Scudo Sports

Tur arkadaşlarıma teşekkürler

Scudo
Yeşilköy sizden kendi adıma özür diliyorum.Biliyorsunuzki sizinle tanışmak için çırpınan bendim ama ben 39 derece ateşle şu an evde yatıyorum 1 saat önce kalktım ve telefonuma baktım ahmeti aradım onlar gelmişler ve bize çok kızmışlar dedi bunu duyunca yasak olmasına rahmen şu anda bilgisayar ekranına bakıyorum sizin için bu az bile ama gerçekten benim elimde olan bişey değildi ben bu MF'in başıyım ben gelmeyince diğerleri gelmemiş ama ben onlara gidin dedim ama onların öküzlüğü benim elimden gelen bişey olsa neden yapmiyim iyileşicem en yakın zamanda ve tekde olsam sizin için yeşilköy e gelicem çok özür dilerim arkadaşlar hem kendi adıma hem arkadaşlarımın adına :( :( :(

saolşimdiden tekarar tekrar gecmiş olsun dılıyoruz oenmlı deıl bizde geliriz sizde gelirsiniz yeterki ii we saglılklı olun .....

abi yemin ederim bilmiodum kesin geliceğinizi filan bilseydim açar bakardım yürüyerek gelirdim bişi yapardım ama off çok büyük yük altında kaldım abi ben şimdi :( ya bana özelden numaranızı verin hepinizi teker teker arıyıp özür diliyim telafi etmem lazım :(

ne gerek war onemlı deıl sen hastasın yat uyu dınlen bı dakıne bulustugumuzda telafı edresın ııles bızım ıcın da ıı o saman telafı edersın

eyw kardeşim hepiniz böyle düşünürseniz bu benim için en iyi ilaç olur ;)

tabiki öyle düşünüyoruz :D hasta hasta gelseydin daha kötü olurdun. iyileşince bekliyoruz hepinizi.

@seko123

ne anladı senin amacın ne :boese157: :boese157: ayrıca benim nerde geziceğime sen karışamassın umit abi gezilere gelmediğim için söylemiştir ;)

konusma olum herkez senı nne oldugunu oğrendi artık sen artık bısım grubun ıcınde deilsi nbundanda haberın olsun bedo yesılkoy grubunnun dısındadır oylamayla:D bn berkın bıde endy

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve bedo
@trial_edy

vay be siz mi karar veriyorsunuz kimin grupta olup olmayacağını ben endi ile gezden sonra görüştüm konuştum sen berkin başkalarını kendini çekme endi biliyo belki o da öyle düşünüyordur ama insanların kanına girme herkes hareketi yapsın kimse kimseye karışmasın oldumu ortada bi şey yokken sorun çıkmasın

ya ne yapıyorsunuz be biz dayanışma içerisinde olmaya çalışıyoruz siz kavga çıkarıyorsunuz. bırakın istemiyosa gelmesin hem zararlı çıkacak kişi kendisi olur.

Arkadaşlar zaten 70 milyonda bir avuç insanız, şu kategorilerin azınlıktaki binicileri sizlersiniz, bari siz yapmayın böyle.
Futbol stadlarında gibi hissettim bazılarınızın yazılarını, ifadelerini okuyunca.
Lütfen, küçük şeyleri büyütmeyin, iyi geçinin, birlik olduğunuz sürece bu spor gelişecek ve yaygınlaşacaktır.
Hava şartları kötüymüş, bunu İst'daki herkes biliyor, bazınız hasta, bazınızın bisikleti sorunlu, bazınız da uzak olduğu için/ailesinin içine sinmediği için gelememiş olabilir.
Söz verilmişse tutulur tabi ama dünyanın sonu değil.Hepiniz nasılsa aynı şehirdesiniz, daha birçok buluşma, tanışmaya beraber imza atarsınız, lütfen birbirinizi kırmayın kardeşlerim.

• Beğen
Tepkiler: Jr.BMX
@athletic

teşekkürler abi çok şeyi anlattın bu yazın ile sağolasın :)

@trial_edy

arkadaşlar sorun ortadan kalkmıştır yanlız son bir sorun var bu mesaj trıal_edy tarafından gönderildi diye görünüyor fakat bunu kendisi ile konuştum ve bana ait değildir dedi seko123 endinin hesabından yazmıştır yanlış anlaşılma olmasın

ewet bn yazdım altınada bıldırdım bn berkın dıebı sorun warsa bedo halladerız kafana takma sen??

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Ya MF , Yesilkoy , Anadolu Yakası. Felan bu takımlar nedir ya zaten ben berkinle dün aksam konusmustum bak kimse gelmez demistim dedigim gibi olmus zaten fatih abinin dedigi gibi kactane BMX , Trail süren var. Adam gibi kardeşcene takılalım.. Neyseeee.. Geçmiş Ola.

Birdahakinede Güneşli sıcak havada cıkarız ole bulusuruz.. Gelmeyenlede konusmamak yapmayız.

@athletic

Tüm bu sözlerin sadece ben değil bir eminim tüm bisiklet sever altına imzalarını atar. Bence ufak tefek şeyleri büyütmeyin kişilere söz hakkı verin derinm.
Hemen peşin hükümlü olamamnızı rica edeceğim. Yanlış hatırmayırsam Suzana Tamara olacak yazar isminide yanlış yazmış olabilirim . Kitabının sonunbölümlerinde bir kızıl derili söylemindenaklımda kaldığı kadarıyla şöyle bahsediyor . Diyorki bir insanı yargılamadan önce onun geçtiği yollardan onun terliklerini giyerek geçin onadan sonra bir süre düşünün sonra sözünüzü söyleyin gibilerinden birşey söylüyor. Ben bu görüşü çok önemsiyorum haddim olmayarak acele kırıcı sözleri biribirilerimize söylemeyelim d erim

bedo endi ve berkin bak bu tarz şeyler forumda konuşulmaz ben sadece sitem yaptım bedo artık bizle gelmiyor diye hep arazi oluyor diye bakın bunları burda degilde haftaya bakırköyde bi toplanıcaz bisikletsiz metinbisiklet grubu olarak biz bi gelin konuşalım tamamı. Bir birinizi bu tarz şeyler için kırmayın aynı semtin cocuklarısınız aynı hoby i veya aynı sporu yapıyorsunuz yapmayın bi abiniz olarak size tafsiyem yoksa camlarınızı kırarım heee :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@ümit_levent

bisikletsiz kimse toplanmaya gelmez :D gelirsek bisikletle geliriz :) aman camımızı da kırma abi

Geri