Scudo Sports

Truvativ Firex Aynakol mu yoksa XT Aynakol mu?

Erhan Doğaner

Forum Bağımlısı
Tepki
62
Arkadaşlar bende SRAMx.9 vites sistemi var. aynakol alsam sizce hangisini düşünebilirim? arada 100 lira fark var XT nin fiyat 280, Truvativ inki 180:)
ayrıca Truvativ in ağırlığı yabancı bir internet sitesinde 659 gram yazıyor. tartmış olan var mı?

Siz olsaydınız hangisini alırdınız???

Scudo
Truvativ Firex'in ağırlığı 1000 gr'a yakın. Truvativ Stylo Team 880 gr :) ve Stylo daha üst model...
Firex'in rakibi LX. O nedenle iki ayna kola arasında kaldıysan, XT daha iyi.

@HaliliOzturk
bende truvativ almayı düşünüyorum.ama bir arkadaşımda vardı sorun çıkardı.hazır forumumuzun ustaları burdayken sorayım:D truvativ nasıl bir aynakol?

Truvativ estetik olarak güzel ama XT teknolojik ve hafiflik olarak daha üstün, Shimano kalitesi ve tecrübesi zaten tartışma götürmez, ben olsam shimano ve XT den şaşmazdım...

XT aynakol Sram 9.x ile uyumlu çalışır aynı zamanda değil mi?

Evet çalışır

Sram X.9'la XT arasında hiç bir sorun çıkmaz :).
Onun dışında bir yıldan biraz uzun bir süredir Truvativ Stylo Team ayna kol kullanıyorum, yurt dışından almıştım. Şu ana dek (maşallah diyim :)) hiç bir sorun çıkarmadı.
Shimano'nun kalitesi tabi ki tartışılmaz, ancak şu da bir gerçek ki, satın aldığınız ürün belirli bir seviyenin üzerinde olduğu sürece sorun yaşama riskiniz her birinde aynı...

Bende de Truvativ firex var ben de yaz sonundan beri kullanıyorum ağırlığını 940 gr.olarak biliyorum.Benim firex bozulmayı bırak çıt çıkarmadı.

Geri