Scudo Sports

Tur çantası ve ışık seti ''kapıda ödeme kolaylığı''

Scudo
merhaba bende gidon çantası almak istiyorum bjk2110@gmail.com iletişime geçebılırmısın.. senin maili göremedimde özel mesajda atamıyorum kısıtlama yüzünden

8lt olması 640gr olması cok guzel, peki ölcüleri nelerdir? (genislik x uzunluk x derinlik)

çanta da hoşuma gitti ondan da almak isterim ama malesef şuan maddi durumdan alamıyorum :S

çanta ölçüleri
boy 30cm
en 20cm
derinlik 21cm
arkadaşlar çantaların devamı yok.bu fiyata bulamazsınız birdaha;)

slm bugün kargoyu teslim aldım teşekkür ederim ancak birkaç şey söylemek istiyorum.ilk olarak ön ışıkta ledlerden biri oynuyo ve de ışık yanmıyor ancak bantla ufak bir oynama yaparak sabitledim, arka ışığın da sele borusuna takılacak kısmı benimkine dar geldi ama olsun onu da hallettim tabiki de :)
ışık verme olarak ön de arka da iyi.

@Murat Kıyak

ışıkları denedim sorun yoktu ama:eek:
cidden öyle birşey oldugunu farketsem yollamazdım:(
umarım sorun yoktur.
seleborusu çapı nedir senin?

@bahadirozaydin

kargonuz yollandı;)
isterseniz takip kodunuzu özelden yollarım.

@dreamboys69

ya diğer ledler sabitken biri oynuyo birazcık o da pili taktıktan sonra kapağı takarken birazcık oynayınca ışık vermiyo dediğim gibi kağıt bantlardan var ya ondan ledin etrafına biraz bantladım tuttu sanırım:)seleborusunun çapını bilmiyorum ama kutunun içinden çıkana göre bayaa bi büyük olduğunu söyleyebilirim:D

@Murat Kıyak

ya stop lambası bağlantı plastiğinin iç çapı 28 geliyor nasıl olmadı hayret:rolleyes:
memnun kalman dileğiyle.hoşçakal

olmadı ama yaratıcılığımı kullanarak güzelce yaptım teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğimle

Geri