Scudo Sports

Tur bisikletine binmek için çok mu kiloluyum?

sagolun yorumlariniz icin bendemtb yi satmak icin oyle yaptigini düşünmüştüm ama hatirladikca sinirim bozuluyor yav . 85kg mx diyor sen hiz mi yapcaksin diyor bana adam. diyemedim ki bu hiz bisikleti degil tur bisikleti diye :)

• Beğen
Tepkiler: jontymcleod
Scudo
Oguz bey kayseride bir adamla karsilasmistim. Adam fransiz. İncecik tekerli bisikletinin onune arkasina ortasina bir yuk bindirmis gorseniz sasarsiniz yani. Kendisine 85 kilo desek baya kaliplidu cunku, arkada demir kapkacak bile vardi. Tum yuklere de 40 kilo desek. Bisiklet bana misin demeden tasiyordu.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@oguz169 Şahsen birisi bana öyle dese ordan bisiklet almam kesinlikle. Hem sizinle dalga geçer bir tarzda söylüyor hem de size bisiklet "iteklemeye" çalışıyor.

110 kilo idim claud butler şehir bisikleti kullanıyordum 104 kilo oldum sedona 300 kullanıyorum . Sen söylenenlere bakma hocam istediğin bisikleti alabilirsin. Ben açıkcası bir zararını görmedim . Lastik patlaması- akort bozulması vs gibi .

• Beğen
cok saolun yorumlariniz icin . dunden beri moralim bozuktu bu yuzden simdi gercekten sayenizde kendime guvenim artti. o adama inat gidip internetten alip ona kurdurtasim var suan bisikleti.nakite 1700tl diyordu zaten cs 227 ye. 1400 e internette taksitli satılıyor hemde

@oguz169
Benim bisikleti de bir incelesene, Merida Crossway 300 2015 model 1500 tl ye ikinci el aldım. İkinci El de güzel bisikletler oluyor.

@Abimobi
kredi kartina taksitle alacagim icin 2. el bakamiyorum malesef sifirida beni asiyor ama cok saolun yinede oneriniz icin.
bisikletinize baktim bu arada gercekten cok güzelmiş güle güle binin :)

Geçenlerde 2 çift gördüm göztepe sahilde oturdukları sele kaybolmuştu ama genede cok mutluydular sıfır sıkıntı:)

• Beğen
@oguz169 Gereksiz "insan" müsfettesi için kesinlikle canınızı sıkmaya değmez. Böyle bir kaç satıcı görüyoruz duyuyoruz forumda, böyle yaklaşımlardan sonra en güzeli iyi günler deyip çıkmak (o bile fazla da olsun insanlıktır).

• Beğen
daha kilolu arkadaşlar gördüm. eridiler gittiler o bisikletin üstünde. eğer rutine bağlayabilirsen daha hızlı kilo verirsin

110 kilo iken Trek Fx 7.0a binmeye başladım. Sorun yaşamadım bisiklette yaşamadı.
İlk hafta ciğerim söndü sandım o kadar sık nefes alıp veriyordum çünkü. Ama bir hafta sürdü sadece daha önceden 11 yıllık basketbol deneyimim var alışkınım zaten. Ve de severim zorlanmayı iyi oluyordu benim için.
Kadrosu güvenilir bir marka ile hiç korkmadan binebilirsiniz

• Beğen
sagolun degerli yorumlariniz icin. simdi ben kesinlikle bir tur bisikleti almayi aklima koydum ve birkac tane de belirledim. aslinda en hosuma giden carraro sportive 227 fakat bu bisikletin kadrosu diger vereceklerime gore nasil olur bilemedigim icin diger secenekleride vereyim bana en uygununu ( saglamlik olarak) siz daha iyi bilirsiniz
1-carraro sportive 227
(link)
2- sedona 320
3- whistle guipago 1604
(link)
4-giant roam 2 disc
(link)
5- kron tx 500
(link)

Ben 127 kilo ile sirrus sport aldım hala kullanıyorum hiç bir sorun olmadı

• Beğen
@Envoy 35 gule gule binin vallahi guzel bisikletmis. ama benim fiyat araligimin uzerinde biraz :). aizce yukarida yazdiklarimdan en sorun cikarmayacak saglam kadrolu bisiklet hangisidir.

birde anlamadigim.hepsinin kadrosu 6061 diye bi aliminyum alasimdan yapiliyormus sanirim buna göre hepsinin ayni derecede saglamlik göstermesi beklenmemeli mi

Bende sizinle aynı durumdayım kafamda %70 cs 227, %30 merida crossway 100, whistle 1604 ve merida crossway 40d var.

whistlein sarı detayları güzel carraronun da detayları fıstık yeşili gibi geldi bana kötü duruyo öyle bir renk ise, donanım olarak carraroyu tercih ederdim bugün gidip bakıcam nasılmış rengi.

robert forstemann (95 kg galiba) incecik tekerli ve 4-5 kg bisikletlere binebiliyirsa tur bisikletine binememek için bir sebep yok diye düşünüyorum.

Geri