Scudo Sports

Triathlon Giysileri Nasıl Olmalı?

malesef kıyafet olayı doğru ama tabi şartlara göre esneklik payı itu temsilcisine kalmış. benim bir yarışta sıkıntım oldu durumu anlattım ve bir kereye mahsus izinle yarıştım ama ulusal yarışlarda ,federasyonun insiyatifinde ,tabiki birlik ve şekil güzel olur ama türkiyedeki durum ce şartlara bakarak biraz esnek olunmalı ki zaten bu esneklik veriliyor ,zaten insanlar yoktan yarışmaya çalışıyor ,birde trisuit denilen malzeme bir spor mağazasından temeni diye birşey yok malesef .tabiki bizler şartları zorlayarak bütünlüğü oluşturacağız ama bu arada fedarsyonda biraz zaman ve esneklikle geçişin rahat olmasını sağlayacaktır.Hatta her yarışa tarafımın çabalarıyla bir şirket gelerek malzeme satışı yapıyor ,arkadaşlar tabikibini yaparsa 70-80 tl civarı bir trisuit e sahip olabilirler
saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Ozden Ozturan
Scudo
artık Türkiye'de de bir IRONMAN yarışımız var.
bende bununla ilgili planlar yapan birisi olarak Triatlon konusunda deneyimli arkadaşlardan Trisuit tavsiyesi isteyecektim.
bu Gloria Ironman yarışında Wetsuit kullanılabilecek mi?
önden fermuarlı bir trisuite izin verirler mi?
hangi marka model trisuit önerirsiniz?
şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

İstediğin fermuarlı mayoyu kullanabilirsin, üzerin çıplak olmasın yeterki.
tek parça yada 2 parçada olabilir.

24.5 derece santigrad altında wetsuit serbest.

o tarihte normalde wetsuit yasak olur gibi,kıyafet konusu zaten açıklanmış,ama yarışan birisiyseniz dolabınızda bir wetsuit olsun

Fırat wetsuiti nerden edinebiliriz?
Tavsiyelerini bekliyorum.
Türkiyede var mı?

Türkiyede şu an bildiğim sadece ansalda var,beden çeşidi varmı bilemiyorum,ayrıca bizim hakan bir markanın sorumlusu oda olabilir,marka olduktan sonra hangisi olduğu fark etmez,benden çeşidini iyi seçmek gerek ben orca da kullandım aqua sphere ikiside çok iyi,2 xu,zoot vs. en ucuzunu orca s4 ve aqua sp. de bulabilirisin.

Geri