cember3454
Kendi halinde...
- Tepki
- 880
- İsim
- Berke Uslu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kilitli pedal bu tarz uzun süreli sürüşlerde çok önemli hocam. @hamlet2006 hocam daha iyi bilir. Geçen seneki yarışta çok ceremesini çekmişti düz pedalın maalesef.Evet ağalar günün bomba sorusunu soruyorum, hiç kilitli pedal kullanmamış bendenize kilitli pedal sistemi olarak , ne önerirsiniz yada yok takma mı dersiniz.
Gerek forumda olsun gerek başka sitelerde yapmış olduğum araştırmalar sonucu yarı otamatik MTB kilitli pedal düşünüyorum. Pedalın bir tarafida düz olsun istiyorum, becerememe ihtimaline karşın. En iyi performansı nasıl sağlarım onuda bilmiyorum ayrı bir konu.
Rst marka idi galiba düz maşa 26 jant onu düşünüyorum. Gidon çantası kaç litre 20 lik düşünüyorum, dahamı ufak olmalı onu da bilmiyorum. Arka seleye bağlanan bike picking çanta 12 lik düşünüyorum, yanlış mı olur bilmiyorum.
Aliexpresten verecem siparişleri eğer bizim burda ben daha hesaplı yada aynı fiyata bulurum derse daha iyi olur. Geçen yılki yarışta bir çok şey okudum, eksiklerimin farkındayım , aynı tarz soru olacak ama idare edin hevesli bu acemi kardeşinizi.![]()
Hem doğru bir pozisyonda sürmek hem de bacaklardaki aynı kas gruplarına eşit kuvvet uygulamak uzun soluklu bir sürüşte sağlığınızı korumanız adına çok mühim. Ayrıca kilitli pedalda bacaklarınızı sadece iterken değil, çekerkende güç uyguladığınızdan mütevellit performansınıza da olumlu bir etkisi olacaktır.
Bence hiç gözünüz korkmasın ayağımı çıkaramam vs diye, birkaç kısa sürüşten sonra gayet tabii alışıyorsunuz. Aynı zamanda @Süper Dede Mümtaz Abimin de dediği gibi mtb ayakkabısı bu yarış için çok uygun diye düşünüyorum ha keza geçen sene ben mtb ayakkabısı ile katılmıştım. Pedal ve ayakkabı konusunda hiç sıkıntı çekmemiştim.