Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Başlığı biraz hareketlendireyim...:)
Ultra mesafe sürüşlerinde püf noktaları :
Asla yokuşları hızlı çıkmaya çalışmayın,
Uykunuzdan fedakarlık etmeyin,
Sele teması olan yerlere bol vazelin sürün,
Yanınızda fazlalık su taşımayın, bir kaç km de hoşafa dönüşüyor,
Yorgunluk emareleri başlar başlamaz durun ve dinlenin. Asla üstüne gitmeyin, çivi çiviyi sökmüyor,
Gidon bandını çift kat sarın,
Çok kuvvetli rüzgara karşı sürmeyin, rüzgarın dinmesini bekleyin,
Taytınızı gün içinde yıkayıp bakteri ve tuzdan arındırın,
Yarıştan önceki günlerde rota çalışması yapın, yoksa kaybolursunuz,
Açıkta kalan yerlerinize güneş kremi sürün yoksa haşlanırsınız,
Dinlenme anında açma germe hareketleri yapın...

Bir de yarışa kayıtlarınızı yapın gari...

Scudo
Şu an yarışacak olan kaç kişi var? Adı duyulmuş bir yarış olsa üzerine para verir insanlar, bedava bir yarışa hiç ilgi duyan yok.😕
Yayınlarda biraz reklamı yapılabilse güzel olurdu.
Ya da karpuzculara, tüpçulere mi deseydik? "TCR ayağınıza geldi haanııım" diye çığırtkanlık yapsalardı.😅

@Süper Dede başlıkta ve yolda en hareketli olan sensin maşallah , diğer arkadaşlar ya aman be havalar sıcak deyip yatıyor veyahut sinsi sinsi idman yapıyorlar. Baksana sesleri solukları kesildi. :koptum:

Salı günü kardiyoloğa gittim bu arada. Sol kol ve boyun ağrım idman sıklığından sızılamaya başlamıştı, ciddi de göğüs ağrım olmuştu. Doktor hanım sağolsun ilk önce EKG ,kan tahlili, ultrasyon ve sonrasında Eforlu EKG testine soktu. Çok şükür kalple alakalı hiç bir problemimin olmadığını, kalp damarlarımın iyi olduğunu, kan tahlillerimin temiz olduğunu, tansiyon ve diğer testlerin iyi olduğunu söyledi. Ufak bir check up yaptırdım diyebilirim. Ağrı ve sızılarıma Nörolojiyi tavsiye etti.
Salı günü tekrar çalışmaya başlıyacağım İnşallah. Sırada Çorum , Amasya ve Samsun var. Boş zamanlarımda yine rutin sürüşlerim olacak. @Süper Dede ağabey sen boyun ağrısından tedavi yoluylamı rahatladın veyahut kendiliğinden mi geçti. Bu işi çözmem lazım. Sol kolum ve boynum çok acı çektiriyor. Nöroloğa haftaya gitmeyi planlıyorum. Olmadı Beyin cerrahına da randevu alacağım.

Beraber sürdüğüm bir genç kardeşim var. Oda yarışa katılmayı planlıyor. İnşallah hazırlıklarımızı tamamlar ve o gün geldiğinde bismillah deyip startta oluruz.:harika:

@necmeddin kardeş, benim boyun ağrılarım hafifledi, tam olarak geçti denemez. Uzun sürüşlerde arada bir ben buradayım diyor. Boyun egzersizleri yaparak kurtulmaya çalışıyorum. Çoğunlukla bisiklet üzerinde bedenin üst kısmı hareketsiz kaldığından sırtta kulunç oluşuyor ve o da boyun bölgesinde ağrıya sebep oluyor. Aslında bir kaç gün süresince iyi bir masaj yapılsa belki yararı olur. Şu hacamat işi de dikkatimi çekiyor ama tam vakıf değilim...

Abi hacamat kesinlikle rahatlatıyor. Bayramdan sonra kafayı ustura ile kazıtıp kafa hacamatıda olacağım. Sürerken ağrılar çok rahatsız etmiyor. Film istirahat halindeyken kopuyor. Yatırmıyor ,yatsamda dinç uyanamıyorum. Boyun egzersizlerini de aksatmıyorum ama nafile. Bakacağız artık bir hal çaresine.

@Süper Dede başlıkta ve yolda en hareketli olan sensin maşallah , diğer arkadaşlar ya aman be havalar sıcak deyip yatıyor veyahut sinsi sinsi idman yapıyorlar. Baksana sesleri solukları kesildi. :koptum:

En çok ben uğraşıyorum. Bir kovduramadım kendimi. Kovdurabilirsem yarışa katılabileceğim.Doğru yolda gibiyim. Patron, Maho ağa gibi "kovmiyim ulen" dedi mağazamı değiştirdi.

