Sizi anlıyorum demek istediğim şudur trial gibi bisikleti adete sınayan bi harekette disk frenden pek bi performans beklenemez.Ama hem yol hem hareket için disk kullanırım diyorsanız onada birşey diyemem forumdaki arkadaşlar ellerinden gelen yardımı yapacaklardır fazla acele etme derim.
neyse yardım edebildiysek ne mutlu umarımkafa karıstırmadık ama unutulmasınkı bır bısıklet 2 ayrı iş için (pro olarak ) kullanılmaz bu bısıkletın omrunu azaltır veya zarar görür hava sartlarına uygun dusunuluyorsa tabıkı hıdrolık dısk ama hava sartlarına uygun bır fren asla triale gelmez.disk ile trial yapılmaz değil ama zor ve tehlıkelı.Ve ıslak veya nemlı bır jantta trial yapmak mumkun değil magura hs 33 jant ıslakken veya nemlıyken tutmaz tercihini hangi işi daha cok yapacağına karar verip ona göre fren al umarım toparlayabildim. ve son hatırlatmaolarak her seye ragmen hıdrolık dısk dıyorsan rotor'u vidalı almandan yanayım.
SayqıLar ßy MossO
vidalı kullanmak senın açından iyi olur çünki diğeri (centerlock) tırnaklı göbek ve rotordur frene bastıgında tırnak boslukları olur ve gercekten hareket yaparken rahatsız edicibi durumu vardır vidalı seçmek en iyisi.