Scudo Sports

Tur Bisikleti Tavsiyesi

elric1982

Daimi Üye
Tepki
641
İsim
Murat
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar. Kron xc150 mtb sahibiyim. Tur bisikleti (hibrit) almayı düşünüyorum. 28 jant, 27 vites, v-fren ve tercihen üzerinde gidondan kilitlemeli maşa olan bir bisiklet arıyorum. Fiyat üst limitim 2000-2200 TL. Yardımcı olan, fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
@oguzhan0101 hocam bunda hidrolik fren var. güzel bisiklet ama, değerlendirebilirim. teşekkürler.

@elric1982 2000 2200 ü biraz daha yatırın. 3000 e doğru Fuji absolute alın. Specialized Sirrus olu Source olur. Dolar yükseldiği için baştan bir doları sabitledik ayağına sattılar şimdi biraz tok satıcıyı oynuyorlar. 1 gecede olmayan mallar çıktı piyasaya 3 aydır yok sattıkları mallar dolar 2,90 olunca bir gecede stoğa girdi.
Dolar oyunları biraz sık iyi bir şey al Sonrasını Düşünme.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Neden hidrolik fren istemediniz hocam

Bisikleti seçmeden önce linkteki makaleyi incelemenizi şiddeetle tavsiye ediyorum. Tur bisikleti seçme konusunda yararlı bilgiler bulacaksınız.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@elric1982 genelde tur bisikletlerinde hafiflik ve yokuşta rahatlık için amortisözrsüz yapıyolar diye biliyorum , fuji touring düşünülebilir bence dropbar ıda ayrı bir tat

@mariokaldato
Trollüyor hocam, ciddiye alma :komik:

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Geri