Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur bisikleti için kış lastiği önerisi

erdomsuper

Aktif Üye
Tepki
73
arkadaşlar bisikletim scott sportster p5.üzerinde maxxis maxx protect 700/35c var.kuru zeminde çok iyi ama özellikle yağışda ve hafif toprak zeminde resmen ağırlaşıyor gitmiyor bisiklet.
internette gezinirken maxxis WORMDRİVE 700X42C TUR DIŞ LASTİK buldum.ama biraz kalın olurmu diye endişem var.http://img37.imageshack.us/i/pr01100min.jpg/
düşüncelerinizi almak istiyorum ve başka önerileriniz varsa dinlemek isterimhttp://img607.imageshack.us/img607/85

Scudo
Merhaba,
Aynı sıkıntı bende de var.Lastiklerim kuru havalarda mükemmel ancak yağışlı havada hafif ıslak zeminde kayıyor.Bende Vittoria Randonneur 700x35 aldım.27,50 TL tanesi.Size de öneririm. Bunları almasaydım Hutchinson alacaktım.((link))
Erdoğanlar bisikletten sipariş verebilirsin kargo ücretsiz.Önce telefon ile ara jant ebatına göre uygun lastiği söylerler.
Bu arada hangi lastiği alırsanız alın lastik ebatı olarak 700*37 geçmesin.Jantlarınız sorun yaratır.
Kolay gelsin

Merhaba,Bir önceki iletime ilave yapayım sizin lastikler orjinal 700*37 imiş. Jantlarınıza bence (link) veya (link) yada (link) bir başka önerim (link) bunlar olabilir benim önerim ilk iki linktekilerden biri.

Daha büyük ölçüde lastik seçtiğinizde sadece lastiğin yere bastığı yüzet değil lastiğin dış çapı da büyüyor. Bisikletime 700*35 Schwalbe Marathon Plus bulamayınca 700*38 aldım ama arka tekerlek ayna kolun arka kısmında çamurluğa sürttüğünden monte edemedim. Lastiği geri verip Schwalbe Roadcruiser 700*35 lastik alıp taktım. Bisikleti toprakta ve yağmurda sürmediğimden şimdilik bir fikir veremiyorum. Önümüzdeki hafta Uludağa gideceğim o turdan sonra sizi daha sağlıklı bilgilendirebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Daha büyük ölçüde lastik seçtiğinizde sadece lastiğin yere bastığı yüzet değil lastiğin dış çapı da büyüyor. Bisikletime 700*35 Schwalbe Marathon Plus bulamayınca 700*38 aldım ama arka tekerlek ayna kolun arka kısmında çamurluğa sürttüğünden monte edemedim. Lastiği geri verip Schwalbe Roadcruiser 700*35 lastik alıp taktım. Bisikleti toprakta ve yağmurda sürmediğimden şimdilik bir fikir veremiyorum. Önümüzdeki hafta Uludağa gideceğim o turdan sonra sizi daha sağlıklı bilgilendirebilirim.

Hocam Uludağ'a gittiniz mi? O turdan bize bilgi verebilir misiniz? Her ne kadar aradan 10 sene geçse de =) Tur bisikletinde özellikle karlı havalarda tutunma açısından hangi lastiklerle sürüş yapıyorsunuz? Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Nusret Bayar
Geri