Scudo Sports

tur için erkek ve bayan modeli

Tepki
3
Kız arkadaşımla beraber çıkacağımız 1000km lik tur için bisiklet arayışımız devam ediyor.Kendim için alacağım bisiklet BIANCHI NERO (link)

kız arkadaşıma en yüksek 500 liraya kadar olucak 2. el de olabilir bisiklet arayışımız devam ediyor.

Scudo
Kendim için max 900 lira bisiklet arıyorum tavsiye edeceğiniz kullandığınız modeller var mıdır? kullanacağımız durum yukarıda belirttiğim 1000km lik turdur.

Ağırlıklı olarak tur için kullanacaksanız disk frenli bir model almanızı tavsiye etmem. Üstelik bu mekanik disk frenli bir model ile yüklü turlarda çok performans alamazsınız. Frenleme merkezden yapıldığı, jantların 28" olduğunu ve 15 kilo fazladan yük taşıyacağınızı düşünerek bu yorumu yapıyorum. Bianchi dışında Sedona, Kron, Trek, Corratec, Giant, Cannondale, Geotech gibi Türkiye'de bulabileceğiniz markalara bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yigit avincan
sahibinden.com'da ikinci el speialized sirrus vard 4 tane fiyatları 1000-1400 arası değişiyordu... pazarlık yaparak eğer elitte olan modellerden birini alabilirseniz kullanımı çok rahat keyifli aletlerdir... uzun yolda da rahat olacaklarını düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: yigit avincan
sedona 321 aldım bugun kendime .Kız arkadaşım için 500 lira max bütçeli tur bisikleti arayışımız devam ediyor.Turda yükün çoğu bende olacak ucuz sorun çıkarmayacak öneriniz var mıdır?

salcano mostar
(link)

GEOTECH ROSE
(link)

Geotech city
(link)

Geri