün biri Ankara da 1000 e almış paylaşmış

@özlemalikaan
abi ben netten alıcaktım ozaman gidip konusuyum bisikletcilerlede burada zor bulurum ama bakalım

[inceleme] sedona 410

Netten bike and outdoor, performans bisiklet, Özceylan bisiklet , yk bisiklet bunlar güvenilir ve sedona kampanyalı bildiğim yerler

Direk decathlon dan alır gibi alma gözüne kestirdiğin yeri ara konuş pazarlık yap sonra ödeme yap

Hele birde nakitse emir komuta sende yanında kilit ışık falan hediye iste hele birde aynı marka modeli satan iki yer bulursan birbirine çarpıştır daha iyi kırar yada hediye verirler aynısını netten bulduğun güvenilir sitelerde onları arayarak yapabilirsin

@aratnore sana en uygun bisiklet sedona 410 olacaktir. Hem sehir kullanimina uygun, hem tur kullanimina...
Ayrica 11 kg civari, hafif diyebiliriz. Amortisor agirligini tasimak zorunda kalmayacaksin.

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
Geri