Scudo Sports

Tur için yol bisikleti

@Stkbytr

Hocam denk getirebilirseniz pazarlardan 150-200 euroya ne bisikletler alabilirsiniz.

Onun disinda birçok sehirde bisiklet magazalari var, 2. el ve sifir alabilirsiniz.

Scudo
@Stkbytr hocam yanınıza çok eşya almadan ihtiyaç duyduğunuz şeyleri yoldan karşılamak suretiyle çok güzel olur aslında.
mesela çadır tşımayın otelde vs. de konaklayın. gibi.

Sifirdan guzel celik bir kadro al, sonra donanimlarini kendin düz. Madem ekonomik gücün var, ya da ayni mantıkla sifirdan kendine ozel bir yol, tur mix bisiklet düz. Ben olsam oyle yapardım. Hem daha heyecanlı ve ozel bir bisiklet sahibi olurdum.

Uzun yol için tek sorun sırt çantası olmayacaktır. 28 dişli ile yokuşlar nasıl çıkılacak bu da merak konusu elbette.
Hadi olsun 32 dişli. Yine zor. Çok zorladın 36 oldu. Aynakol ile o da sıkıntı.
Tur bisikleti olmazsa olmaz diyorum.
Ha eziyet olsun diyorsanız da yine hakkını veremedikten sonra böylesi üst bisikletler yine gereksiz. Sırt çantasıyla tur yapacak olduktan sonra düşük fiyatlı bir yol bisikleti de artı olarak çok büyük olumsuzluk yaratmaz.
Kısaca ben yol bisikletiyle uzun tur olmaz diyorum. Sırtınızda yara bere oluşması bir yana aerodinamik açıdan dolayı bile tehlikeli bir şey.

Arkadaslar cevablariniz icin sagolun. Profesyonel bisikletci degilim ama ozel kuvvetlerde calisiyorum. Ne alaka diyebilirsiniz ancak cok agir cantalarla gercekten uzun yollar katetmisligim var. Yani sirt cantasi benim organim gibi bisey oldu aslinda. Tabi ki bisikette durum degisebilir ama ben zannetmiyorum kendime guveniyorum. Bana sadece yol bisikleti onerisi yaparsaniz iyi olur. Basligi da o yuzden actim zaten. arkadasin biri don't feed troll yazmis Ben suan ankaradayim sizin gibi bisikletci arkadaslarla yuzyuze de tanismak, oturup konusmak isterim. Ama dedigim gibi sadece bisiklet onerisi yaparsaniz sevinirim

Baska onerisi olan varmidir arkadaslar

Madem bu kadar kararlısınız, o zaman alabileceğiniz en üst seviye ve beğendiğiniz bisikleti alın sonrasında da kullanacaksınız bu bisikleti sadece tur amaçlı düşünmeyin, zaten turda sırt çantası kullanacaksınız, altınızdaki bisiklet çok fark yaratmayacaktır.

@Stkbytr
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161004/3df63b194f0b66ed0924059a81b25ea6.jpg
Ne kadar bütçeniz var bilmiyorum ama yukardada yazmislar. Avrupaya uçun ordan alio buraya gelin. Sirt çantasi yerine foto'daki çantalardan alin bence

Pinarello Dogma F8 alım. Chris Froome diye bi herif o bisikletle bu sene 21 günde 3519 kilometre yol yapmış diye okudum. Siz özel kuvvetlerde çalışıyormuşsunuz muhtemelen aynı rotayı 11-12 günde bitirirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun fotoları bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Trek 920 alıp keyfime bakardım. İsteğe göre 700x35c ya da 29x2.25 lastik takılabilir. Dropbarın konforu ve mtb'nin dişli oranları da çabası.

Geri