Scudo Sports

Triban 520 850 TL?!

Ben gaza geldim get le satarsa almayı düşünüyorum en kötü ne olabilir onu sorcaktım yani geri iade etsem paramı kolay satın alamazmıyom

Şey birde 57 bedenini satmıyorsa benim boyum 1.79 civarında bacak boyumda 80 olması lazım triban 500 ün medium boyu bana selesi en yükseğe alınca bile anca tam oluyor hatta daha yükseğini sürebilirim 60 yani large ı selesi en düşükte süremezmiyim ?

Bugün adam cevap yazdı bana GET le satıs olmadıgını söyledi sitede get le satış oldugunu söyleyenler aynı satıcıylamı konustu

Scudo
Hiç tavsiye etmiyorum.GET falan anlamaz dolandırırlar sizi.Uzak durun derim decathlonun malını decathlondan başka biryerden almayın.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Bir malın değerinin altında o mala sahip olmak isteyen zihniyet emek hırsızıdır.Satmak isteyen dolandırıcı almak isteyen emek hırsızı.Hırsızla dolandırıcı arasındaki ilişkiden bize ne.

Arkadaşlar ne dolandırıcısı ne hırsızı ya ben de bu adamdan bisiklet satın aldım 850 TL ' ye 0 kutusunda Triban 520 . Yaklaşık 221 TL kargo tuttu 150 TL sini adam karşıladı çünkü 1100 TL lik ilanı 1000 e anlaştık kargo yüksek tuttuğundan böyle birşey yaptı . Yurtdışından getirtilme ürünler . Adam ilk ürünü yolladı sonra ben parayı havale yaptım . Tertemiz sıfır ürün geldi mağazadan farksız .

Millet çakma replika felan demişte replikacı çinli kardeşlerimiz de gidip triban'ın çakmasını yapacak kadar düşmedi daha.

@emoboy07
150 lira kargo nedir şaka mi bu? Adam yolluyorsa ilk iyiymiş yoksa alinmaz :D

Pardon 221 lira yazmissin kargoya yuh 50 lira o kargo :eek::eek:

@emoboy07

Aldigin bisikletin fotografini gormemiz mumkun mu?

Bisikletin faturasi var mi? Yurt disindan alinmis olsa bile bir belgesinin olmasi lazim. Yurtdisindan gelme olsa bile bu fiyata olamaz. Triban520 Ingiltere'de yaklasik 1700TL, Hollanda'da yaklasik 1900TL. Turkiye'de 2. elde daha pahaliya satiliyor. Durum boyle iken kimse normal sartlarda kutusunda triban520'yi 850TL'ye satmaz.

Ya adam calinti mal satiyor ve sen calinti mal aldin ya da sazan avi mevsimi acilmis.

@Togursamsun
2000 tl lik başka bir bisikleti sahibi para ihtiyacı nedeniyle 1250 tl ye acil satıyor ve ben de fazla bütçem olmayıp onu alıyorsam dolandırıcı mı oluyorum ? Siz olsanız "olmaz abi bunun değeri 2000 tl ben sana 2000 TL veriyim" mi dersiniz?
Yakıştırma yaparken düşünerek yapınız dediğim durumda bisiklet alanlar var ve mal sahibi istediği fiyata satar alıcı da işine geliyorsa alır.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
@celikkadro
Fotoğraflarını atacağım ürünün Türkiyede 0 fiyatı 1500 TL . Adamın abisi yurt dışından getirmiş birden fazla idi . 850 ye vermek istemezdi borcundan dolayı olması lazım para ihtiyacı vardı işte . Kutusunda geldi ürün fatura yoktu ama 0 etiketleri herşeyi yapıştırmaları üstünde 0 bisiklet kokusu olan ürün geldi yarın atayım fotoğrafları inşaAllah .

Tabi ürün flat bar'lı idi ben ürünü drop bara çevirdim sti kollar satın aldım . Ayrıca flat barı sora sti kolları koltuğu satılıktır ilgilenenler mesaj atabilirler . 1070 TL'ye mâl oldu kargo ile . 450 TL sti kollar 117 TL de drop bar ile jelli gidon bandı yani yaklaşık 1637 liraya sora setli drop barlı bisiklet olmuş oldu :)

BTWIN bisikletlerin yurtdışı fiyatları farklı değil ki, 650€ aletin Avrupa fiyatı. Yurtdışından alınmış olsa ne yazar?

Yurtdışı fiyatıyla aynı olması beni alakadar etmez ben ucuza almışım. Şimdi atıyorum kargo kağıdına eftsine kadar .

Dosyalar

• evde.jpeg
    evde.jpeg
    93,7 KB · Okunma: 87
  • kargo.jpg
    kargo.jpg
    34,4 KB · Okunma: 83
  • koli.jpg
    koli.jpg
    54,4 KB · Okunma: 83
  • seri no.jpg
    seri no.jpg
    58,6 KB · Okunma: 82
  • IMG-20160719-WA0004.jpeg
    IMG-20160719-WA0004.jpeg
    40,5 KB · Okunma: 84
  • Beğen
Tepkiler: gıbıç
@emoboy07 Boş mesajlar'a sağlam bir yanıt olmuş gibi.Tebrikler :srnsml: Hayırlı olsun btw.

@emoboy07 valla hayırlı olsun ne diyim ama garantisi yok herhalde değil mi?

Demek ki hepimiz yanilmisiz. guzel gunlerde kullan yeni bisikletini.

@emoboy07

İlginç. Ben de bu ilanı görüp güvenememiştim. Almamıştım. Sahte ilandır diye düşünmüştüm. Şimdi ise sizin Veysel Yıldız olduğunuzu düşünüyorum.

Teşekkür ederim dostlar . Garantisini sormadım büyük ihtimalle yoktur . Ömer bey özele gelin benim ve Veysel Yıldız kardeşin numarasını vereyim grup kuralım yüz fotosu atarız anlık çekip .

Yada whatsapp görüşmelerini atalım buraya olmazsa eski tarihin

Buda son hali

Dosyalar

• 20160826_233702.jpg
    20160826_233702.jpg
    78,4 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: Owlknife
Bu kadar ucuza nasıl almaya gelince . Benim Triban 3 vardı onun kadrosu büyüktü satma kararı aldım birazda ucuza gitti 650 TL ' ye. Dedim ben ucuza veriyorum Allahta bana indirim yapan nasip eder dedim . 1100 TL idi ilan fiyatı adama dedim 980 e veren var 1000 yap dedim anlaştık kargoyu 50 70 TL beklerken 221 lira tutunca adam 150 TL si benden olsun dedi anlaştık . 1500 TL lik ürünü 1070 TL ye aldım yani 430 TL aşağı fiyata . Ben bisikletimi satarken 50 100 TL daha yukarı fiyata satacağıma ucuza sattım sonrada Allahta bana ucuza nasip eder dedim nasip etti :) .

Geri