Scudo Sports

triahtlon antrenörlük belgesi

@mustafa şirin

çoğunluktan çok,ulaşım,yatma,yemek,havuz sorunu olmayan ve dersleri verecek öğretim görevlisi gibi besyo bölümleri olan iller içinden tercih edilecek.sayıyı bulalım artık yer işi kolay.

Scudo
arkadaşlar kursa kasım ayı gibi katılma durumları olanlar bana lütfen bildirsin,özelde yada mail yolu ile adresimi vereceğim oradan adınız soyadınız yaşınız,öğrenim durumunuzu belirten ,açılması planlalan birinci kademe triahtlon antrenörlük kursuna katılamak istiyorum şeklinde bir dilekçeyi vereceğim adrese kargo yada posta yolu ile yollamanızı rica ediyorum.Tabi dilekçenizde adres ve her zaman ulaşılabilecek bir tel.bulunsun kursun açılma yeri duruma göre edirne istnabul ankara izmir veya balıkesir olabilme ihtimallerinide belirteyim ,tabi bunların dışında bir yer olabileceği gibi içlerinden bir yerde olabilir ama lütfen her yerde gelebilecekler ve kasım aralık gibi müsait olanlar bağlantı kursun.

Beni eklerseniz listeye sevinirim arkadaşlar,artık Türkiyede alternatif sporlara yönelmek lazım ve bu sporları sevdirmek gerekiyor .

kursa belirtilen şart ve tarihte katılmak isteyenler.19 eylül istanbul riva yarı maratonuna,2-3 ekim kuşadası triathlonuna elden veya özelden vereceğim adrese istenilen dilekçeyi bana ulaştırabilir

iki kişi hariç kimseden yanıt yok,tarihler hala geçerli,tabiki açılıp açımayacağı kesin değil ama dilekçeleri elime alıp gideceğim,o yüzden acil cevap ve dilekçe bekliyorum.duyurulur...

@Fırat Dizman

Merhaba Fırat,
Kasım ayında kurs için en uygun yer Antalya değil mi?

@bikernomad

merhaba abi,artık uygun yerleri bıraktık ,bir yerde açtıralım peşindeyiz,kapalı bir havuz olsun yeter,birde kursun olduğu yerde besyonunda destek vermesi gerekki,oradaki hocalar kullanılsın,yoksa dedğin tabiki hava şartları açısından AntalyadırBizim için Antalya İzmir,istanbul,edirne,bursa farketmez,dilekçeleri toplayıp işe başlasam iş çözülecek,bu arada sen nerelerdesin eğirdire geldik yoksun

@Fırat Dizman
Merhaba ,

Bende kursa katılmayı istiyorum . Konu ile ilgili olarak kry-koray@gmail.com adresine bilgi göndermenizi rica edeceğim .

@Koray Oral

mailinize gerekli bilgiyi yolladım,basit olarak,daha sorunuz olursa sorun,ama genel olarak buradan yazayım herkes için olsun ,18 yaşını geçmek,yüzme bilmek,sabıka olmaması,sağlık sorunu olmaması,15 gün bu işe ayıracak zamanınızın olması,besyo bölüm mezunları ve başka dalda antrenörlük belgesi olanlar için 7-8 gün bu süre,60 tl kesin kabulden sonra gsgm ye yatacak bir para,kursa gelecekler için yüzme malzemesi: gözlük, mayo,bone,koşucak ayakkabı ve kıyafeti,bisiklet ve kaskı gibi temel malzemeler,tabi bir kaç bürokratik evrak daha il müdürlüklerinden cezanız olmadığına dair yazı vs.ve dediğim gibi zaman olarak: kasım ve aralık ayları gibi için uğraşmaktayım.bana buradan veya özelden ulaşabilirsiniz.son tarih olarak 30 eylül dilekçe almam için son tarih tabi 2-3 ekim kuşadası yarışına gelecekler için değil. ondan sonra bu işle uğraşmıyacağım.

şu ana kadar 4-5 kişiden mail cevabı aldım,sadece bir kişi adresimi isteyip dilekçe gönderiyor,bir kişidende kuşadası yarışında elden alacağım şu an hepsi bu.bilgilerinize...

şu an için bir kişden dilekçe aldım.bir dilekçede kuşadasında alacağım,son durum bu .bilgilerinize

Kendi kurumumda bir topluluk kurmayı planlıyorum, eğer kurabilirsem topluluğumuz çatısı altında Üniversitenin desteği ile bu tür çalışmaları destekleyebiliriz.

@Yusuf Z. Şipal
en büyük sıkıntı aday sıkıntısı ,yer sıkıntısı çekmiyoruz,eğer aday bulabilirseniz desteğiniz çok etkili olur.

@Koray Oral

size maiden bir cevap yolladım ama aldınızmı bilemiyorum eğer almadıysanız buradan sorularınızı sorabilirsiniz?

arkadaşlar şu an elimde 3 dilekçe var ,dilekçe harici belirsiz 3-6 arası isteklide var ancak kursun açılması için tekrarlıyorum besyo mezunu olamayan en az 10-12 kişi net gerek,fakat tekrarlıyorum kursun açılacağı il belli değili,ankara ,istanbul,izmir,antalya,edirne vs iller olabilir eğer yer sorun değil diyorsanız,cevap bekliyorum.

umarım kısa sürede gereken çoğunluğu sağlarız.. önemli bir fırsat, kaçırmak istemem.. Emekleri icin de Fırat arkadasimiza tekrar tekrar teşekkür etmek gerekiyor.

Geri