Scudo Sports

trial video kayseri

@tuninger_haa

ilginiz ve mesajınız için çok teşekkür ederim benim kazadan sonra arkadaşlar ben olmadan birşey yapmıyorla en yakın zamanda iyleşicek ve yepyeni bir video ile karşınıza çıkacağız :eek:

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Scudo
bu arada ilk diye nitelendirdiğiniz hareketin adı stopie aynı zamana onu yapan ise benim saygılar

@cheyenne

tebrıkler :) bı de jole reklamında adamlar motosıkletle yapılardı ama cıkaramadm

@tuninger_haa

sen boşver rekamı felan neden sende yapmayasın ki o kadar zor değil önemli olan istemek ve azim etmek şimdiden başarılar

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
@cheyenne

iyi dusunceler ıcın tesekkurler :) yalnız bazı seyler gereklı sanırım iyi frenler (baradıne pabuclu alhonga degıl :)), hafıf bır bısıklet (bianc. orıon degıl), yetenek (ben degıl :D )
bi ara calısmıstım ama ılk 2sı olmadan olmuyor sanırım:)

@tuninger_haa

çok iyi anlıyorum seni bu yollardan bizde geçtik bu hareketi yapmak için en önemlisi disk fren kullanılması olmazsa çok zor oluyo ama neden olmasın ki
zor diye birşey yoktur imkansız biraz zaman alır

@cheyenne

kesınlıkle :) destegınız ıcın tesekkurler konuyu dagıttık bıraz sanırım :)

selam kayserı uzun zamndır nete gıremıyorum...baya bır surede gıremıycek gıbıyım,herkese ıyı ve bol trıallı gunler dılerım.....ds

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
@freeRide07

valla semih ne diyebilirim ki bende uzun zamandır bisiklete binemiyorum bol trialli günler sizleri bekler benide bekletir :):ci:

slm galip abi türkiyenin kıralı bea galip abi sen kralsın kim tutar seni yürü bacağın iyilessin senle çok şey yapacaz :) :)

• Beğen
yakup abi yasin abi galip abi daha bir çok tiryalciler den daha güzel şeyler bekliyoruz her zaman arkanızdayız abiler başarılarınızın devamını diliyorum

• Beğen
@YOZGATLI_ONUR

kısmetse en yakın zamanda aranızda olacağım çok teşekkür ederim kardeşim

@bekir doğan

aslına bakarsan kardeşim trial bisikletinde süspansiyon yani amartisör bulunmaması gerekiyor ama bazı arkadaşlar sadece ön süspansiyon tercih ediyorlar saygılar

@lexus

önce galip abini yürüyerek gör adamant a1 kolay berkay

Geri