Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Birol abeeeey öncelikle emeğinize sağlık. Harika olmuş. Avrupa yarışlarından önce tam bir hazırlık niteliğinde ve fakat tarihler netmi? Temmuzda başlama gibi bir ihtimal yokmu ?
Eyvallah abim. Tarihler net zira çok sıcağa kalmak istemiyoruz. Sürücülere eziyet olmasın öyle değil mi?

Scudo
Birol ağğbiiii içim eridi rotaya hee:ssrtcbya::ssrtcbya:
Seytan dürtüyor şu andaa eheheh

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu şekilde sadece kontrol noktalarını vermekle, yarışmacı arkadaşlara daha fazla rota seçeneği sunmuş oluyoruz. Burada strateji ve planlama ön plana çıkıyor. Kendi planımıza göre, düz veya tırmanış rotalarını seçebiliriz. Yarış başlayınca, farklı rotalardan giden yarışmacı arkadaşları izlemek, ayrı bir heyecan katacaktır. İnşallah güzel, keyifli, heyecanlı, kazasız ve sorunsuz bir mücadele olur. Yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim.ttubr02 cp.jpg

Eyvallah abim. Tarihler net zira çok sıcağa kalmak istemiyoruz. Sürücülere eziyet olmasın öyle değil mi?

Abi harika ve fakat ben malum yurtdışındayım biliyorsun. İzine 1 Temmuz’dan itibaren çıkabiliyorum. Yarışlara katılmak istiyorum ve fakat bu tarihlerle maalesef aranızda olamıyorum. Sağlık olsun ?Bu yıl takipçiniz olacağım ??‍♂️?

Abi harika ve fakat ben malum yurtdışındayım biliyorsun. İzine 1 Temmuz’dan itibaren çıkabiliyorum. Yarışlara katılmak istiyorum ve fakat bu tarihlerle maalesef aranızda olamıyorum. Sağlık olsun ?Bu yıl takipçiniz olacağım ??‍♂️?
Okan sağlık olsun. Gönüllerimiz bir ?

Bu şekilde sadece kontrol noktalarını vermekle, yarışmacı arkadaşlara daha fazla rota seçeneği sunmuş oluyoruz. Burada strateji ve planlama ön plana çıkıyor. Kendi planımıza göre, düz veya tırmanış rotalarını seçebiliriz. Yarış başlayınca, farklı rotalardan giden yarışmacı arkadaşları izlemek, ayrı bir heyecan katacaktır. İnşallah güzel, keyifli, heyecanlı, kazasız ve sorunsuz bir mücadele olur. Yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim.213600 dosyayı görüntüle
Bahri abi evet yarışmacılar kendi rotalarını oluşturacaklar. Aklın yolu birdir diye düşünürsek ortaya farklı rota çıkmayacaktır. Önde gidenin peşinden gidileceğini düşünüyorum. ?

Aynen abi gönüller bir, pedallara kuvvet ?Olurda izin alma durumum olursa bir delilik yapıp iki yarışa birden katılmayı istiyorum. Tek yapmam gereken bu yarışa girebilirsem eğer, bitiş tarihinden 2 ya da 3 gün önce Edirne’ye ulaşıp 3 Temmuzda otobüsle Trabzon’a geçip oradan da 5 Temmuzda start almak. Bakalım bu yıl hayat neler gösterecek. Yarışa katılmış ya da yarışlara katılacak eski ve yeni tüm bisiklet severlere selamlar ??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️?

Aynen abi gönüller bir, pedallara kuvvet ?Olurda izin alma durumum olursa bir delilik yapıp iki yarışa birden katılmayı istiyorum. Tek yapmam gereken bu yarışa girebilirsem eğer, bitiş tarihinden 2 ya da 3 gün önce Edirne’ye ulaşıp 3 Temmuzda otobüsle Trabzon’a geçip oradan da 5 Temmuzda start almak. Bakalım bu yıl hayat neler gösterecek. Yarışa katılmış ya da yarışlara katılacak eski ve yeni tüm bisiklet severlere selamlar ??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️?
Hayırlısı olsun kardeşim benim. ??

TTRUBR01 yarışında Arvento' nun takip cihazını kullanmıştık. Bazı arkadaşlarda sorun olmamakla beraber sarj süresinin söylenen kadar gitmediğini gördük. Bir de cihazı kapatma açma tuşu olması sebebiyle elle kapatma sorunu var. Bu iki konu hakkında Arvento ile görüşme sağladım. Şarj sorununu 10.000 ma batarya monte edilmesi için çalışma yapacaklar. Bu şekilde belkide bütün yarış boyunca şarj sorunu olmayacak.

TTRUBR01 yarışında Arvento' nun takip cihazını kullanmıştık. Bazı arkadaşlarda sorun olmamakla beraber sarj süresinin söylenen kadar gitmediğini gördük. Bir de cihazı kapatma açma tuşu olması sebebiyle elle kapatma sorunu var. Bu iki konu hakkında Arvento ile görüşme sağladım. Şarj sorununu 10.000 ma batarya monte edilmesi için çalışma yapacaklar. Bu şekilde belkide bütün yarış boyunca şarj sorunu olmayacak.
Birol hocam ben kendi adıma herhangi bir sorun yaşamadım, günlük olarak şarj ettim. Eğer batarya monte edebilirlerse çok harika olur, yarışmacı arkadaşların şarj sorunu neredeyse ortadan kalkar. Bize sadece telefon, ışık ve varsa eğer, Garmin'leri şarj etmek kalır.

18 yaşını doldurmamış ama 18 yaşından gün almışsak yarışa katılabiliyormuyuz birol abii

• Beğen
Tepkiler: citk60
@ENSrtt Enes oy kullanabiliyorsan evlenebiliyorsan olur ???

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
abiler yarış hazırlıkları ne alemde? hiç ses soluk yok :kötü:

Sarrafın dışarıya çıkıp altın var altın satıyorum diye bağırdığını gördünüz mü ... :)

Siteyi günceledikten sonra kayıt aşamasına geçiyorum.

Çok yakında
...
...

Rotamızın son ve kesin halidir.

214926 dosyayı görüntüle
Bu seferki yarışımız En az 24 şehirden geçecek
Diyarbakır - Adıyaman - Şanlıurfa - Gaziantep - Osmaniye - Adana - Mersin - Niğde - Kayseri - Nevşehir - Aksaray - Konya - Karaman - Antalya - Burdur - Denizli - Aydın - İzmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - Edirne - Tekirdağ - İstanbul.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
O zaman rota 3000 den fazla :) valla sabırsızlıkla bekliyorum ? bak gece gece heyecan bastı yine

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri