H hakan64 Forum Bağımlısı Kayıt 22 Mart 2014 Mesaj 1.129 Tepki 479 Şehir - İsim hakan 27 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Lastik konusunda merak ettiğim konulardan biri. Forumda araştırdım ancak net bir cevap bulamadım
Merhaba arkadaşlar. Lastik konusunda merak ettiğim konulardan biri. Forumda araştırdım ancak net bir cevap bulamadım
Tunakan Önen Forum Bağımlısı Kayıt 19 Ekim 2013 Mesaj 615 Tepki 241 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 27 Mart 2014 #2 + Düşük hava basıncı ile kullanılabilme + Bu sayede arazide daha iyi yol tutuş + İç lastikliye göre daha hafif - İç lastikli sisteme göre daha pahalı - Büyük patlaklar için yanınızda mutlaka yedek lastik bulunmalı Tepkiler: hakan64 ve S26
+ Düşük hava basıncı ile kullanılabilme + Bu sayede arazide daha iyi yol tutuş + İç lastikliye göre daha hafif - İç lastikli sisteme göre daha pahalı - Büyük patlaklar için yanınızda mutlaka yedek lastik bulunmalı
S S26 Forum Bağımlısı Kayıt 2 Şubat 2007 Mesaj 2.740 Tepki 1.426 Şehir Eskişehir Bisiklet Amoeba 28 Mart 2014 #3 @Tunakan Önen Patlama riski normal lastiklere göre farklılık gösteriyor mu? Daha kolay ya da daha zor patlar diyebilir miyiz? Tepkiler: hakan64
@Tunakan Önen Patlama riski normal lastiklere göre farklılık gösteriyor mu? Daha kolay ya da daha zor patlar diyebilir miyiz?
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 28 Mart 2014 #4 Tubeless vs. normal.. Yol bisikletinde Tubular mı ? yoksa Clincher mi ? Jant seti sorusu Bu konuları incelemenizi tavsiye ederim Tepkiler: hakan64 ve S26
Tubeless vs. normal.. Yol bisikletinde Tubular mı ? yoksa Clincher mi ? Jant seti sorusu Bu konuları incelemenizi tavsiye ederim