Scudo Sports

Tur of California 2014 1. Etap Finish Sprint'i

Scudo
Çok etkileyici gerçekten, teşekkürler paylaşım için.

Harika olmuş. Aslında yarış sırasında da canlı görüntü alınabilen bir düzenekle yarışlara inanılmaz renk katılır.

@Hüseyin G. KAYA
Hocam videonun görüntülenememesinin nedeni malum, yerel bir mahkemenin almış olduğu çok ünlü bir karar :(
Videonun URL'si aşağıdadır ancak DNS ayarlarınızda sıkıntı varsa onu da izleyemeyebilirsiniz.
(link)

Tmm hocam ilk actigimda "404 not found" yazıyordu. Simdi düzelmiş. Düzelmiş dediysem "mahkeme karari ....." yaziyor. :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugunku etap guzel olur diablo dagina tirmancaklar gecen sene izlemistim hatta oyun filan sohbeti olmustu diablo cok gec 12 de basliyor saat 2 de bitiyor dsmart yuzunden turkcede izleyemiyoruz :(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunku zaman karsi yarisinda, wiggins ortaligi dagitti, cok iyi bir performans gosterdi. Cavendis ve sagan pek varlik gosteremediler.

Bugunku diablo dag etabi da eurosport da basladi, bakalim nasil gececek. :)

Bugunku etapta, cannodale takimi muthis bir strateji uyguladi. Etap boyunca pelatonu cekip, yokuslarda tempoyu artirarak, cavendishi saf disi biraktilar. Sprint bolumunde, sagan cok zorlanmadan etabi aldi. Cavendish, baya baya gurubun arkasinda kaldi. Ne kadar iyi bir sprinter de olsa, yokuslarda bu kadar kotu olmamali bence...

Bir de ilginc bir durumla karsi karsiya kaldik. Bir tur once, bir bisikletci (adini unuttum) son tur sanip, ataga kalkti, finish cizgisini gecip, etabi aldigini sanarak sevinmeye basladi :)) ardindan buyuk bir sok yasadi tabii. :) kotu bir andi acikcasi..

Genel klasmanda wiggins sari mayosunu korudu. 30 saniye onde. Her etapda ne olursa olsun, pelatonun onunde yer aliyor, formda gozukuyor baya.

@Ali Demir

son 500 metre elektrikler gitti izleyemedim :) bilgi icin tesekkurler.o kadar izle izle son km kapisindan gecsinler koltukta duzel sesi ac ekrana odaklan hop karanlik :)

Ferhat abi, yayın sinyalleri sağolsun o kadar kötü ki elektrikler gitmese bile ben de izlerken pek zevk alamıyorum:)

senin olayda çok şansız tabii abi :)

Kaliforniya turunu genel klasmanda wiggins birinci olarak, haliyle turu kazandi. Ozellikle zamana karsi da inanilmazdi ve rakiplerine cok buyuk fark atti. Ve her etapta da, pelotonun on taraflarinda yer aldi, baya baya formda gozuktu. En yakin rakibi rohan dennise 30 saniye fark atti. Zamana karsi, ah zamana karsii :))

Cavendish, son sprint etabinda bu kez geride kalmayip john degenkolp ve saganla kapistilar. Degenkolp geriden gelip, sagani gecti. Fotofinish kameralarinda yine cok az bir fark oldugu goruldu. :) cavendish 2. etap galibiyetini aldı.

Yesil sprinter formasini ise, sagan kazandi. Daglarin krali formasini william routley aldi, en iyi genc yarisci ise lawson craddock oldu. Turkiye turunu kazanan adem yates lawson'n ardindan ikinci oldu.

Sinyal sorunlari disinda guzel bir tur oldu diyebilirim :)

Geri