En çok ben uğraşıyorum. Bir kovduramadım kendimi. Kovdurabilirsem yarışa katılabileceğim.Doğru yolda gibiyim. Patron, Maho ağa gibi "kovmiyim ulen" dedi mağazamı değiştirdi.
Süleyman kardeşim zaten zor dönemlerden geçiyoruz. Kendini kovdurmak için neden uğraşıyorsun. Önce rızk. Yarış olsun diğer uğraşlar olsun 2. Planda gelir. Senin patronun en büyük sıkıntısı sürekli kazanma isteği olsa gerek. Yoksa sana değer vermediğini hiç düşünmüyorum. İnsan pazarının ucuz olduğu ve emeğin hiçe sayıldığı bir dönemde kovmamak gibi bir şey söz konusu dahi değil. Sabırlı ol ,alttan gir üstten çık gerekli müsadeyi almaya çalış. Olmuyorsa zorlama. Kendini de üzme işverenini de üzme. :harika:

Eğer gerçekten istiyorsanız arada sizin mağazaya uğrayıp bir şeyler soralım size, sizde yardımcı olmayın tavır yapın "müdürünüz ile görüşmek istiyorum" der, şikayet ederiz. :D İş olarak düşüncem sizin ile aynı yönde bugün ve yarın 2 günde 3 vardiyaya da geleceğim. Başlarım işine moduna getirdiler artık.

EEeee hadi ahali canlanın biraz.
Kondüsyonum düşük, pandemi antrenman yapmama engel oldu v.s. bahaneleri herkes için geçerli.
İmkanınız ve zamanınız varsa katılım sağlayın ki tadı çıksın,
İleride allandıra ballandıra anlatacağınız acı tatlı anılar biriktireceğinizden emin olabilirsiniz. :harika:

@Süper Dede hacamatı ne yap et ehlini bulup yaptır abi. Ehli olması kritik bu arada. Hele o kafa hacamatı inanılmaz rahatlatıyor. Pamuklara sardılar sanki o gece, en huzurlu uykularımdan biriydi hacamat olduğum günün gecesi..
Ben bu duyguyu her yıl kafada bir ve vücut ve dizlerde 2 kez yaşıyorum. :harika:

Valla ben 2 günde 600km ile güzel bir antreman yaptım
Gençleride taktım peşime onlarda 510 km yaptılar.
Bisiklet sever sponsorum bizim gelişimize bi koç kesti afiyetle yedik.

@Süper Dede yukarıda demişim değilmi ağabey ses soluk yok diye. :)
Valla ben 2 günde 600km ile güzel bir antreman yaptım
Gençleride taktım peşime onlarda 510 km yaptılar.
Bisiklet sever sponsorum bizim gelişimize bi koç kesti afiyetle yedik.
Bak cevap nasıl geldi 600 km ile Maşallah diyelim.:harika:

Koç kesti yedik arkadaş sanki hiç et yememişler gibi şikayet mi ettiniz fotoğraf kaldırılmış :D :D :D

Güzel bir laf var bu duruma uygun
Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizm uçak sallanıncaya kadar...
ilave olarak vejeteryan aç kalıncaya kadar...

Koç kesti yedik arkadaş sanki hiç et yememişler gibi şikayet mi ettiniz fotoğraf kaldırılmış :D :D :D

Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizm uçak sallanıncaya kadar...
Evet resim kaldırılmış . Bir grup arkadaşımıza misafirperverliğin kralı yapılmış. Harika bir şekilde ağırlanmışlar. Ortada suç teşkil edecek bir durumda yok. Kelle paça çorbasının faydalarını da yazdık burada. Şimdi bir çoğumuz hayvansal gıda tüketiyoruz. Hiç tüketmemiş olan fosil yakıtlı bir arabaya binmiştir yada plastik eşya kullanmıştır. Sonuçta işkence sahnesi yok ve o açıdan değerlendirilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Evet resim kaldırılmış . Bir grup arkadaşımıza misafirperverliğin kralı yapılmış. Harika bir şekilde ağırlanmışlar. Ortada suç teşkil edecek bir durumda yok. Kelle paça çorbasının faydalarını da yazdık burada. Şimdi bir çoğumuz hayvansal gıda tüketiyoruz. Hiç tüketmemiş olan fosil yakıtlı bir arabaya binmiştir yada plastik eşya kullanmıştır. Sonuçta işkence sahnesi yok ve o açıdan değerlendirilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Bazen anlamıyorum keyif için hayvan öldürülmesine kesinlikle karşıyım. Aç ise illaki yemeli. Giydiği kıyafet uzaydan mı geliyor acaba. Araçları eşyaları deodaranları esansları diş macunları nasıl yapılıyor sanıyorlar.
İşte bu kapitalist sistemin tüketim için yaptığı oyunlar.
Herşeyi geçtim temelde herşey canlıdır. işin atomuna inersek bitki bile yememeleri gerekir. onunda bir canı var yazık günah. Bir şeyi yememek için illa sesi çıkması kanı akması mı gerekiyor. ?

Resim ne yediğimizin resmiydi..Bazıları proteini yeraltından çıkan maden biliyor sanırım...Resimde kan olabilir, yediğiniz sosisin ama malzemesi...İstisnasız sokak köpeği dostu olup, proteinsiz yapamayanlara selam ederim...👋

Evet ben şikayet ettim. Sağolsun adminler anlayış göstermiş ve kaldırmış. Uzun uzun şikayet etme sebebimi yazacaktım ama şu saygısız ve basit cevabınızla az bilgiye yüksek öz güvenle sarıldığınızı göstermişsiniz, teşekkürler 🙏
Sonuçta işkence sahnesi yok
Boğazı kesilmiş kanlar içinde bir hayvan fotoğrafı paylaşmadan da bir tur organize edilebilir ve konuşulabilir sanırım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri