Scudo Sports

Tur bisikleti

Hangi maşa

• Amasörlü tur bisikleti

• Düz maşalı tur bisikleti

• Toplam katılım
    91
Scudo
Ben suan araştırma asamasindayim.specialized sirrus elite 2015 inceledim forumdaki arkadaşlar tur icin ayni markanin sport modelini tavsiye ediyor.araştırdıkca da yeni bilgiler ediniyorum.yeni markalarla tanışıyorum.suan emektar bir celik kadro salcanom var kendi topladigim.tek bir markaya yogunlasmadim.her markanin kendine has bir ozelligi var.sadece yerli uretimlere mesafeliyim.amerikan veya avrupa patentli olmalı.sen hangi markayı ve modeli düşünüyorsun

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
@ahmetizmir38 ben şuan KTM ULTRA FLITE düşünüyorum çünkü KTM ye güveniyorum. Bu bir mtb aslinda ama ben tur bisikleti yapıcağım. Mtb yi alma nedenim hibrit bisikletlerin amortisör leri kısa mtblerin ise kaliteli bence.

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
Anlıyorum sevgili @Berkayesenkaya488.benim amortisör şartım yok.bi uzun yola gidip tecrube ettikten sonra ihtiyac olursa amortisor edinirim diye düşünüyorum.bisikleti aldığında fotolarını atarsan cok mutlu olurum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tabiki paylaşırım.ama benimki haziran temmuz gibi olur galiba.ekonomim ancak o zamana toparlanır sevgili berkay

CUBE ye bakabilirsin ben üç ay oldu alalı..orjinal alman üretimidir CUBE ler. örneğin cube cros pro olabilir pişman olmazsın. kesinlikle düşün derim yabana atma araştır öyle kararını ver taş gibi bisiklettir..

• Beğen
Tesekkur ederim @buhari.araştıracağım...

Carraro 2016 CR-T World Tour modeli hakkında degerli fikirleriniz nedir arkadaşlar ? çok çok az kullanılmış bir model var

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@ahmetizmir38 bana biraz ağır geldi fakat bisikleti canlı gördüm ve mükemmel bir bisiklet üstünde herşeyi var tekerlek kiliti bile. Uzun turlara çıkacak olsam düşünmeden alırım. Adnan Cangir e faceden bak o suan o bisikletle uzun bir turda.

• Beğen
ooo bu haberi duyduğuma çok sevindim.bu bisikletle tur yapan birisini arıyordum.çok tesekkur ederim sevgili dostum @Berkayesenkaya488.burda abim tavsiye etti.bir kere kullanılmış galiba ama arabalarda geçmiş yıllarda ağzım yandıgı için bu saatte yogurt üflüyorum :D...uzun bir tur düsünüyorum 1500-ve üzeri km yaz için nasipse.ama ön hazırlık için küçük turlar yapmam gerekiyor.onun için kısıtlı bütçemi zorlayarak bir bisiklet almak istiyorum ki şu belirsizlikten kurtulayım artık

• Beğen
Carraro yakından görüp incelemiş ve çok beğenmiştim.
Tam bir tur bisikleti. Alırsanız mutlu olursunuz diye düşünüyorum.
Ağırlığa takılmayın. Benim tur bisikletim de 17 kilo. 26-27km ortalama hızlarda sürüyorum. Yol bisikletine yakın neredeyse.
Zaten turlarda falan hep yüklü olacaksınız. Ağırlığı düşünen dert eden kişi zaten tur yapmamalı.

Cok tsk ederim degerli dusuncelerin için sevgili adaşım @Ahmetgitar.ben de önce yerli olduğu için çok üzerinde durmadım ama inceledikce bi isindim nedense.full paket bir bisiklet.sehiricinde de gayet spor bir görünümü var.inş edinebilirim

@Berkayesenkaya488 Merhaba evet memnunum. Hiçbir bisikletimde amortisör yok zaten. Hiç de düşünmedim. Tabi belirleyici olan ne tür güzergahlar kullanıyor olduğunuz. Gerçi dağa taşa da çıksam yine düz maşa tercih ederdim.

• Beğen
@Ahmetgitar bende kararsizim düz maşa mı yoksa amortisör lumu alsam diye ama amortisörsuz bisikletten biraz çekiniyorum hiç kullanmadım. Evet bazen köy yolu gibi bozuk yollara gireceğim.

• Beğen
@Berkayesenkaya488 ben tur bisikletinde her tür yola girerim diye düşünerek yine amortisörsüz olan ama 50c tabanlı lastik aldım. 28" lastik 50c olduğunda 29er oluyor. Bu genişlik ve haliyle daha düşük hava basıncı ile 29 büyüklüğü her tür yolda konforlu sürüşü beraberinde getiriyor. Üstelik asfalt yolda da oldukça hızlı ve akıcı bir gidiş sağlıyor.
Çok daha abartılı yollara girecek olsam da zaten bunu tur bisikletiyle yapmazdım.
Yine de tercih sizin.

Carraro 330 alınıp kalanıyla ekipman düşünülebilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Surly veya vsf almaya karar verdim yaza inş.sen ne yaptın @Berkayesenkaya488

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri