Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
👍👍👍👍👍 ben ücret yatırmadan size eşlik etmeye çalışacağım yarışmama gerek yok sanırım
rotayı tamamlarsam benim için yeterli
Maleaef bu kurallara aykırı her yarışmacıda tracker cihazı var ve yarışmacı takip ediliyor. Siz herhangi birinin yakınında göründüğünüzde o yarışmacının diskalifiye olmasına sebep olabilirsiniz.
Buna sebep olmak ister misiniz? Eminim hiç bir yarışmacı sizi yakınında olmanızı istemeyecektir.
Ve ücret 450 TL

Scudo
@Kerim49
Öncelikle tracker cihazı ile yarışmacılar sadece organizasyon tarafından değil aynı zamanda yarışseverler tarafından takip edilebilecek.Bu tracker cihazı biz yarışçıların bir nevi kodu ve organizasyonun bir parçası olmamızı sağlayacak aynı zamanda bir çeşit aidiyet duygumuzun bir mührü olacak.Bizi turculardan ayıran özellik bu tracker cihazı olacak ,şöyle ki bir rotayı belli kurallar çerçevesinde belli bir süre içinde tamamlamak ölçülebilirlik, kontrol edilebilirlik sağlayacak ki bu da aynı rotayı tek başımıza tamamlamaktan en önemli farkımız olacak.Ölçülebilirlik ,kontrol edilebilirlik sadece bu organizasyonun değil tüm yarışmaların da temel özelliğidir.
Ayrıca bu tracker cihazlarını indirilen uygulamadan ailelerimiz,arkadaşlarımız,yarışseverler izleyecek ve heyecanımıza,tutkumuza ortak olabilecekler.İnanın geçen sene Bursa'dan geçerken değerli ağabeyim @Özcan Ağabey beni uygulamadan takip etmiş bana destek olmak için ummadığım anda yanıma gelmişti.Benim için unutulmazdı.:harika:

Arkadaşlar bireysel yarışçılar için 450 TL takım yarışacaklar için kişi başı 400 TL
Kadın katimcilar için bu yıl ücret almamaya karar verdim. (Teşvik olması adına.)

Ara sıra bunu paylaşmak lazım, ama sevgili forumdaşlar bu ücret abartılacak bir rakam değil, elbette kıymeti vardır. Devlet Hastanesinde heyet raporu alsak en az 300 lira isterler, her hastanenin uygulaması da farklılık gösteriyor.

Bu tür organizasyonların değeri ilerde anlaşılacaktır. İnşallah o kıymete gereken değeri çok ileriye kalmadan idrak edebiliriz.:harika:

Bende yazayım birol abi aynı firma mı yine takip cihazları? Aşırı uğraşırsam %15lik katılma ihtimalim olur ama pek umutlu değilim :S

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bu organiasyon iptal olur gibi geliyor bana

• Kızgın
  • Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç. ve CNC
Bu organiasyon iptal olur gibi geliyor bana
Sokağa çıkma yasağı olmadığı sürece bu organizasyon yapılacak.
Haziranın 21 inde hala bu sorun ile boğuşuyor ve sokağa çıkma yasağı olursa bırakın bu organizasyonu bir çoğumuz evine ekmek götüremez duruma gelir. Allah korusun o zaman kimsenin boğaz derdinden bisiklet ile uğraşacağını düşünmüyorum.

İnşallah şu virüs sorunu biter de ben de istediğim bisikleti alıp buna katılabilme şansı bulabilirim. İyi forumlar.
Şimdi okudum 18 yaşını bitirmek gerekiyormuş.. 17 yaşındayım henüz..
İnşallah şu virüs sorunu biter de ben de istediğim bisikleti alıp buna katılabilme şansı bulabilirim. İyi forumlar.

Bende yazayım birol abi aynı firma mı yine takip cihazları? Aşırı uğraşırsam %15lik katılma ihtimalim olur ama pek umutlu değilim :S
Evet arvento ile görüştüm farklı bir cihaz gönderdiler. Şarjı daha uzun süre dayanacak cihaz. Bende deneyecektim. Ancak hava ve corona sebebiyle uzun yola çıkamadım. Kısmet bakalım...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Evet ağalar günün bomba sorusunu soruyorum, hiç kilitli pedal kullanmamış bendenize kilitli pedal sistemi olarak , ne önerirsiniz yada yok takma mı dersiniz. :D
Gerek forumda olsun gerek başka sitelerde yapmış olduğum araştırmalar sonucu yarı otamatik MTB kilitli pedal düşünüyorum. Pedalın bir tarafida düz olsun istiyorum, becerememe ihtimaline karşın. En iyi performansı nasıl sağlarım onuda bilmiyorum ayrı bir konu.

Rst marka idi galiba düz maşa 26 jant onu düşünüyorum. Gidon çantası kaç litre 20 lik düşünüyorum, dahamı ufak olmalı onu da bilmiyorum. Arka seleye bağlanan bike picking çanta 12 lik düşünüyorum, yanlış mı olur bilmiyorum.

Aliexpresten verecem siparişleri eğer bizim burda ben daha hesaplı yada aynı fiyata bulurum derse daha iyi olur. Geçen yılki yarışta bir çok şey okudum, eksiklerimin farkındayım , aynı tarz soru olacak ama idare edin hevesli bu acemi kardeşinizi.:)

Antreman çalışmaları ne alemde diye sorarsanız hava muhalefetlerine rağmen 8 günde 250 km anca yapabildim , 3 , 4 saat çalışıyorum bir günde . Canım Süper dedem pek kıymetli Mümtaz abim hoş bir program önerdi onu uygulamaya çalışıyorum. Sağlık durumum genel olarak iyi ama arada boyun ağrım oluyor. :)
Konuyu dağıtmak istemem ama siz MTB ile mi katılacaksınız
Evet hocam doğrudur
MTB ile katılacağım

@necmeddin bende de tur bisikleti var katılıp katılmama konusunda çok kararsizdim o yüzden sordum gerçi bu sene antrenmanim falan yok ama

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@abidin3714 hocam yıllardır orada burada bu yarışlar yapılıyor, hayalleriyle yaşıyorduk. Şimdi bunu organize eden Babayiğit 1-2 arkadaş buyurun dedi. Biz başladık mızmızlığa. Bu maceraya Bismillah deyip niyetlenmem karınca misali bu babayiğitlerin yanında saf tutmak istemem.

Iddia ve iddiacıdan Allah'a sığınırım hiç bir iddiam yok yarışla ilgili başlasam 50- 100 km gitsem kafi.
Sonra insanlar gelip burda yazmayacak ahkam kesmeyecek , yok türkiyede bisiklet gelişmez diye.
Lafım size değil doğru olduğu için bu maceraya katılmak istiyorum. En azından yarışa katılan bu yiğit insanlarla bir bardak çay iki hasbihal kafidir bana inşallah nasip olur.

@necmeddin hocam kesinlikle soylediklerinize katılıyorum böyle bir organizasyonun içinde olacaksam zaten yarışı derece ile bitirmek imkansız ama en azından süre zarfında bitirmek isterim o yüzden kondisyon olmadan katılmak istemiyorum tabii sizin görüşünüze saygı duyuyorum

@necmeddin hocam kesinlikle soylediklerinize katılıyorum böyle bir organizasyonun içinde olacaksam zaten yarışı derece ile bitirmek imkansız ama en azından süre zarfında bitirmek isterim o yüzden kondisyon olmadan katılmak istemiyorum tabii sizin görüşünüze saygı duyuyorum
Müsait olursan buyur gel hocam beraber süreriz, çay içe içe keyfini çıkara çıkara pedallarız. Tabi imkanlar elverdiği sürece :harika:

@necmeddin hocam bu teklifinizi nasip olursa gelecek sene degerlendirsem bu sene kendimde o cesareti görmüyorum açıkçası ve gerekçe olarak gosterebilecegim sağlam 2 bahanem de var

@necmeddin hocam bu teklifinizi nasip olursa gelecek sene degerlendirsem bu sene kendimde o cesareti görmüyorum açıkçası ve gerekçe olarak gosterebilecegim sağlam 2 bahanem de var
İnşallah seneye ya nasip deriz , hele ben bu sene bir acemiliğimi atayım, yalnız gelecek yıl Korana Virüsü gibi yapışırım yakana bilgin olsun :)
BU ARADA BENİM YUKARIDAKİ SORU GÜME GİTTİ CEVAP BEKLİYORUM

Evet ağalar günün bomba sorusunu soruyorum, hiç kilitli pedal kullanmamış bendenize kilitli pedal sistemi olarak , ne önerirsiniz yada yok takma mı dersiniz. :D
Gerek forumda olsun gerek başka sitelerde yapmış olduğum araştırmalar sonucu yarı otamatik MTB kilitli pedal düşünüyorum. Pedalın bir tarafida düz olsun istiyorum, becerememe ihtimaline karşın. En iyi performansı nasıl sağlarım onuda bilmiyorum ayrı bir konu.

Rst marka idi galiba düz maşa 26 jant onu düşünüyorum. Gidon çantası kaç litre 20 lik düşünüyorum, dahamı ufak olmalı onu da bilmiyorum. Arka seleye bağlanan bike picking çanta 12 lik düşünüyorum, yanlış mı olur bilmiyorum.

Aliexpresten verecem siparişleri eğer bizim burda ben daha hesaplı yada aynı fiyata bulurum derse daha iyi olur. Geçen yılki yarışta bir çok şey okudum, eksiklerimin farkındayım , aynı tarz soru olacak ama idare edin hevesli bu acemi kardeşinizi.:)
Bizim ultra yarışçılar neredeler bu arada ses soluk yok , tüyo yok :harika:

@necmeddin Bence kilitli pedal yerinde bir seçim olacaktır. Bu shimano pedallara bir aparat yapıyorlar bir tarafı düz bir tarafı kilitli oluyor o hesap bir şey işinizi görebilir. Hatırladığım @hamlet2006 böyle kullanıyordu. Ben de @trainspotting35 abimin tavsiyesine uyup crank brothers candy 1 aldım. Çok memnunum bir kere kaskı evde unuttuğumu fark edip pedalı çıkarmayı unuttum ani bir hareketle çok rahat çıktı. Onun dışında hem basit tak-çıkar, hemde pedaldan ayağımın kayması bitmiş oldu.

Yarışa gelecek olursam geçen sene takip programı ile yeri geldi işten yeri geldi buradan takip ettim. Umarım bu durumlar herkesin dediği gibi yaza biter/azalır da hem dünya bir rahat etsin hem neredeyse tek hobimizi de icra edelim ve yarışanları takip edelim. Bu sene ki parkur çok efsane, merakla beklemekteyim. Malum dışarıda pek süren olmuyor. Yarışacak kişiler nasıl antrenman yapıyor trainer, roller yada farklı spor olarak ?

@necmeddin abi bende özceylanlar'dan almıştım. Vallahi ayakkabı da bir şey diyemem. Ben ayak numaramdan ülke içinde uygun bulamayınca wiggle'da en uygun fiyatlı dtb marka vardı onu aldım.

Son düzenleme:
Sahi yarışta bıyıklarıma bit düşme ihtimali varmı ağalar, malum bende bir kilo bıyık var. İş yerinde çocuklar Pala Dayı derler namıma :)
@MakRo hocam günde 4 saat kadar sürüyorum, giderek artırıyorum, tekerleri, maşayı, ve pedal olayını performansıma eklemedim henüz illaki fark ettirecektir diye düşünüyorum.
@MakRo özceylanda varmış pedallar 244 lira , ayakkabı ne önerirsin

Son düzenleme:
Yarış uzun ve sık sık inip market, wc gibi ihtiyaçlar için yürümen gerekecek, bu yüzden mtb ayakkabısı tavsiye ederim. Yani normal ayakkabı gibi ama altında gizli kalleri var. Çok rahat edersin. Ben senelerdir kullanıyorum. Yol yarış ayakkabısı ve kali bu tür yarışlarda biraz sıkıntı olabiliyor. Çakıdık, çukuduk yürünmüyor... :harika: :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri