Scudo Sports

Tur sayılmasa da benim videom :) şişli-ortaköy istanbul

@pohuman

Selam. almış olduğunuz ürünün ebay.com sitesine baktığımda yayla ilgili bir şey göremedim. Yaylı olduğundan emin misiniz?

Scudo
Geçen Haziran Ayı içerisinde Beylikdüzünden Sarıyere giderken Zincirlikuyu Metrobüsten inip Malta Köşkünün ordan yani gittiğiniz yolu katettik. O anlar geldi aklıma. Balatalarımızı bayağı kızartmıştık o gün ortaköy yokuşunu inerken. Hey gidi beee...

@O.Yalcindag
Gözlerinize sağlık. Videonuzu çok beğendim. Uzun yıllar yaşadığım mekanı yeniden izlemiş oldum.

@mhd

A.S. Sanırım vida kolunun içinde yay veya onun gibi bir şey var. 5mm kadar esneme payı var. Fotoğraf veya video eklerim..

Güzel bir video olmuş ama merkez komutanlığının yokuşuna (Palanga Caddesi) daha fazla yer verseydiniz daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Benim de sıkça indiğim bir yokuş, çok keyiflidir. :)

Öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim herkese :)

@ilker

@pohuman

Videoyu çekerken kullandığım kamerama uygun ekipmanım henüz yok ve kullandığım helmet mount da zaten ev yapımı daha çok sargı bezine benzer birşey :) fotoğrafını da ekliyorum bu mesaja. görür, gülersiniz :)

Söylediklerinize cevap olarak ben öncelikle zevk ve renklerin tartışılmayacağını hatırlayarak başlıyorum :) gidona ya da kadroda herhangi bir yere ya da göğsüme bağlayamadığım için kamerayı bu video mecburen bu şekilde çekildi. Ancak bağlayabilseydim bile sanırım yine kaska takardım çünkü benim videoyu çekmemdeki amaç insanlara yolu ya da bisikleti kendi bakış açımla göstermek. (evet biliyorum gözler alın hizasında ama kamera kafamın üstünde yine de gözüme en yakın güvenli takılabilecek yer orasıdır herhalde) Eğer ben kamerayı göğsüme ya da bisiklete monte etseydim video açısını değiştirmek mümkün olmayacaktı ve izleyen herkes sabit bir açı ile yolu görecekti. Ama benim burda amacım benim baktığım yerleri herkese gösterebilmekti. Tabi tarz ve zevkler burada devreye giriyor. Ben şahsen bu tarz videoları çok izlerim ve genel itibari ile benim çektiğim tarzda (gezi ve heyecansız tur diyebilirim sanırım) çekilen videolarda görüntünün %30unun değişmeyen kol gidon ve bisiklet parçalarından oluşması bence izleyiciyi sıkıyor. Özellikle bisiklet kullanmayan ya da spor yapmayan kitleye ulaşabilmek için bence bu şekilde video yapmak daha doğru ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler benimki de bu şekilde :)
not: ilerde göğüs ve bisiklet aparatı alıp onlarla da video yapmayı planlıyorum yani tamamen karşı değilim sadece eldeki imkanlarla şimdilik bunu yapabildim, önümüzdeki dönemlerde bakarsınız sizin söylediğiniz gibi yaparım ve onu daha çok severim :)

@Snorlax

Kameranın marka ve modeli xiaomi yi. çinli bir alışveriş sitesinden aldım burdan reklam olmasın özelden yazabilirim. Eğer ilgilenirsen bende fazladan 1 tane olacak bikaç haftaya kadar (kardeşim için sipariş etmiştim ama kullanmayacak sanırım çoktan yola çıktı bu sebeple satma durmu var) gelince satışa çıkartacağım zaten. 250-300 tl bir fiyat istemeyi düşünüyorum kardeşime bağlı olarak tabi :)

not: benim sipariş ettiğim siteden ürünün türkiyeye gelmesi 5 hafta kadar sürüyor.

@Gültekin R. Demirkaya

Beylikdüzünden Sarıyer baya uzun bir parkur yorucu olmalı. Ben henü kendime güvenemiyorum o kadar. Sonuçta o yolun dönüşü de var :) şimdilik max. gidiş geliş 40kmlik parkurları tercih ediyorum. Tabi kondisyonum oturdukça daha uzunlarını da yapmak istiyorum :)

Yokuş inişi konusunda da kesinlikle katılıyorum yolun %40 ında frenler sıkılı bir şekilde indim çünkü gelen araçlara karşı dikkatli olmak lazım ve biraz tedirgin oluyorum yokuş inerken hala o özgüven oluşmadı malesef :)

@mhd

sizi mutlu ettiyse video, ne mutlu bana :)

@Berke

hocam kesinlikle katılıyorum çok keyifli bir yokuş. Ancak videoyu düzenlerken şarkının uzunluğunda düzenleme gereği duydum çünkü sıkıcı olmasını istemedim açıkçası videonun ve aksiyon olmayan her yeri kestim diyebilirim. Malesef Palanga Caddesinden geçerken de çok bir aksiyon olmadı ve insanların sıkılmaması adına büyük bir kısmını kestim oranın :)

Dosyalar

• IMG-20151124-WA0009.jpeg
    IMG-20151124-WA0009.jpeg
    54,1 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: Berke
merhaba arkadaşlar herkese, videoyu çektiğim kameradan bir tane daha sipariş etmiştim hediyelik olarak sonra ama kullanmamaya karar verdik şimdi kutusunda açılmamış duruyor. Eğer düşünen arkadaş varsa satabilirim sahibinden.com dan 275 tl elden 250tl. ilgilenenler mesaj atabilirler :)

@O.Yalcindag Video çalışmanız güzel olmuş. Orayı bilmem fakat ben şeritleri burada öyle kullansam cam açıp laf dalaşına girerler :D

@Osman Tuğrul aslında şeritleri nizami kullanıyorum diyebilirim :) sola dönmek için sadece bir ara ortalayıp sol şeride geçtim ama onun dışında genelde sağdan sağdan fıtı fıtı gidiyorum :D

@O.Yalcindag fıtı fıtıya tövbeliyim. Trafikde bir araçmışım gibi şerit kullanarak gidiyorum. Işıklarda da araçlarla denk hızda kalkıyorum sıkıntı da olmuyor böylece. Fıtı fıtı giderken açılan bir kapı yüzünden böyleyim. Başıma geldi 1-2 metreyle kamyon altında kalmamaktan kurtuldum, allah korudu yeminle.

Geri