kobalamin Daimi Üye Kayıt 27 Temmuz 2015 Mesaj 313 Tepki 427 Yaş 29 Şehir 10 ay Ankara 2 ay Kütahya İsim H.Onur Bisiklet b'Twin 2 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaslar,yol bisikleti almayi dusunuyorum.2.el bakiyorum ankaradan.Elimdeki secenekler de bunlar.Hepsi 2.el.Gonlum triban 3'ten yana.Bayagi da ovuyorlar bisikleti.Ancak diger ikisi hakkinda lek bir bilgim yok.Yardimci olur musunuz?
Merhaba arkadaslar,yol bisikleti almayi dusunuyorum.2.el bakiyorum ankaradan.Elimdeki secenekler de bunlar.Hepsi 2.el.Gonlum triban 3'ten yana.Bayagi da ovuyorlar bisikleti.Ancak diger ikisi hakkinda lek bir bilgim yok.Yardimci olur musunuz?
İsa Yavaş Daimi Üye Kayıt 28 Eylül 2014 Mesaj 246 Tepki 136 Şehir Balıkesir Bisiklet b'Twin 2 Kasım 2015 #2 Triban 3 sahibiyim. Çok memnunum. Diğerleri hakkında forumda bilgi var. Onları da araştırabilirsin. Hatta kendi bisikletimi videoya almıştım. İstersen bakabilirsin.
Triban 3 sahibiyim. Çok memnunum. Diğerleri hakkında forumda bilgi var. Onları da araştırabilirsin. Hatta kendi bisikletimi videoya almıştım. İstersen bakabilirsin.
m.klcts Forum Bağımlısı Kayıt 26 Eylül 2015 Mesaj 965 Tepki 403 Şehir Istanbul İsim Muhammed Başlangıç 2008—09 Bisiklet Mosso Bisiklet türü Yol bisikleti 2 Kasım 2015 #3 @tıbbiyeli t3 kullanıcısıyım gayet memnunum satış sonrası hizmet çok güzel 2. el bile olsa ömür boyu kadro garantisi var
@tıbbiyeli t3 kullanıcısıyım gayet memnunum satış sonrası hizmet çok güzel 2. el bile olsa ömür boyu kadro garantisi var