Scudo Sports

Tüm Üniversite Bisiklet Grupları Okusun !!! (Uludağ Bisiklet Top. )

@SametAksuoğlu

Haklısınız tabi ama arkadaşlarımın çoğu öğrenci ve bir kaçımız sınav hazırlığı içerisindeyiz. Ekipteki büyüklerimizde işleriyle meşguller. Ayrıntılı kendi aramızda konuşmadık tabi daha. Ama güzel bir rota ona diyeceğim yok mesefayede diyeceğim yok uzunluk sıkıntı yapılmıyor. :) Demek istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
Scudo
Öncelikle değerli arkadaşlarım tüm yazdığınız ceveplar için teşekkür edeiyorum. Bir de söze başlamadan önce cevap veremediğim için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Eskişehir Bisiklet Grubuna da bir şey söylemek istiyorum. Bu bir üniversiteliler arası bisiklet gezisi değil şehitliğe ziyarettir... O nedenle gelmemenize engel olacak herhangibi bir durum olduğunu düşünmüyorum... Düşünen varsa nedeniyle belirtebilir...

** Diğer önemli konular çanakkale üniversitesinde bir öğün kumanya verilecek tarafımız valilikle görüşmüş olup bir öğün kumanya alabildik... Biraz daha uğraşırsak bişeyler daha elde edebiliriz. Kimse lütfen egosunu tatmin etmeye kalkmasın herkes taşın altına elini koyarsa biz bu işi çözeriz... Teşekkür ederim herkese

Arkadaşlar ayrıca bir gün belirleyelim ne zaman saat kaçta nerde olacağımıza dair herkes otobüse atlayıp gelsin ! O noktada buluşur ondan sonrasına karar veririz... Çünkü ordan daha sağa sola gidicez mesafeler eşit değil bir de şuanda hangi ekipler kaç kişi katılacak bilgi verebilirler mi acaba ?

Çanakkalede buluşma fikrine de bir cvp bekliyorum ona göre bağlantılar kurmaya çalışıyorum....

*** EBİT : Programınız gerçekten güzel ancak bunu biraz daha farklılaştırmaya güzelleştirmeye çalışırsak daha güzel olacağını düşünüyorum. Herkes eline bir tuğla alsın yeni bir ev yapalım ama başka bir yere hiçbir grup misafir olmasın... Umarım herkes anlamıştır... Teşekkür ederim.

Örnek veriyorum : Ulubist - Hazır - 10

Emre Bey çok güzel bır şey düşünmüşsünüz, 2009'un Mayıs ayında Selçuk Ünıversıtesı Bısıkletlet topluluğu olarak bızde bır Bısıklet şenlığı yaptık. Bısıklet sporu adına çok güzel şeyler yaptığımıza ınanıyorum. Yaklaşık 15 Ünıversıte davet ettık, AKÜBIT, GAZIANTEP BISIKLET TOPLULUĞU ve bır kaç ılden bıreysel katılımcılar geldı. Yaklaşık 60 kışıydık. Bız Selçuk Ünıversıtesı Bısıklet Topuluğu olarak bu tıp organızasyonlara her zaman açığız.

Geçen senekı şenlığımızın planı; https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=548280#post548280

Evet öncelikle mesajın ve desteğin için teşekkür ederim. Geçen sene alt yapı çalışmalarımız ve gezilerimiz nedeniyle ve de sınav dönemine denk gelmesi nedeniyle sizlerle olamadık... Konya selçuk üniversitesi' ni geçen sene olamadık ama bu sene sizlerle birlikte yol almayı planlıyoruz. Topluluk başkanı eğer bunu okursa ve bize dönerse ordanda ebit 'e bir geçiş yapmayı planlıyoruz uludağ üniversitesi - ulubist olarak... Saygılar...

Ömer Faruk sanırım şuan istanbulda başkanınız değiştii burdan adını analım...

çanakkale için ebit 30 kişi. eğer bu senede bir şenlik olursa bizde seve seve katılırız.

@Emre Nan
Evet Ömer mezun oldu, ara sıra Konya'ya gelse de çok fazla ılgılenemıyor. 3 dönemdır başkan benım.

Geri