Scudo Sports

Tur Önerisi

Selamlar, Aynı tarihlerde bende düşünüyorum, size katılabilir miyim acaba.
merhaba. tur planımı bu sene iptal ettiğim için gelecek senelerde yapacağım tur için buradan bilgilendirebilirim.

Scudo
Çanakkale rotası 9 gün sürmüştü. Ama ben Gökçeada ya gitmiştim. Gitmek istediğim asıl yer orasıydı. Orada 2 gün kalmıştım. En keyifli kesitleri Balıkesir, Çanakkale taraflarıydı. Edirne, Tekirdağ üzerinden İstanbula dönmüştüm. Eğer vaktiniz kısıtlıysa Balıkesir, Çanakkale illerinde bir çember çizerek gezebilirsiniz. Çok sayıda köy var. Tehlikeli olabilecek bir durumda yok. Sessiz, sakin alanlar.

Yedigöller turu da 4 gün sürmüştü. İç kesimdeki yollardan gittiğim için yol baya zorlamıştı. Baya tırmanış yapmıştım.

Turlarımı yalnız yapıyorum.
Bu görüntüler tercih ettiğim güzergahlar
221908 dosyayı görüntüle221909 dosyayı görüntüle

Bunlara ek şu turu da yapabilirsiniz. 3 gün sürmüştü.
221911 dosyayı görüntüle

Bu yollar için bisiklet önerme şansınız varmı, düzgün kaynak bulamadım ve yanlış bişey de almak istemiyorum.

..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Istanbul Bahçelievler'de oturuyorum. Hafta sonu şehir dışına tura çıkmak istiyorum. Cumartesi sabahı başlayıp Pazar öğleden sonra Istanbul'da olacak şekilde. Ya da Cumartesi akşamı bitirip eve dönülecek şekilde. Bisikletim Dahon Mariner D8 2019. Kapıdağ Yarımadası kafamdaydı ama sağ olsun arkadaşlar, bisikletim için uygun bir rota olmadığını söylediler. Cumartesi gecesi kamp yapmamı gerektirecek bir rota olursa, kamp malzemesi de alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@fcbarca18991999 Madem katlanırın var IDO ile Mudanya ya gidip oradan Bandırma'ya kadar pedallayabilirsin 100 km gibi, ertesi gün Bandırmadan Feribota binip Yenikapı'ya gelebilirsin.
Diğer yönede olabilir, Mudanya dan Yalova' ya pedallamak o da 130 km gibi. 1 gece konaklamalı.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@fcbarca18991999 Madem katlanırın var IDO ile Mudanya ya gidip oradan Bandırma'ya kadar pedallayabilirsin 100 km gibi, ertesi gün Bandırmadan Feribota binip Yenikapı'ya gelebilirsin.
Diğer yönede olabilir, Mudanya dan Yalova' ya pedallamak o da 130 km gibi. 1 gece konaklamalı.
Teşekkür ederim. Hangi yönde pedallamak daha eglenceli ve zahmetsiz olur acaba? Sürmüşlügünüz varsa bahsedebilir misiniz? Konaklanacaksa otel konaklaması şeklinde mi olur yoksa kamp olarak mı?

C.tesi veya Pazar sabah erken çıkışlı, bir gece kamplı saroz hedefliyorum katlanır bisiklet ile. Saroz da 3 gün kamp+deniz sonrası Gökçeada da 3-5 günlük deniz tatili bayram esnasında Gökçeadada olmayı planlıyorum. Katlanır bisiklet ile tur oluyor olmuyor değil ancak özel aynakol, ruble modifikasyonu yapılmadı ise dizlere yük biniyor rampalarda sakatlık riski var yaş, pedal, sağlık durumu hepsi parametre tabi.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geri