Scudo Sports

Tüm Bisikletçilere Armağanım Olsun!

Hala indiriyorum. Bende varımdır herhalde. Yoksam da canın sağolun Kevs. Ellerine sağlık umarım güzel bir çalışma olmuştur. İzledikten sonra tekrar yorumlarım. :)

Sevgiler...

Scudo
@KevSerSeri

keşke gpa gibi organizasyonlar hep olsada , daha çok insanlarla tanışsak. sizi ve tüm dostlarımı herzaman beklerim. lütfen bir evinizide eskişehir bilin. biran evvel gelinde bir şelale turu yapalım :)

@Serkan Taşdelen

boşuna heveslenme serkancım , hiç güzel olmamış .....:)

@oktay tiryakioğlu

Yaw biz de isteriz tabi hemen çıkalım gelelim de bu ara bütçeyi fazla cortlattık. Biraz toparlanıp öyle gelelim. Bizim için yaz kış fark etmiyor nasılsa. Konya'ya gittiğimiz de sular buz tutmuştu Antalya'ya gittiğimizde sudan çıkmış balık olmuştuk hehehehe... Yakın zamanda güzel bir tur ayarlarız inşallah...

"Demir Atlı KevSerSeri" 2 yıla çok şey sığdırmışsın.

çekenlerin, yapanın, yayınlamana yardımcı olanın, birlikte pedallayanların ellerine kollarına sağlık.

bir daha istanbula yolun düşerse gel beni dinle,
ada'ya falan gitme boğaz turu yap. ;)
anladın sen onu.. :D

Eskişehir'e gittiğinizde haberim olsun,
Şelale'lere bayılırım...

@Lütfü Çolak

Tamam Abi yazdım seni listeye... Eskişehir'de görüşürüz biz de baktık İstanbul'da denk gelemiyoruz hehehe...

Merhaba Kevser
Yapmış olduğunuz çalışmayı izledim ve de...
Sizden izin almadan okuldaki öğrencilerime izlettim.
Şimdi özellikle kız öğrencilerimin ekolüsünüz.
Onlarda sizin gibi olmak istediklerini ve bisiklete karşı bakış açılarının değiştiğini görmek beni çok mutlu etti.
Emeğiniz için teşekkür ederim. Sayenizde bisiklet sürmenin sadece iki nokta arasındaki yolu bitirmek olmadığını öğretebildim:)
Çalışmalarınızda esenlik ve başarılar.

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri ve heng
@abrean

Merhaba...

Şimdiye kadar duyduğum en güzel şeylerden biri. Okurken o kadar etkilendim ki tüylerim diken diken oldu... :)

Çünkü benim gerçekte yapmak istediğim şey işte bu...
Gençlerin kafelerden çıkmaması, sigara içmeyi bir şey zannetmesi, enerjisini aşırılıklara harcamasındansa kendilerini spora yönlendirmeleri hayatı dolu dolu yaşamaları...

Dört yaşımdan beri çeşitli sporla uğraştım. Bana ne kadar neşelisin ne kadar enerjiksin diyenlere de hayatımı bu şekilde geçirmiş olmamın etkili olduğunu ve sporun benim için bir zorunluluk değil zevk olduğunu onsuz kaldığımda mutsuz olduğumu söylüyorum...

Belki küçük bir topluluk gibi gözüküyor öğrencileriniz. Öyle de olsa içlerinden 3-5 kişinin hayatını, düşüncesini değiştirebilmek bile benim için çok büyük bir başarı...

İzin almak da ne kelime esas izlettiğiniz için ben size çok çok teşekkür ederim...

Sevgi ve saygılarımla ...

• Beğen
Tepkiler: abrean
@HaliliOzturk

halil abicim ona hiç gerek yok 1ciyi indirdikten sonra 2ciyi indirmek için 200 dakka çıktığı doğru ama net bağlantınızı 1 dakika kesip tekrar girdiğinizde öyle bi sorun kalmıyor sevgiler

Geri