Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hala beklemede ve takipteyim durumlar düzelir ise ön kayıt değilde direk kesin kayıt ile bitirme eğilimindeyim..ne yalan söylüyeyim katılma gibi bir durum yakalarsam zaruri temel ihtiyaçlar dışında çanta çadır vs işleri ile uğraşmak istemiyorum,mantığımın doğru yada yanlış olduğu hususunda iddiamda yok(hiçbirzaman çıktığım yolda planlı çıkmış biri değilim ama yağmur, çamur, soğuk,sıcak gibi doğasal olayları iliklerime kadar hissettiğim doğrudur)
Bu tura katılırsam benim için manevi bir anlamıda doğduğum yerde başlayıp doyduğum yerde bitecek olması ve inşallah bu tur katılmasamda katılımcılar umarım tadında kazasız bitirir...

Scudo
@necmeddin
Necmeddin Ağabey,
Geçen sene yarıştaki en zayıf halka bendim.
En uzun yani 100 km üstü turlarıma son bir ay kala başladım.Başladığımda yani yarışa bir ay kala 90 kiloydum,boyum ise 171 cm.
Zayıf halka olmama rağmen 9 günde 1900 km civarı yol aldım,İzmir'e evime gelince bıraktım.
Hangi hataları yaptım da bu yarışı bitiremedim
-Kilitli pedal kullanmadım.Kullanmamak dizlerimi bitirdi.
-Brooks sele kullanmadım.Kendi kullandığım sele çok çok iyi hatta Brookstan çok daha pahalı olduğu halde ,Brooks gerçekten en iyi uzun mesafe selesi.Brooks kesin tercihim olmalıydı.
-Şişko idim yarışta 82 kiloya ancak düşerek geldim.
-Antrenmalarım tek düze idi.Yani hep benzer parkurda antrenman yaptım.Yokuş antrenmanı yapmadım.

Buradan çıkarabileceğin sonuçlar olmalı
-Hemen platformlu kilitli bir pedal alıp alışmaya başlamalısın
-Hemen bir brooks alıp patronla brooksu tanıştırmalısın
-Kilolusun, biraz kilo vermelisin. :D(Seni seviyoruz Necmeddin ağabey,hoşgörünü de biliyoruz:harika:)
-Geçen seneki yarışta Merzifon Öğretmenevinde kaldım.Merzifon'un yokuşlu yerleri var.Yokuş çıkarak da antrenman yapman çok iyi olur

Bu arada yarışta seni tutuyorum:harika: (@Süper Dede Mümtaz Ağabey duymasın🤫)
Eyvallah kardeşim , geçen yılki yarışın malum her karesini okumuştum. 130-140 sayfa olunca unuttuklarım olmuş. Mesajın harika oldu , kilitli pedal ve ayakkabı yarın tamam oluyor. Bir yıldır işe bisikletle gidip geldiğim için genel toplamda son bir yılda 1000 km ye yakın yokuş aşmam oldu. Son iki aydada 300km kadar sağlam yokuşları aştım hem arazide hem asfaltta. Yeterlimi kesinlikle değil. Kilitli pedalla alıştıktan sonra nasıl olacak inan bilgim yok. 1.75 lastiği bugün denedim. Harika bir hismiş. Maşadan sonra performansım kesinlikle arttı.

4 saat ve üzere non-stop sürüşüm olmadı. 3 saat var. Süre çalışması yapacağım. Ve en önemliside sele işi. Onu da halledeceğim İnşallah. Yarışta nasıl olur bilmem , ama gücümün yettiği kadar organizsayona en üst katkıyı sağlamak istiyorum. Tabi risk almadan fakat yarış ruhundan da ödün vermeden.

Bu yarışta tek rakibim benim ve birde tabiki @ Süper Dede ciğim. Yokuşta" Come on big daddy , be quick more" demeyi çok istiyorum dedemi sollarken tabi. :D Doğrumu yazdım acaba @ Cemal Ç. senin ingilizcen iyi yardımcı olursun gayrı.

Allah kerimdir. Sağ salim katılıp ve ağız tadıyla tamamlarız inşallah. Çok konuda teknik destek verdiniz öncesinde , sayenizde çok şey öğrendim. Allah cümlenizden razı gelsin. Eyvallah.:harika:

Doğrumu yazdım acaba @ Cemal Ç. senin ingilizcen iyi yardımcı olursun gayrı.

