Mutlaka vardır. Büyük spor mağzalarında(özellikle mayo satan yerlerde) bulabilirsiniz. Arena,speedo,asics,scott,specialized,tyr,orca vb...... bunlar belli başlı swim süit yapan firmalar. Arena ve speedo çok daha yaygın bulunabilir.
O mayo nerede varsa ben de bilmek isterim.Aramadığım yer kalmadı.Yok!Bisiklet/Bis.giyim/bis.aksesuar satanlarda da yok.Triathlon takımı çalıştırıyorum.Sporcularımı ya ödünç mayoyla ya da bis.mayo ve jerseyi ile yarıştırmak zorunda kalıyorum.Bayan malz.kolay.Gerçekten birçok yerde bulunuyor.Erkek malz. ise ölüm.adres bilen varsa yazsın.Sanırım çok sporcuya faydası olur.
goliath'ın gönderdiği mesajdaki mayoyu ben de bulamadım sitede ama başka bir iki tane var.
Bu, tayt biçimli bir mayo, triatlon için tasarlanmış, pedi var.
(link)
Bir de pedsiz bazı alternatifler var. Bunlar, yüzme için gayet iyi mayolar. Ama pedleri yok ve bisiklet ve koşu için çok da uygun olmayabilecek gibi görünüyorlar.
Örneğin:
(link)
(link)
(link)
(link)
resimdeki mayodan bakırköy mağazasında birkaç tane görmüştüm.ürün siteye eklenmemiş olabilir.telefon ile Bora TİRKİ veya Mert Mızrakçı'dan bilgi alabilirsiniz.
bugun bıke and outdoora ugradım.2 cesıt mayo(suıt),ve de 1 cesıt sadece ust var.kumasları kalıtelı,bırı 100 euro dıgerı 120 euro.ıkısıde pedlı ve gercekten kalıtelı urunler.ust'un fıyatıda 60 euro,altına normal bır mayo gıyerek takımı tamamlayabılırsınız