Scudo Sports

TRUVATIV Team Boxguide/Zincir gergi ve guide

Selçuk Çilek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.242
Başka yok. Bu sonuncusu.
TRUVATIV TEAM BOXGUIDE . 34-46 dişli aynalar için.
BB montajlı. Biraz işçilikle ISCG (kadro) montajlı şekle dönüşebilir.
Yeni ve hiç kullanılmamış.

Fiyat:YTL.50.00 Ankara teslim.
Pazarlıksız satış.
sc.bisiklet@yahoo.com
GSM 0532 472 92 98

(link)

Scudo
abi sen b gergiden yaklaşık 1 ay sonra da getirisen bu fiyattan alırım ancak alcaığım bisiklete tam kara veremediğim için şuan almıyorum.

suntour duro aynakola olacaksa alıyorum...duroya uyar mı ?

@dodo

duro önemli değil...duroyu tek aynayla mı kullanıyorsun? ve eğer öyleyse dişli adedin kaç? orta göbek olarak ne kullanıyorsun?

@Selçuk Çilek

duro da iki dişli takılı şu an 24 ve 34 dişli olmaları lazım...orta göbekte octalink göbek var

bu gergiyi kullanamazsın.Shiftguide Team veya Chain Tensioner Team kullanabilirsin.

kullanamamam dişli sayısından mı?

@dodo

hayır .önde iki dişli kullanıyorsun. boxguide ın üst parçası zincirin ayna üstünde "guide" yönlendirilmesini sağlıyor ve üst parçası iki yandan ayna yaprağına çok yakın.yani kapalı bir sistemdir ve tek yaprak içindir.
"çözüm": küçük ayna dişlisini kullanmayacaksın:)

bu arada özelden sorduğun soruya burada devam edelim...
evet. 34 dişliye uyar ..üst parça 34 ile 46 dişli yapraklarına göre ayarlanabilir.
ama göbeğine de uyması gerekiyor. yani orta göbek üzerinden geçirilip kadro ile göbek kapağının arkasına sabitleniyor...
boxguide daki delik çapı 34mm...
uymazsa büyütmen gerekir. büyük gelirse delik içine punto kaynak yapıp küçültebilirsin veya oraya uygun bir yüzük spacer kullanacaksın...
hepsini detaylı anlatıyorum sonradan problem yaşamayasın diye...

diğer shift guide dan getirme imkanınız yoksa alıyorum yinede :D sökeriz alt dişliyi n'olcak:D :)

şu anda uygun fiyatla diğer shiftguide tan getiremem.iyi günlerde kullan.

teşekkürler:) ürün tarafımca alınmıştır

bu ilandaki ürün satılmıştır.tekrar iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Geri