@matrixod
Arkadaşlar, benim kısa kısa okuyabildiğim kadarıyla Çin sadece Olimpiyat yayınları için bir media şirketi kurmuş. Bu nedenle inanılmaz kaliteli ve değişik detaylardan çekimler izleyebildik.
Yorumlar için birşey diyemeyeceğim;Feyzi abi yorumcu olarak çağrılmıştı, kendisini kırmak istemem. Açıkçası ben bir tat alamadım;yarım yamalak Almancamla ZDF'den izledim biraz.
@gurol
Keşke diyebilsek, "süper akıllı" yarış seçimleriyle ülke puanlarının ötesinde şansımızla gittik diyebiliriz. Rahatça puan alabilecekleri yerler varken klasikleşmiş ve hiçbir şansı olmayan yarışlara çocukların götürülmesini ben anlayamadım o haftalarda.
@gurol
Hepsine teker teker "helal olsun" diyorum. Arkadaşlarının onları da temsil ettiğini bilerek çoğu yarışta nasıl canla başla yarıştıklarını, hatta isim vermeden bir arkadaşımın bir yarışta kendisi için değil Bilal için finiş yapması gerektiğini söylediğini de belirtmeden geçmeyeyim.
@gurol
Vallahi Brisa'daki abilerim ve yöneticiler hiç kızmasınlar ama bu destek biraz geç geldi.
@gurol
O "abiler" grubunun sadece Bilal'e katkısı olmadığını da biliyoruz.
@gurol
Geçen hafta Nino ile konuşuyorduk,adamların imkanları o kadar geniş ki; yol bisikletlerini de götürmüşler yanlarında, çok erken gidip Çin Seddi boyunca turlamışlar. Bizse 2. hafta gönderdik adamları...