Scudo Sports

Triban 500fb mi? Yoksa triban 520fb mi?

@Redrock
Sitedeki boy önerisi bana tam uydu.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Scudo
@Redrock Merhaba 520fb yoktu diğer modelden vardi ellerinde. Bende o modelde deneme yaptım.Ama şunu söyleyeyim Decathlon un internet sayfasında boy ve bisiklet ölçü tablosu birebir uyuyor benim b.174 bacak b.80 m beden aldım

Ya mağazaya geleceksin yada benim bisiklet gelince onu gosterebilirim corluya gelirsen arkadaşım.

@Kaang96
Selamlar :) Ben de Triban 520 FB düşünüyorum ama forumda tam olarak kullanıcı yorumu bulamadım, sizin deneyimleriniz nasıl? Teşekkürler ve iyi forumlar :)

@kuşlar gibi özgür
Ben bisikletimden açıkçası memnunum, dropbarlı modeliyle gelip gitmiştim fakat fb ye karar verdim :) 2sinin arasında 400 liralık fiyat farkı var fb yi beğenmezsem merlincycles'dan vites-fren-dropbar-bant vs alırım diye düşünerek aldım.Yaklaşık 350-400 tl tutuyor yani aynı paraya denk geliyor :) Tek sıkıntım lastikler fazla yumuşaklar :)

Merhabalar bende 1 haftadır kullanıyorum ilk bir kaç gün sele rahatsız etti sonrasında onada alıştım vites geçişleri olsun frenler olsun akıcılığı olsun iyi. Tabi kıyaslama yapabileceğim başka bir bisiklet deneyimim olmadı bende çok araştırdım daha iyi diye önerilen bisikletler fiyat olarak 500 lira daha fazla 520 fb 'nin fiyatı bence uygun ve performansı da iyi tavsiye ederim

@Mehmet Vidinli ankara decathlonda var ankamallda
Ayrıca bu indirim mevsunu ne olur ya triban 500 alacağım indirim mi beklersem yoksa hemen alsam mı?

@Owlknife Bunu kimse bilemez.

Ya riske gir hemen al yada indirimi bekle - ki bu bir kaç ay sürebilir -

Bence forumda sürekli indirime girecekmi sormak yerine hemen al.En fazla indirime girse 200 lira indirime girer ve sende 200 lira zarar edersin.Bence foruma sürekli bunları yazmak yerine bu bisikleti alıp,

Bimden 25 kuruşa su alıp 50 kuruşa satarak çok kısa sürede zararını kapatırsın ve bisikletide almış olursun.

@hlksnrr heryere yazıyorum dimi,daha fazla kişiyi rahatsız etmeden çekileyim o zaman

Fb yerine Gs modeli yok mu bunların :),2 si de gayet güzel hangisi sıcak geliyorsa onu seç

@hlksnrr tabiki alınmadım ama koca forumda decathlonun fiyatlandırma konusu hakkında bilgi sahibi olan yok.
stokta üründen bolca var sanırım sadece s beden falan kalmadan decathlon indirim yapmıyor.Zaten aldıktan hemen sonra bir indirim gelirse decathlondan ufak bi hediye kartı talep edrim

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
@Owlknife Decathlon'un ne yapıp ne yapamayacağını kimse bilemez hatta indirim beklerken zam bile yapabilirler.Daha önce bir çok üründe sürpriz bir zam görmüştük.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@hlksnrr
Yapma ya işte araduğım cevap
zam olması biraz zor çünkü şelik maşa yüzünden zaten almak isteyen az ama kış indirimi olablir mi diye düşünüyorum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife İndirim bisikletlere genelde gelir ama bu modele gelir mi bilemem bence dediğim gibi sen stoğu takip et.İndirim gelene kadar bekleyebilirsin.

@hlksnrr
Decathlon gördüğüm kadarıyla ya sadece 1 beden kalmışsa netten indirim veriyor
Yada geçen senenin stokta kalanlarını mağazalarda satıyor.
Gözlük almam lazım numaralı o işi halledeyim almayı düşünüyorum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu bisikletlere bagaj,çanta takıp uzun yola çıkabildiniz mi

hocam arada370 lera fark var bence direk 520
üstünde sora set olması bile geçerli bbir gerekçe iye düşünüyorum
fakat gidip gözünüzle görün belki 500 daha çok içinize siner :)
şimdiden hayırlı olsun

Bugün Bayrampaşa mağazasında 520yi denedim, Benim Dahon traktör kaldı yanında. o azıcık sürüşümde bile keyif verdi bana. karbon maşa ayrı güzellik. Boyumdan dolayı M bedeni test ettim ve ölçülerimi söyleyince zaten M beden verdiler hemen.
Şimdi aklımda bir kaç soru var, çamurluk takılır mı ve bagaj takıp uzun yola gidilir mi bu bisikletle.
valla pusuya yattım kışı bekliyorum. hele bi sis çöksün kar soğuk başlasın illa .1200 bandına iner diye düşünüyorum.

Geri