Scudo Sports

Triban 3 almalımıyım?

Enes Dökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
664
İsim
enes dökmen
Bisiklet
Mosso
artık kararımı triban 3 e verdim. 24 vitesli aliminyum kadrolu güzel bir bisiklet.10.9 kg ağırlığında microshift vitesli sizce triban 3 almalımıyım?

Scudo
Bence hiç bisikletiniz yok ise almanızı tavsiye ederim. Eğer bütçenizi biraz daha zorlarsanız Salcano XRS 040 1000 liraya bulunabiliyordu, bu bisiklete bakmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: whereismywings
arkdaşım kullanıyo çok iyi dedi bende size sorayım dedim

@mehmet ulaş
Benim habrrim yoktu bundan. Böylesi zor olur tabiki masraf açıkçası. Fakat fabrika çıkışımı böyleymiş.

@mehmet ulaş

Mehmet bu bilgileri bisikleti görmeyen kullanmayan biri söyledi heralde.
Sırf" mandalsız arka göbek " lafından zaten ne kadar bilgisiz olduğu anlaşılıyor :)

@SALCANO.Bursalı hiçbirsorunu yok taş gibi bisiklet,microshift sistem sora dan daha iyi,gözün kapalı alabilirsin.

teşekkürler

triban 3 e motor tipi ayak uyarmı?

@Sinan Ş abi xrs 40 sayfasını takip ettim.Mandallı değilmiş.Değilmiş diyorum bisikleti görmedim çünkü.

@Atilla Gobel öyleymiş diye biliyorum birde alanlar gidonu ve boğazı değiştiriyo masraf yani.1000 tl alıp 200 tl masraf yapacağıma 1500 tl verip düz kullanırım :D

@SALCANO.Bursalı ayaklık kötü durmuyor mu bisiklettte ?

ben kullanıyorum en uzun 120 km kullandım o zaman bile bir sıkıntı yaratmadı tek sorunum şansızlıktan 2 haftada 3 defa lastiğim patladı =)

stokta var diye biliyorum ben 1ay sonra alıcam inşallah kalır

stokta 51 e kadar var ama

eğer o kadar küçük istiyorsan marmara forum avm de 48 kadro eski triban 5 var on maşa karbon shimano setli

51 kadro lazım bana ve sıfır olması lazım

Geri