Scudo Sports

İnceleme Triban 500 ilk görüşlerim

@M.Cüneyt K. valla yıllar önce 10tlye bi kask almıştım onu da takmıyorum süngeri yok kaza yapsam kafama girer :) en kısa zamanda almak istiyorum hem ciddiye alınırım hemde güvende hissederim.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
Nasıl micirda gitmez ? Bizim arkadasta fb modeli var. Her türlü yola giriyor yapım aşamasında asfalt olur ya hani toprak taş karışımı oraya bile girdi.

@mfmayliba ben girdim çok rahatsızdı belki bisiklet yeni narin davranıyorum ondandır ama lastikler çok sert olduğu için herşeyi hissediyosunuz bilmiyorum hiç lastiğinize 100ps bastınız mı?

@ozan erdem amin çok şükür şu ana kadar (3 gün) hiç kaza yapmadım ama baya kaza atlattım kalpiyeleri takarken,tuhaf sürücülerin yüzünden,park halinde aniden yola çıkan araçlar yüzünden ve logarlar yüzünden birçok kaza atlattım.İnşallah bütün 2 teker sürücüleri kazasız belasız günlerini tamamlar forumda okudukça üzülüyorum

@Owlknife Hayırlı Olsun. Çevreli de gördüm sizi ama hızlı geçtiniz selam veremedim. Kazasız sürüşler. :)

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@Hasan Ç. şuanlık formam yok hep fotoğraftaki xfit kıyafetini giyerim :)

Oncelikle sorunlarinizi hallettiniz mi bilmiyorum ama bana ozelden mesaj atin numarami vereyim whatsappdan size fotograflarla yardimci olurum bende sahibiyim ve birz bisikletten anlarim hayirli olsun yeni bisikletiniz

@kutlucan teşekkür ederim vites kolu sorununu hallettim ama arka aktarıcı bacağından bi ses geliyor onu anlayamadım video atmaya çalışacağım

@Owlknife
Hic video ugrasmayin, o ses arka gobekteki kontra vidasi mi ne ordan geliyor -en azindan bende oyle- arka tekerleginizi saga sola sallayin bakalim 1 2 milim gidip geliyormu?

@kutlucan yok hiç sallanmıyor ama arka tekeri çevirip arka bacağı tutunca titrediğini hissediyorum önde hiç ses yok

Güle güle kullan dostum, aynı bisiklete sahibim ve 60 kg olmama rağmen arka jant akordunda bi' türlü dikiş tutturamadım. Umarım sende de böyle olmaz :/

• Beğen
@Batu Gürcan Teşekkür ederim.Okuduğum yorumlarda jant sorunsuz demişlerdi bir sorun belki yenisini verirler.

Hayırlı ugurlu olsun insan titreşimleri hissedince sanki bişey olcakmıs hissine kapılıo ama en fazla jant akordun kacar zorda kalınca bozuk yola girmekten cekinme. Ben 110 psi kullanıyorum cok sık süremesemde bu aralar dısarı cıkmadan önce mutlaka havaları 110 yapıp öyle cıkıyorum daha önce düşük basıncla kulnırken bi kac kez lastik patladı 110 dan sonra daha patlatmadım. Bendede triban 3 var sanırım aynı vitesler ön viteste nbence bazen zorlanıyorum . Viteslerin ses yapması capraz kullanımdan olabilir . Kaliperli pedallarla kulanırken bi süre bilekte ayakta agrı yapabilio sürdükce agrılar tamamen gecio sanırım bacaklar o sekle alısmadıgından ve sonra kaslar güclenip agrı gecio . Spd pedal düşünmüştümde kaliperle bile bazen sıkıntı oluo spdle kesin düşerim die girişmedim bide trafikte cok arac arası falan sıkıntı. Tekrardan hayırlı olsun daha önce mtb kullanan biri olarak asfaltta kullanmak adına cok dogru karar vermişsin.

• Beğen
Hayırlı olsun.Bende de 520 var 1 yıldır kullanıyorum 3000 km nin üzerinde kullandım .Çok şükür şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.Çok memnunum.Sadece selesi rahatsız ediciydi sportour jel flor sele ile değiştim bir de dış lastikleri mıchelen pro 3 yaptım.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

@OsmaniyeRehber sağol abi
sesten ve ürünün yeni olmasından dolayı iade talebi açmıştım vazgeçtim ama decathlona gidip aktarıcının değiştirilmesini isteyeceğim,inşallah başka sorun çıkarmaz

Owlknife arka aktarıcıdan bazı viteslerde gır gır ses geliyorsa , örneğin ön en büyükte arkada en küçük te iken ses geliyorsa dechathlon servis görevlisine ilk bakıma götürdüğümde bende sordum.500 ve 520 de klasik bir sorun olduğunu kaç kez merkez ile görüştükleri halde bu sorun için bir çözüm bulamadıkları yanıtını aldım.Zaten çoğu zamanda (inişler hariç ) ön en büyükte arka en küçük te kullanmıyorum.:koptum:

@OsmaniyeRehber her viteste var bazılarında az ama hepsinde var videosuda var izleyebilirsiniz

Owlknife evet haklısın ses çok bariz bence ayarlarda sıkıntı var , serviste çözülecek bir şey gibi duruyor :harika:

• Beğen
Geri