Scudo Sports

Tribar onerisi

prokamikazae

Forum Bağımlısı
Tepki
465
İsim
Bio
Bisiklet
Carraro
Merhabalar, hizli gittigim zaman egildigim icin gidon sorun yaratiyor, timetrial izlerken hayran oldugum tribar'dan bende almak istiyorum, oneriniz var mi, ve iki ucu ayri olanlar daha estetik oluyor, birlesmeyen bir model onerebilirmisiniz?

http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/ynuhuge6.jpg
Bunun gibi bir model

Scudo
(link)

Kendi bisikletime aldım ve kullandım. Fiyatına göre çok memnun kaldım, ağırlığı da çok az. Monte etmeden önce pakedi elime aldığımda çok şaşırmıştım boyutuna rağmen hafifliğine

bu urunu biliyorum, dedigim gibi u seklinde istemiyorum, tt bisikletlerinki gibi olsun istiyorum, yurtdisindan alcaz gibi gozukuyor

(link)

bunu buldum mtb'ye uyar mi??

@Berk Ilgar
Ürün özellikleri kısmında ''Fits bars from 31.8 to 25.4/26.0mm with supplied sleeves'' ibaresi var. Çok ingilizcem yok ama galiba 31.8 ve 25.4/26.0 mm gidonlara uygun olduğu yazıyor. O hilal şeklindeki parçalar sayesinde bu çaptaki tüm gidonlara uydurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@Ömer KARAN

Tesekkurler, bunu okudum, fakat benim bisikletin nasil oldugunu nerden anlayacagim?? Yedek parca konusunda bilgim yok, bisiklet carraro force 540
Herhangi bir yerde gidon olculeri var mi?

@Berk Ilgar
gidonun bu barı takacağınız noktasındaki çapını bir şekilde ölçmeniz gerekiyor.
en sağlıklı olarak bu yolla anlaşılır.
gidonda katalog değerlerinde bir oynama varsa, veya katalogdan farklı bir gidon varsa, buradan aldığınız cevap ile satın alacağınız ürün elinizde patlar

@ismail eren

2pi r ile hesaplariz artik napalim

Vay bee tribarmıymış bunun adı. Vakti zamanında bisan ihlas bisikletime bundan alıp takmıştım. Bornova küçük parktaki mahalle bisikletçisinde görmüştüm bu alameti farikayı. Çocukluk hevesleri işte pek kullanamasam da çok havalı olduğunu düşünüyordum :D Bir zaman sonra da evin karşısındaki mobilyacının oğluna satmıştım bi kaç milyona...

http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/qymeja6e.jpg

Peki bu egri sorun cikarir mi? Olculeri uyuyor herhalde

satici ile konustum amazon'da adam takabilirsin dedi, siparis verecegim simdi, taktigim zaman paylasirim

(link)

bu urunu siparis etmis bulunmaktayim amazon'da total 140 tl verdi, aliexpress'i daha once duymustum, 30$'a kapattim, eger uymazsa bisiklete satisa cikaracagim

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. Mtb kullanıcısıyım. 31.8 gidon var bisikletimde. (link) Şu ürüne niyetlendim ancak Erdoğanların sitesinde 31.8e uymaz diyor. Alan takan 31.8 e uydurabilen var mı? Deneyen varsa ve deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim..

Geri