Scudo Sports

Tur Gidonu

Ned Stark

Giant Escape 2
Tepki
147
İsim
Onur
Bisiklet
Giant
Merhaba uzun yol için aklımda modolonun iki tane modeli var biri modolo yuma (link) diğeri modolo dumbo 3D (link) sizce tur için hangisi daha iyi bakıp fikirlerinizi söylerseniz ikisinden birine karar kılıp almayı düşünüyorum

Modolo Yuma ile Modolo Dumbonun arasında 124 ₺ gibi bir fiyat oynuyor modolo dumbo biraz daha pahalı ama daha değişik

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ona göre değerlendirip sipariş vereceğim

Scudo
Bilek açısı olarak yuma daha uygun gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
@mertznc
Aynen çok şekil ama kullanım olarak nasıldır acaba çok merak ediyorum :)

@Ned Stark çantası da cok guzel duruyor. Ben de merakla takipteyim kullanan var mi yorumlar nedir diye.

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
Arkadaşlar hepinizin fikrini merakla bekliyorum bugün sipariş vereceğim benim aklım açıkçası dumboda kaldı görüntü olarak çok değişik ve güzel gördüğüm kadarıyla modifikasyon olarakta çok verimli gibi duruyor

@Gariban _turcu
Evet hafiflik konusunda sonuna kadar sana katılıyorum. Yinede bu dumbo aklımı çeliyor kullanan var mıdır ki forumda bilmiyorum ki varsa bizimle paylaşsa çok iyi olur

Yarına kadar bekleyeceğim fikrini paylaşanlar olursa değerlendireceğim ona göre iki üründen birini sipariş edeceğim

Fiyatlari goremedim ben ne kadar fiyatlari acaba

@mariokaldato
Modolo Dumbo 71 € modolo yuma 42 € (link) bu sitenin fiyatları buradan alacağım yarın karar vereceğim

Bence dumbonun yumadan çok bir farkı yok. Aradaki 29 € çok anlamsız. Ben Yuma gibi olan Satori Zone kullanıyorum ve çok memnunum.

@mustc1940 bence farkı var şöyle ki en basitinden şekil itibariyle dumbo yumadan farklı ve bence dumbo normal kelebek gidonlardan daha çok özelleştirilebilir bir yapıya sahip öyle duruyor bence farkı illaki var tabi her zaman için farkı en iyi anlamak için kullanmak gerekir kanısındayım kullanmadan tam kesin konuşmak doğru olmaz ama o yapısı itibariyle bana o fark hissiyatını veriyor görüntü olarak

@Ned Stark ben farkı yok demedim zaten dikkatiniz çekerim çok farkı yok dedim. Daha önce kelebek gidon kullandınız mı bilmiyorum ama iki gidona da karşıdan bakınca tutulacak yerler aynı sadece bağlantı yerleri ve şekilleri farklı üretilmiş. 29€ luk bir fark olmadığını düşünüyorum.

@mustc1940 bende çok farkı olduğunu anlatmaya çalıştım zaten en basitinden örnekte verdim şekil şema itibariyle ben sizinle aynı fikirde değilim ne yazık :) bilmiyorum bana tamamen çok farklı gibi geldi

Bağlantı yerleri değiştirilebiliyor kelepçe sayesinde öyle gözüküyor ayarlanabiliyor galiba

Aksesuar takma açısından daha avantajlı bir ürün gibi duruyor

XLC markasının kelebek gidonu 505gram.. HB sitesinde 58lira.. N11'deki satıcılarda 51lira.. kargo da ücretsiz !!!

(link)

(link)

Arkadaşlar tamam, aksesuar, hafiflik filan çok güzel ama fren-vites grubunun bulunduğu yerin açısı önemli, bilek sağlığı ve yolculuk konforu açısından. Açıya örnek fotoğrafta.

Dosyalar

• sil.jpg
    sil.jpg
    59,5 KB · Okunma: 47
@Serkan.Sezer sanırım fotoğrafını attığınız gidon satori zone:)
Edit:Ben de kelebek gidon bakıyorum da.:)

bende kron tourer var, bunun boğazının ölçüsünü nasıl bulabilirim. 25.4 mü 31.8 mi ?

Modolo Dumbo 3D gidonunu aldınız mı?
Uzun zaman sonra tekrar yazayım :)

Geri