Yarım doktor candan, yarım hoca dinden eder hesabı. Mösyö @Cemal Ç. e güvenme:tskler::tskler: Trump'tan hallice İngilizcesi ya var ya da yok.Mazallah :krktm: :krktm:

Bu yarışta tek rakibim benim ve birde tabiki @ Süper Dede ciğim. Yokuşta" Come on big daddy , be quick more" demeyi çok istiyorum dedemi sollarken tabi. :D
Yaa demek öyle güzel kardeşim...Come on big dady, be quick more....Gurur duyarım birader... 😍 Ama dedeyi sollamak için önce görmen lazım...:koptum::koptum::koptum:

@hamlet2006 daha gazı aldım Mordorun kırbacını sırtında hisseden Orglar gibi Orta dünyada pedallayıp duracağım. Ak sakallı saruman bile yol vermek zorunda kalacak.

Kralın dönüşünden daha ihtişamlı olacak İstanbula varışım. Tabi yolda Mordorun kurtlarına yem olmazsak. :D

Eyvallah kardeşim , geçen yılki yarışın malum her karesini okumuştum. 130-140 sayfa olunca unuttuklarım olmuş. Mesajın harika oldu , kilitli pedal ve ayakkabı yarın tamam oluyor. Bir yıldır işe bisikletle gidip geldiğim için genel toplamda son bir yılda 1000 km ye yakın yokuş aşmam oldu. Son iki aydada 300km kadar sağlam yokuşları aştım hem arazide hem asfaltta. Yeterlimi kesinlikle değil. Kilitli pedalla alıştıktan sonra nasıl olacak inan bilgim yok. 1.75 lastiği bugün denedim. Harika bir hismiş. Maşadan sonra performansım kesinlikle arttı.

4 saat ve üzere non-stop sürüşüm olmadı. 3 saat var. Süre çalışması yapacağım. Ve en önemliside sele işi. Onu da halledeceğim İnşallah. Yarışta nasıl olur bilmem , ama gücümün yettiği kadar organizsayona en üst katkıyı sağlamak istiyorum. Tabi risk almadan fakat yarış ruhundan da ödün vermeden.

Bu yarışta tek rakibim benim ve birde tabiki @ Süper Dede ciğim. Yokuşta" Come on big daddy , be quick more" demeyi çok istiyorum dedemi sollarken tabi. :D Doğrumu yazdım acaba @ Cemal Ç. senin ingilizcen iyi yardımcı olursun gayrı.

Allah kerimdir. Sağ salim katılıp ve ağız tadıyla tamamlarız inşallah. Çok konuda teknik destek verdiniz öncesinde , sayenizde çok şey öğrendim. Allah cümlenizden razı gelsin. Eyvallah.:harika:
Altı, yedi yıl boyunca okulda ingilizce dersi görüp, mükemmel ingilizce konuşamayan guruptanım ben 😁.

@Cemal Ç. Bende lisede kopyacıydım , 11 yıl muğla da kalınca baya öğrendim ayıptır söylemesi, günümde olursam Kraliyet aksanında bile gonuşurum İngilizin dilini :D , favori dilin ne dersen Osmanlıcadır.:harika: 10 yıl oldu ingilizceyi kullanmaktaki 5000 bin kelime ve gramer anca kaldı.Dil nankör kullanmadıkça eriyor vesselam.

@Cemal Ç. Nowadays new generations use like this.

I do know what to say ( instead of I dont know)

Çok zaman olmuş hee bu arada :koptum:
Geçenlerde dediğim 6 ay oldu , danışmacı arkadaş geldi abi yabancı bir yolcu görüşmek istiyor diye. Tercüman getiremmi dedi yer hizmet kuruluşundan ,bir başlamışım muhabbete gören diyor abi nerden öğrendin. Star wars tan dedim güldüm geçtim.

Son düzenleme:
Bu arada haberler sevindirici öngördüğüm tarihten daha önce kurtulacağız bu salgın belasından. En azından seyahat ve sürüşümüze engel olmayacağını düşünüyorum. Umarım en az ölümle bu salgından kurtulur ve normal hayatımıza geri döneriz.

@Kerim49 çok teşekkür ederim düşünmeniz bile yeterli, Dediğim gibi Allah izin verirse azda bir ihtimal var vede ben onu değerlendirebilirsem olur inşallah.. Saygılar

Öz has Bingöl firmasından 19 haziran saat 14:00 da Diyarbakır'a biletimi aldım...Hayırlısı bakalım, bekle beni ttubr02 geliyorum...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri