Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Önceden halk arasında psikiyatra gidene pek iyi bakilmazdi, sonradan moda oldu milleti alistirdilar, psikiyatri ve nöroloji alanında çığır açtık ilaç kullanımında dünyada hatırı sayılır seviyede ilerliyoruz

Sonra korana çıktı spor yapmayı cacığa sadece sirke koymak sanan zihniyet, spor disiplini olmayan , aman amana çöktü. Şimdilerde moda eve kapanma. Doktorlar sosyal etkileşimden uzak durun derken ,nefes almayın demediler. Birileri bir şeyleri pompalıyor şişen biz oluyoruz.
İnşallah bu yarış ertelenmez. Geçen yılki yarış başlığını okuyorum 81. Sayfaya geldim. Bu millet pozitif düşünceyi biraktikca burnumuz bilmem nerden çıkmayacak. Hayırlısını düşünüp hayra yormak lazım.

@mehmetsunu Abi kesinlikle lafım sana değil,bisikletle alakalı en ufak bir paylaşım yapsam aforoz ediyorlar.

@Süper Dede Bu başlığı bu işe gerçekten gönül vermiş insanlar takip ediyor . Nadir mesaj yazmaya çalışıyorum, sıkıntı olursa özelden yaz dikkatli olurum. Bu mesajımda bugün bu başlık altındaki son mesajım olsun.

Scudo
eeeeee geldik ttubr02 ye. Avrupa futbol şampiyonası iptal, ligler iptal, tour de france iptal, olimpiyat iptal.
Çok sevgili Mehmet Sunu biraderim : Avrupa futbol şamp, Ligler, Tour de France ve Olimpiyatlar gibi iptal edilen organizasyonların tümü binlerce seyircinin tribünlerde yan yana, sporcuların da sahada iç içe gelmesi sonucu yapılan organizasyonlar. Ama fakat lakin Ttubr02 tamamen seyircisiz ve sporcuların yarış esnasında uzak ara katılım sağladığı bir organizasyondur. İptal olup olmayacağı konusu sırayla değil, tamamen organizatör ve KATILACAK sporcu kardeşlerimizin ortak kararı ile olacaktır. Selam ve sevgiyle...:):harika:

Pek hoş bir yerlere gitmiyor sanki bu sohbet. Sakin olun dedeler 😏.

Ttubr02 tamamen seyircisiz ve sporcuların yarış esnasında uzak ara katılım sağladığı bir organizasyondur.
TCR No:8 2021'e ertelendi mesela. Bunu yaparken sadece salgının anlık etkilerini değil, katılımcıların hayatlarına etkilerini, küresel ekonomik durumu da göz önüne aldılar. Yani olay sadece hastalık bulaştırmak değil. Ama uzun süre evde kalmış kondüsyonu düşmüş rakipler bu işin tadını kaçıracaktır. Veya katılımcıların yaşayacağı muhtemel ekonomik sıkıntılar. Olimpiyatlar bile iptal olurken bu konuyu detaylı ve farklı yönleriyle düşünmenizi tavsiye ederim.

TCR No:8 2021'e ertelendi mesela. Bunu yaparken sadece salgının anlık etkilerini değil, katılımcıların hayatlarına etkilerini, küresel ekonomik durumu da göz önüne aldılar. Yani olay sadece hastalık bulaştırmak değil. Ama uzun süre evde kalmış kondüsyonu düşmüş rakipler bu işin tadını kaçıracaktır. Veya katılımcıların yaşayacağı muhtemel ekonomik sıkıntılar. Olimpiyatlar bile iptal olurken bu konuyu detaylı ve farklı yönleriyle düşünmenizi tavsiye ederim.
Mutlaka çok yönlü düşünmek gerek, ancak yılda bir tane kendimizi bulduğumuz organizasyonumuz var. Tcr nin durumu da farklı aslında, onlarca ülkeden geçiyorlar ve içinde İtalya da var. Tabii ki yarışa bir ay kalana kadar virüs artarak yayılmaya devam ederse yapacak bir şey kalmıyor...😩

Yarışa daha üç ay var. O zaman kadar bunu da atlatmış olacağız umarım. Keyifle takip eden biri olarak, bu güzel organizasyonun yeniden gerçekleşeceğine inanıyorum. Sadece bir temenni.

Konuyu daha fazla bulandırmak istemezdim ama söylemeden geçemedim.

Birileri dede mi dedi :D
Bende başka şeylerle meşgul olurken bisikletforum almış başını gitmiş. Tabi millet dışarı çıkıp süremiyor. Eline klavyeyi alan tık tık tık döktürmüş... :D
Tabiki hoş bir durum.
Ben bu organizasyonu işler daha kötüye gitmez ise yapacağım. NET. Öncelikle ben sürmek istiyorum. Zaten bir yıldır adam gibi süremedim. İyice bilendim.
Sonra benim gibi sürmek isteyen ultra mesafeciler eminim var. Ve bu mesafe sürdükçe kondisyona sokacak bir mesafe. Hazırlanmaya vakti olmayan TTUBR02 de sürürken bir bakmış alışıvermiş. Emin olun rahat rahat bitirir.
Bana kalırsa bu mesafeleri yapmayanlara zor geliyor. Önemli olan o eşiği aşabilmek. Sonra mı? Sonrası çok kolay vücut arsızlaşıyor. Normalde 50-60 km sürüşde duş almadan bir dakika duramazken, günlerce duş almadan teke gibi koka koka dolaşabiliyorsun :D :D :D
Vücut kendini savaş moduna alıyor. Uyku düzeni tek gözü açık olarak güncelleniyor. Sonra acı hissi minimuma çekiliyor. Açlık ve susuzluk ihtiyacı yediğin herhangi bir yiyecekten sağlanıyor.
Yaşayan zombi oluyorsun :D :D :D

Ben 21 Haziranı 2020 yi sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bende başka şeylerle meşgul olurken bisikletforum almış başını gitmiş. Tabi millet dışarı çıkıp süremiyor. Eline klavyeyi alan tık tık tık döktürmüş... :D
Tabiki hoş bir durum.
Ben bu organizasyonu işler daha kötüye gitmez ise yapacağım. NET. Öncelikle ben sürmek istiyorum. Zaten bir yıldır adam gibi süremedim. İyice bilendim.
Sonra benim gibi sürmek isteyen ultra mesafeciler eminim var. Ve bu mesafe sürdükçe kondisyona sokacak bir mesafe. Hazırlanmaya vakti olmayan TTUBR02 de sürürken bir bakmış alışıvermiş. Emin olun rahat rahat bitirir.
Bana kalırsa bu mesafeleri yapmayanlara zor geliyor. Önemli olan o eşiği aşabilmek. Sonra mı? Sonrası çok kolay vücut arsızlaşıyor. Normalde 50-60 km sürüşde duş almadan bir dakika duramazken, günlerce duş almadan teke gibi koka koka dolaşabiliyorsun :D :D :D
Vücut kendini savaş moduna alıyor. Uyku düzeni tek gözü açık olarak güncelleniyor. Sonra acı hissi minimuma çekiliyor. Açlık ve susuzluk ihtiyacı yediğin herhangi bir yiyecekten sağlanıyor.

Aşınca mi ne oluyor? Sayın @Basar Giderim'in söylediklerine ek olarak mutsuzluk hayata giriş yapıyor. Uzun mesafe sürüşlerine başlamayın, başlasanızda alışmayın. Elli km neyinize yetmiyor? Dönün gelin evinize. Sonra iyi olmaz bakın. Hasta olursunuz. Ruh past... şey hastası olursunuz. Uzun mesafe iyi değildir. İyidir ama değildir. Şey, yani... İnsan süremeyince kötü oluyor yav o_O.

Tabiki hoş bir durum.

Aynen
Aşınca mi ne oluyor? Sayın @Basar Giderim'in söylediklerine ek olarak mutsuzluk hayata giriş yapıyor. Uzun mesafe sürüşlerine başlamayın, başlasanızda alışmayın. Elli km neyinize yetmiyor? Dönün gelin evinize. Sonra iyi olmaz bakın. Hasta olursunuz. Ruh past... şey hastası olursunuz. Uzun mesafe iyi değildir. İyidir ama değildir. Şey, yani... İnsan süremeyince kötü oluyor yav o_O.
Sevgili kardeşim, sizin ultra mesafeniz gelmiş de geçiyor. Acil olarak bir 300 km yapmaniz lazım...

Olur da 21 Haziranda düzenlenemezse, ileri bir tarihe ötelenecek olursa yıllık izin tarihlerimi buradan bildiririm.(ölmez de sağ kalırsam) :ssrtcbya: Çok mu bencilce oldu:huhuu::huhuu:

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Aynen

Sevgili kardeşim, sizin ultra mesafeniz gelmiş de geçiyor. Acil olarak bir 300 km yapmaniz lazım...
Geçen hafta bir heves ettim. Hazırlandım, hazırladım. Hatta sayın @hamlet2006'ya "ben gidiyorum" dedim. Sıkı yönetimin ilk günü diye herkes karşı çıktı. 170 km döndüm bende 🤤. Son 40 km kala motorlu bir polis "bisikletle gezmek yasak, evine git" dedi. "Eve 40 km var" dedim. İki km'de fazla uzaklaşmak yasakmış :ssrtcbya:.

Çalıştığım fabrika duruşa girdi, zorunlu yıllık izne çıktık. Yarış için ayırdığım izinden yemeye başladım. Bu süreç daha ne kadar uzayacak belli değil, ki 3 dalgadan bahsediliyor ve bu daha birinci dalga 😕 Hasılı kelam yarış bu sene benim için iptal pozisyona girmiş durumda. Haa bu arada iş değişikliği olur, gömü falan bulurum o zaman başka 🙂

@Cemal Ç. Harikasın gardaşım , ben son bir haftayı yarınla beraber yaklaşık 20 saat lik agresif arazi sürüşüyle tamamlıyorum ama 200 km olmamıştır.

@Abdülkadir Ergin hocam Allah yardımcımız olsun diyecek bir şey bulamıyorum.

@Cemal Ç.

Son 40 km kala motorlu bir polis "bisikletle gezmek yasak, evine git" dedi.

Sağda solda gezmeye devam edersen, ben sana ne dedim yerdeki kurt gökteki akdoğan.Gücümü görmüşsündür💪

Fransa'nın gendarmesinin numarasını bulun bana.
@Cemal Ç. saatli bomba gibi ortalıkta dolanıyor diyecem France makamlarına

Eğer uyarılarıma kulak asmazsan ikinci aşamaya geçiyorum.Eğer birisi usulca sokulup arkandan ''hoh'' diye üflerse bil ki o benim adamımdır.Belki korkarsın.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri